Percapita - Strawstream

Οτι ειναι να γινει σε σχεση με το αθλητικο κομματι, θα γινει απο Σεπ27 και μετα.
Τα δικαιωματα των ομαδων της SL ανηκουν στη Percapita η οποια τα εχει παραχωρησει σε OTE + NOVA για τη περιοδο 26/27.
Επισης ακουγεται οτι και για το ισπανικο πρωταθλημα τα οποια τα δικαιωματα τα εχει παρει (χωρις καποια επισημη ανακοινωση) θα τα παραχωρησει και αυτα για φετος.

Ξεκινάει με 8 αθλητικά κανάλια

STRSPORTS 1
STRSPORTS 2
STRSPORTS 3
STRSPORTS 4
Magenta Sport 4 League
Nova Sport League 1
Nova Sport League 2
Nova Sport League 3

• Like
Reactions: billys13
Ξεκινάει με 8 αθλητικά κανάλια

STRSPORTS 1
STRSPORTS 2
STRSPORTS 3
STRSPORTS 4
Magenta Sport 4 League
Nova Sport League 1
Nova Sport League 2
Nova Sport League 3

Τι θέλουν να πουν με αυτά τα κανάλια League?😂
Φέξε Μάη μου να φας τριφύλλι. Και η σεζόν που εννοεί είναι η τωρινή? Γιατί εγώ παρατήρησα για κάποιον λόγο ότι τα ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή και του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο θα μεταδοθούν από τα Cosmote sport 8 και 9 που μου έκανε εντύπωση, συνήθως από τα 1,2,3 μεταδίδονται

Last edited:
  • Like
Reactions: AntonisTz
Τι θέλουν να πουν με αυτά τα κανάλια League?😂
Φέξε Μάη μου να φας τριφύλλι. Και η σεζόν που εννοεί είναι η τωρινή? Γιατί εγώ παρατήρησα για κάποιον λόγο ότι τα ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή και του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο θα μεταδοθούν από τα Cosmote sport 8 και 9 που μου έκανε εντύπωση, συνήθως από τα 1,2,3 μεταδίδονται
Αλίμονο αν ξέρουν και εκείνοι τι θέλουν να κάνουν τελικά.

• Like
Reactions: angelalex
Οπως καταλαβατε ο λογος που τα ματς της ΑΕΚ & Ολυμπιακου θα μεταδοθουν απο Cosmote sport 8 και 9 δειχνει οτι αυτα τα καναλια θα τα μοιραζεται με Percapita.

θα τα δειχνει κανονικα και η cosmote φετος, αλλα ταυτοχρονα και η νεα πλατφορμα της Percapita.

Κατι αναλογο και για τα της NOVA, παραλληλη μεταδοση δλδ

Και απο του χρονου, το τελικο ξεσκαρταρισμα. Πιθανον παραλληλη μεταδοση, πιθανόν οχι. Μπλεξαμε...

Και το μπλεξιμο νομιζω το εφερε ο αγαπητος Αλαφουζος που μπηκε σφηνα...

Υποτίθεται ότι η Percapita πως περίμενε την έγκριση της ΕΕ και τώρα πάει να ξεκινήσει την πλατφόρμα από φέτος (??) Πάντως από αυτά που βλέπω δεν πιστεύω ότι θα είναινστο μέλλον ανταγωνιστής των δύο μεγάλων συνδρομητικών αλλά συνεργάτης, με αντίπαλο τον SPORT FM TV εκτός αν βρεθεί άκρη και με εκείνους.

Πάντως ο ανταγωνισμός ελπίζω να φέρει και καλύτερη εικόνα, υψηλότερο bitrate και 4Κ κανάλια. Αφού πληρώνουμε να πάρουμε και ποιότητα, έχουμε μείνει πίσω.

• Like
Reactions: angelalex
Δεν ξέρω τι κάνουν αλήθεια, και οι τυπολογίες κάνουν λόγο για magenta sports (ακόμα τίποτα από κει) και nova League που επίσης τίποτα. Επίσης παρατήρησα ότι έφυγαν τα superleague pass κανάλια

• Like
Reactions: newlynx
Οπως καταλαβατε ο λογος που τα ματς της ΑΕΚ & Ολυμπιακου θα μεταδοθουν απο Cosmote sport 8 και 9 δειχνει οτι αυτα τα καναλια θα τα μοιραζεται με Percapita.

θα τα δειχνει κανονικα και η cosmote φετος, αλλα ταυτοχρονα και η νεα πλατφορμα της Percapita.
Ωστοσο, το αρθρο πιο πανω... γραφει για 1 καναλι απο Mazenta TV, οχι για 2...