Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις

grio

Αν. Γενικός Διαχειριστής
Staff member
16 March 2011
4,451
Αθήνα
Μου προξένησε εντύπωση και το μοιράζομαι μαζί σας. Όπως είναι εμφανές από το παρακάτω βιντεάκι, η Ε.Ρ.Α Ζακύνθου σαν εξοπλισμό διαθέτει η μάλλον διέθετε, Studer A810, EMT 930 και άλλα αναλογικά και ψηφιακά καλούδια, ανώτατης ποιοτικής και αξιακής κατηγορίας. Τα συμπεράσματα και οι συνειρμοί δικοί σας...

Φιλε μου, με ξενα λεφτα αγοραζω κι εγω ...παπαδες!
Εξ´αλλου, αν δεν εκανε χρηση ολων των διαθεσιμων κονδυλιων, την επομενη χρονια αυτα θα ηταν μειωμενα. Ετσι συμβαινει συνηθως στους Δημοσιους Οργανισμους!

Στην ΕΡΑ Κέρκυρας να δείτε τι έχει... τον τελευταίο λαμπάτο πομπό μεγάλης εμβέλειας (πρώην VOA voice of America) του κόσμου... αν δεν απατώμαι υπάρχει ένας στην Αμερική αλλά δεν είναι σε λειτουργική κατάσταση, φυσικά δεν λείπουν τα Revox, EMT και δεν συμμαζεύεται...

Λένε ότι υπήρχε πρόγραμμα συντήρησης και σιγά σιγά μουσιοποίησης... αλλά με την σημερινή κατάσταση...χαμένα βλέπω να πάνε...

Δεν αρκεί να υπάρχουν λεφτά για αυτά τα πράγματα, χρειάζεται και ενδιαφέρον και αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς σου, στοιχεία που οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι τα είχαν όπως φαίνεται...

Θα πρέπει να είσαι όμως και λίγο της παλιάς σχολής....... Δεν ξέρω κατά πόσο ένας νέος θα τα έβρισκε όλα αυτά ενδιαφέρον.....

δεν αγοραστηκαν τωρα τελευταια .τοτε που αγοραστηκαν αυτα ητανε κορυφαια.δεν εννοω οτι τωρα δεν αξιζουν το αντιθετο απλα λεω οτι τοτε αυτα ητανε δεν ειναι θεμα αγαπης.....

Πάνω στα ιερά τέρατα της εποχής έμαθα και μάθαν και πολλά παιδιά τότε απο τις σχολές που τώρα μας τέλειωσαν , είχε και αυτό τον ρόλο κάποτε η ραδιοφωνία τηλεόραση , κάθε 10 μέρες εκπαιδευτική στα μηχανάκια του οργανισμού ,

τέσπα ,,

και ρε παίδες δεν ήταν θέμα να πάρουν τα ακριβότερα ντε και καλά .. απλά το μπρόαντκαστ πάντα έτσι ήταν ,, πανάκριβο και εξεζητημένο ,,

που να δείτε την βίντεο εκδοχή ... ΤΕΡΑΤΑ .... απλά μηχανές απο τον Αρη !

IMO τετοιες επιλογες στον εξοπλισμο δειχνουν απλα επαγγελματισμο.