Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

grio

Αν. Γενικός Διαχειριστής
Staff member
16 March 2011
4,432
Αθήνα
Μου προξένησε εντύπωση και το μοιράζομαι μαζί σας. Όπως είναι εμφανές από το παρακάτω βιντεάκι, η Ε.Ρ.Α Ζακύνθου σαν εξοπλισμό διαθέτει η μάλλον διέθετε, Studer A810, EMT 930 και άλλα αναλογικά και ψηφιακά καλούδια, ανώτατης ποιοτικής και αξιακής κατηγορίας. Τα συμπεράσματα και οι συνειρμοί δικοί σας...

Φιλε μου, με ξενα λεφτα αγοραζω κι εγω ...παπαδες!
Εξ´αλλου, αν δεν εκανε χρηση ολων των διαθεσιμων κονδυλιων, την επομενη χρονια αυτα θα ηταν μειωμενα. Ετσι συμβαινει συνηθως στους Δημοσιους Οργανισμους!

Chris1967

Supreme Member
11 September 2010
4,223
Στην ΕΡΑ Κέρκυρας να δείτε τι έχει... τον τελευταίο λαμπάτο πομπό μεγάλης εμβέλειας (πρώην VOA voice of America) του κόσμου... αν δεν απατώμαι υπάρχει ένας στην Αμερική αλλά δεν είναι σε λειτουργική κατάσταση, φυσικά δεν λείπουν τα Revox, EMT και δεν συμμαζεύεται...

Λένε ότι υπήρχε πρόγραμμα συντήρησης και σιγά σιγά μουσιοποίησης... αλλά με την σημερινή κατάσταση...χαμένα βλέπω να πάνε...

exp4nder

Banned
18 January 2009
1,390
Αθήνα
Δεν αρκεί να υπάρχουν λεφτά για αυτά τα πράγματα, χρειάζεται και ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς σου, στοιχεία που οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι τα είχαν όπως φαίνεται...

toliskot

Supreme Member
20 February 2012
4,462
Ραφήνα
Θα πρέπει να είσαι όμως και λίγο της παλιάς σχολής....... Δεν ξέρω κατά πόσο ένας νέος θα τα έβρισκε όλα αυτά ενδιαφέρον.....

spmk

Established Member
25 October 2009
283
δεν αγοραστηκαν τωρα τελευταια .τοτε που αγοραστηκαν αυτα ητανε κορυφαια.δεν εννοω οτι τωρα δεν αξιζουν το αντιθετο απλα λεω οτι τοτε αυτα ητανε δεν ειναι θεμα αγαπης.....

VaSiLiS-T

Supreme Member
10 January 2007
8,208
παλλληηηηηνιηηηη
Πάνω στα ιερά τέρατα της εποχής έμαθα και μάθαν και πολλά παιδιά τότε απο τις σχολές που τώρα μας τέλειωσαν , είχε και αυτό τον ρόλο κάποτε η ραδιοφωνία τηλεόραση , κάθε 10 μέρες εκπαιδευτική στα μηχανάκια του οργανισμού ,

τέσπα ,,

VaSiLiS-T

Supreme Member
10 January 2007
8,208
παλλληηηηηνιηηηη
και ρε παίδες δεν ήταν θέμα να πάρουν τα ακριβότερα ντε και καλά .. απλά το μπρόαντκαστ πάντα έτσι ήταν ,, πανάκριβο και εξεζητημένο ,,

που να δείτε την βίντεο εκδοχή ... ΤΕΡΑΤΑ .... απλά μηχανές απο τον Αρη !

AUDIOLYTIC

AVClub Fanatic
13 August 2010
10,297
IMO τετοιες επιλογες στον εξοπλισμο δειχνουν απλα επαγγελματισμο.