Percapita - Strawstream

Ένας καφές, δύο σουβλάκια, μια μπύρα αργότερα (τουλάχιστον) 14€+ οι βενζίνες να πας εκεί 5,6 φορές το μήνα.... Συνδρομή σε καινούρια πλατφόρμα 9.99€.... Εσύ αποφασίζεις....
Δεν ειναι μονο τα 10 αλλα και τα αλλα 24 που δίνω ήδη! Και όπως πάει δεν ειναι μια ακόμα πλατφορμα αλλα συνολικά 4. Αντε να πάω να δω και μια φορά το Παναθηναικος και Ηρακλής με τον Ολυμπιακό. Τα ίδια και στο κύπελλο. Όταν έρθουν τα ντέρμπι βλέπουμε. Συνολο καμια δεκαριά ματσ το χρονο.

Δεν ειναι μονο τα 10 αλλα και τα αλλα 24 που δίνω ήδη! Και όπως πάει δεν ειναι μια ακόμα πλατφορμα αλλα συνολικά 4. Αντε να πάω να δω και μια φορά το Παναθηναικος και Ηρακλής με τον Ολυμπιακό. Τα ίδια και στο κύπελλο. Όταν έρθουν τα ντέρμπι βλέπουμε. Συνολο καμια δεκαριά ματσ το χρονο.
Έχεις δίκιο ανεβαίνει το κόστος πολύ γιατί αν δεν έρθουν όλοι μαζί σε συμφωνία να τα προσφέρουν στις πλατφόρμες τους θα πληρώνουμε μόνο για αθλητικά όσα πληρώναμε για τη νοβα όταν τα είχε όλα

Και δίνουμε 24 για τόσα πρωταθλήματα, έρχεται ο άλλος και λέει δώσε 10€ για να βλέπεις 2 ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και το Ελληνικό κύπελλο.

Η LaLiga της Ισπανίας για τα επόμενα 3 χρόνια στην Cosmote TV. Τι να σημαίνει άραγε αυτό για την επερχόμενη πλατφόρμα της percapita;
Δεν έλεγαν ότι τα πήρε η Percapita και για φέτος θα τα δώσει ενοίκιο στην Cosmote; Τι άλλαξε;;

Ή εγώ είμαι ηλίθιος και δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ή κάποιος μας δουλεύει..Δεν έλεγαν ότι τη Superleague 2 (όπως και το Ισπανικό) τα πήρε η Percapita και προσωρινά μόνο για φέτος τα δίνει αλλού μέχρι να ετοιμαστεί η πλατφόρμα;; Εδώ έλεγαν ότι ίσως ξεκινήσει και φέτος.... Εδώ οι τριετίες πάνε γόνα.... Τι γίνεται;; Και τα 11 κανάλια τι θα τα κάνει αφού τα δίνει αλλού για 3 χρόνια;;
1266.jpg

Ή εγώ είμαι ηλίθιος και δεν έχω καταλάβει τι γίνεται ή κάποιος μας δουλεύει..Δεν έλεγαν ότι τη Superleague 2 (όπως και το Ισπανικό) τα πήρε η Percapita και προσωρινά μόνο για φέτος τα δίνει αλλού μέχρι να ετοιμαστεί η πλατφόρμα;; Εδώ έλεγαν ότι ίσως ξεκινήσει και φέτος.... Εδώ οι τριετίες πάνε γόνα.... Τι γίνεται;; Και τα 11 κανάλια τι θα τα κάνει αφού τα δίνει αλλού για 3 χρόνια;;
View attachment 275976
Γενικά υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και φημολογίες. Τελικά μόνο οταν ανακοινώνεται κατι επίσημα ειναι οριστικό. Μακάρι να πάρουν και αλλα αιθλητικα τα δημόσια και γενικά τα ελεύθερα κανάλια!

View attachment 275976
Απλά μας έχουν ταράξει στο δούλεμα για να παίρνουν κλικς. Δεν βγάζουν κανένα νόημα όλα αυτά που γράφονται.

Εγώ πάντως με το φτωχό μου το μυαλό το μόνο λογικό συμπέρασμα που βγάζω είναι το εξής: Η Percapita ως συνεργάτης Cosmote - Nova θα γίνει η 3η εταιρία στη συμφωνία ανταλλαγής αθλητικού περιεχομένου. Με την αλλαγή ονόματος της Cosmote TV σε Magenta, θα γίνουν οι αλλαγές με προσθήκες νέων (STRSPORTS 1–4) ή με μετονομασίες υπαρχόντων καναλιών σε Magenta TV και EON αντίστοιχα. Όταν είναι έτοιμη και η percapita θα δείχνει και εκείνη τα δικά της αθλητικά προγράμματα αλλά και προγράμματα από Cosmote - Nova (Magenta Sport 4 League και Nova Sport League 1, 2, 3) και Super league 2 (?). Το ότι παραχώρησε τα δικαιώματα σήμερα δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν θα μπορεί και εκείνη να τα δείχνει στο μέλλον.

Εγώ πάντως έβαλα το Full pack της cosmote μηναίο λίγο ακριβότερο, θα δω πως θα πάει σε 1-2 μήνες και με αλαφούζο και με percapita και βλέπω αν θα κάνω συμβόλαιο με κάποια

Γενικά υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και φημολογίες. Τελικά μόνο οταν ανακοινώνεται κατι επίσημα ειναι οριστικό. Μακάρι να πάρουν και αλλα αιθλητικα τα δημόσια και γενικά τα ελεύθερα κανάλια!
Έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαστε πλέον στην αβεβαιότητα ακόμη και με ότι ανακοινώνεται πλέον.
Πχ δεν ξέρουμε τους όρους των συμβολαίων που έχουν υπογραφεί. Και όταν εμπλέκονται μεταπωλητές και δεν συμμαζεύεται δεν μπορούμε να έχουμε καθαρή εικόνα ακόμη και για αυτά που ανακοινώνονται. Γιατί δεν ξέρουμε τους όρους.
Κοίτα να δεις εδώ κατάσταση. Οι μικρές ομάδες με εξαίρεση τη Καλαμάτα ενώ έχουν ενεργό συμβόλαιο με τη Percapita, φαίνονται να είναι θετικές σε πρώτη φάση με τη πρόταση του Αλαφούζου για κεντρική διαχείριση και τη δημιουργία του Super League TV. Ενώ έχουν ενεργό συμβόλαιο!

Στο αρθρο αναφερεται το εξης:

Όπως είπε ο Γιάννης Αλαφούζος ο Παναθηναϊκός έχει φέτος τηλεοπτικό συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων ευρώ και απ’ αυτό προτίθεται να βάλει στο “κοινό ταμείο” το 20%, δηλαδή 4 εκατομμύρια ευρώ.

Αρα ο Παναθηναϊκός ιδιοκτησιας Γ.Αλαφουζου καταφερε να βρει ενα συμβολαιο 20εκ για τα τηλεοπτικα του δικαιωματα απο τη πλατφορμα Sport FM TV ιδιοκτησιας Γ.Αλαφουζου.

Μαλιστα...

Με 11 κανάλια η Strawstream
24/08/2026

Προστέθηκαν και άλλα κανάλια στο μπουκέτο της Strawsteam, της διαδικτυακής υπηρεσίας που εξασφάλισε τα δικαιώματα της Super League και της Super League 2 από την Percapita. Συνολικά, η εταιρεία, που έχει την έδρα της στις εγκαταστάσεις του Star και του Alpha, έχει 11 διαθέσιμα κανάλια, με τη Nova και τον ΟΤΕ (Cosmote TV / Magenda TV) να συνεισφέρουν με αθλητικό πρόγραμμα. Στο μπουκέτο των καναλιών περιλαμβάνονται τα Strsports1, Strsports2, Strsports3 και Strsports4, τα Novasports Super League 1, Novasports Super League 2, Novasports Super League 3 και Novasports Super League 4 και από την πλευρά του ΟΤΕ τα Magenda Super League 1, Magenda Super League 2, Magenda Super League 3. Παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας.

Ναι αλλά εμείς δεν τα βλέπουμε😂

• Like
Reactions: Hacker?pcs
Ναι αλλά εμείς δεν τα βλέπουμε😂
Και εγώ μπήκα στην cosmote να τα δω αλλά μετά είδα στο τέλος που λέει "Παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας" :P

Άσχετο, @fotis246 γίνεται να γίνουν sticky τα topics percapita και Αλαφούζου; Για να μην τα ψάχνουμε κάτω κάτω στην ενότητα IPTV, είναι "hot" θέματα στη μεταβατική περίοδο που είμαστε

Last edited: