Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

και εχουν και το θρασος να σου λενε οτι εχεις μεγαλη τηλεοραση η αν εχεις συνδεδεμενο hdmi .δεν ντρεπονται καθολου.καναλι να ριχνει μαυρο στις 12 ,αλλο να μην ξεχωριζεις τα προσωπα,αλλο να παιζει παραγωγες απο το 90 μεχρι 2011 βρηκα την ποιο προσφατη.περιεχομενο πεταματου
δεν το περιμενα απο την cosmote .γιατι δεν εβαλαν `viceland ?nat geo people?travel xp?inshigt tv?bbc entertainment?η ας κρατουσαν επιλεγμανα απο την discovery Και ας βαζαν και καμια φθηναδουρα αλλα οχι απλα δεν πληρωσαν την discovery βαλανε κ στην ακρη με μερικα καναλια.μαζευουν για το αθλητικο περιεχομενο

Ρε παιδες...Γιατι τοση φασαρια για τα discovery? Δεν καταλαβαινω την λογικη να καταγγείλει κάποιος την σύμβαση επειδή αφαιρέθηκαν τα κανάλια. Και στην τελική μπήκαν 10 νέα κανάλια. Το αν τα νέα κανάλια ειναι ποιοτικότερα απο αυτα που αφαιρέθηκαν είναι στην κριση του καθενος. Με 25 ευρα τον μήνα έχεις μια πλήρη τηλεοπτικη πλατφορμα; τι αλλο θελετε;

Φίλε μου, είναι το τι θέλει ο καθένας.
Εγώ έβαλα το Family Pack ΜΟΝΟ για τα Ντοκιμαντέρ και ποιο πολύ για τα HD Ντοκιμαντέρ όπως βλέπαμε στα Discovery.
Δεν θα είχα πρόβλημα αν τα καινούρια κανάλια Viasat ήταν σε HD...το θέμα είναι ότι δεν βλέπονται!
Αν ήμουν ποδοσφαιρόφιλος η είχα το Full πακετο για ταινιες λογικα δεν θα με ένοιαζε και τόσο αλλά το Family Pack στην πλειοψηφία το έχει βάλει κάποιος για καλής ποιότητας ντοκιμαντέρ.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Βλέπω ότι ορισμένοι ταυτίζεται την αφαίρεση τον Discovery με την εξοικονομήσει χρημάτων ώστε να πάρει ξανά το cl γιατί άμα το έχανε θα λέγαμε έχασε το cl και κράτησε τα ντοκιμαντέρ.
Nα κάνω ένα ερώτημα, τι άλλαξε σήμερα σε σχέση με πριν από δυο χρονια ώστε ο OTE να θέλει να εξοικονομήσει χρήματα? Mειώθηκαν ας πούμε οι συνδρομητές στο μισό? μειώθηκε η συνδρομή στο μισό? γιατί εγώ το αντίθετο βλέπω, κατακόρυφη αύξηση έχει στους συνδρομητές, και αυξήθηκαν και τα συμβόλαια(πρόσφατο παράδειγμα το 1 ευρώ)
Δηλαδή σε τρία χρονια που πιθανόν να έχει πάνω απ 600.000 συνδρομητές τι θα κάνει, θα βγάλει και τα national geographic ώστε να εξοικονομήσει πάλι χρήματα για το cl

Bελτιωσαν αρκετα το κινηματογραφικο τομεα σε σχεση με παλαιοτερα
και αφησαν στην τυχη του τον τομεα ντοκιμαντερ

3 καρπουζια στην ιδια μασχαλη φανηκε οτι δεν μπορουσαν να τα κρατησουνε(αθλητικα-κινηματογραφικα-ντοκιμαντερ)

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Αν θες πραγματική trash tv δες το cbs τι δείχνει. Τουλάχιστον το Discovery έδειχνε και καινούργια επεισόδια. Στο cbs το πιο καινούργιο παίζει να είναι από το 1995. Και άντε έβγαλαν το Discovery που ηταν trash tv, ποιο έβαλαν στη θέση του? το Εxplore, είδες τη δείχνει? φθηνή απομίμηση του discovery είναι, άσε που πας γύρισαν 30 χρονια πίσω, έβαλαν κανάλι που στης 12 το βραδυ κλείνει

Το CBS συγκρίνεται μόνο με το TLC με τις εξαιρετικές εκπομπές με νάνους, υπέρβαρους, νυφικά κλπ.

Βλέπω ότι ορισμένοι ταυτίζεται την αφαίρεση τον Discovery με την εξοικονομήσει χρημάτων ώστε να πάρει ξανά το cl γιατί άμα το έχανε θα λέγαμε έχασε το cl και κράτησε τα ντοκιμαντέρ.
Nα κάνω ένα ερώτημα, τι άλλαξε σήμερα σε σχέση με πριν από δυο χρονια ώστε ο OTE να θέλει να εξοικονομήσει χρήματα? Mειώθηκαν ας πούμε οι συνδρομητές στο μισό? μειώθηκε η συνδρομή στο μισό? γιατί εγώ το αντίθετο βλέπω, κατακόρυφη αύξηση έχει στους συνδρομητές, και αυξήθηκαν και τα συμβόλαια(πρόσφατο παράδειγμα το 1 ευρώ)
Δηλαδή σε τρία χρονια που πιθανόν να έχει πάνω απ 600.000 συνδρομητές τι θα κάνει, θα βγάλει και τα national geographic ώστε να εξοικονομήσει πάλι χρήματα για το cl

Δεν μειώθηκε κάτι. Αυξήθηκαν όμως τα κόστη. Συν ότι για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό, προφανώς έχουν πουλήσει στο όριο του break even.

Τα κανάλια η γενικά τα πακέτα ντοκιμαντέρ ποσο να κοστίζουν, παράδειγμα για τα αθλητικά βγαίνουν πληροφορίες, έδωσε ας πούμε 2 εκατομμύρια και πήρε το Ιταλικό πρωτάθλημα, για τα discovery ποσα ζητούσαν δηλαδή και δεν μπορούσε ο ΟΤΕ να αντέξει το ποσο, ντοκιμαντέρ είναι ποσο να ζήταγαν δηλαδή 20 εκατομμύρια

Μεχρι να βγει (αν βγει) στην επιφανεια μια ταξη μεγέθους του κοστους των discovery, το πιο ασφαλες συμπερασμα ειναι πως ειναι επιφυλακτικοί για τις αθλητικες ανανεωσεις. Η απωλεια του Champion's League και των υπολοιπων αθλητικων εχει μαλλον μεγαλυτερο impact. Αν αυτο παει καλά, δε θα εκπλαγώ να ακουσω για επαναδιαπραγματευση με την Discovery networks.

Αν πάει καλά έχει καλός, μην στραβώσει όμως η δουλειά, γιατί η Νova εκτος του ότι θα θέλει να κάνει ρελάνς έχει και τη συμπαράσταση Vodafone-Wind που φαντάζομαι κι αυτές θα θέλουν το cl στο πακέτο τους, και στο τέλος εκεί που πήγαν για μαλλί βγουνε κουρεμένοι..

Δεν είναι το κόψιμο, είναι η αντικατάσταση. Δεν πήγε η πλατφόρμα -8 κανάλια. Αν είναι το ζητούμενο η εξοικονόμηση χρημάτων ποιον τρόπο προτείνεις εσύ; Προφανώς τα έβαλαν κάτω και είδαν και τους λόγους που αύξησαν τους συνδρομητές τους. Ποιος ήταν αυτός; Το Discovery ή το Champions League; Το Animal Planet ή η Premier League; Τα ντοκιμαντέρ ή τα αθλητικά; Αν κράταγαν τα Discovery κι έχαναν διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις ξέρεις τι θα γίνονταν εδώ; Σχόλια του στυλ "κράτησαν το TLC κι έχασαν το CHL) θα είχαν την τιμητική τους. Αν σου έλεγε και CHL και Discovery +4 ευρώ συνδρομή; Καλύτερα;

Το τι είναι "υψηλή ποιότητα" είναι υποκειμενικό κι έγκειται στα προσωπικά γούστα του καθενός. Αυτή πχ την εκπομπή την θεωρείς "υψηλής ποιότητας" ή trash TV;

Πάλι ανόμοιες συγκρίσεις. Είναι συγκρίσιμα μεγέθη τα πανάκριβα δικαιώματα του Ch L και της Premier με το πακέτο της Discovery; Από που προκύπτει και με βάση ποιά μεγέθη τέθηκε ποτέ το συγκεκριμένο δίλλημα; Περικοπές μπορούν να γίνουν παντού, απλά εδώ επιλέχθηκε ένας άστοχος τομέας κατά τη γνώμη μου. Όταν αποκτήθηκε η Premier αν θυμάμαι καλά ανέβηκε η συνδρομή 3 ευρω. Θες πραγματικά να μου πεις οτι για να μείνει τώρα η Discovery στο πακέτο θα απαιτούνταν αύξηση 4 ευρώ; Γενικά σε λογικές αυξήσεις δεν είμαι ενάντια πάντως.

Επίσης η αντικατάσταση δεκτή όταν αλλάζεις ίδιο με ίδιο ή αντίστοιχο. Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των εκπομπών των διαφορετικών Discovery και των Eurosport αντικαθίσταται με τη συγκεκριμένη κίνηση. Αλλο το τέννις και το ποδήλατο και άλλο το... ράγκμπυ. Άλλη η διαστημική σκουληκότρυπα και άλλο το food styling. Αλλά ούτε και ποσοτικό είναι το ζήτημα, με τη σαβούρα που έχει φορτώσει τα τελευταία δύο χρόνια μπορεί άνετα να πάει και μείον 20 κανάλια και δε θα παραπονεθεί κανένας, όχι ότι θα εξοικονομήσει και πολλά χρήματα βέβαια.

Τέλος, από 8 κανάλια με κατά βαση θεματολογία επιστήμης, αθλητικών και περιβάλλοντος και πάνω από 50+ εκπομπες και διοργανώσεις που έχουν διεθνές κοινό για καλούς λόγους, επέλεξες να μου φέρεις για παράδειγμα συζήτησης το storage hunters; Εντάξει δε μπορώ να απαντήσω κάτι περισσότερο σε σοβαρή βάση, είναι σαφείς οι προθέσεις...

εγω περιμενω να βγαλουν στην φορα τις τηλεθεασεις και να δουμε αν ειχαν η οχι τηλεθεαση τα καναλια του ομιλου discovery.γιατι ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν καναλια με λιγοτερη τηλεθεαση απο αυτα.μας αρεσει δεν μας αρεσει το tlc ειχε περαση.ας βγαλει λοιπον τηλεθεασεις και ας αφησουν τα παραμυθια οτι σκεφτονται για νεους αναμεταδοτες και οτι δεν ειχαν τηλεθεαση στις μετρησεις τους

Εμένα η γνώμη μου είναι η εξής :
Η εικόνα έχω την εντύπωση ότι είναι χαμηλής ποιότητας . Συγκρίνω HD εικόνα του εξωτερικού με αυτή του. ΟΤΕ . Απλά καμία σχέση , σκέτη κοροϊδία.
Όσο αφορά τα καινουργια κανάλια που έβαλε ,προσωπικά δεν τρελάθηκα (δεν είναι και HD) καμία σχέση με αυτά έβγαλε , πιο ποιοτικό και επιμορφωτικό περιεχόμενο είχανε .Aς μην είχε το champion league και τα λέγαμε . Ευτυχώς έχω ένα χρόνο συμβόλαιο , μετά πιστεύω ως καταναλωτές θα έχουμε περισσότερες επιλογές .

Δεν χρειάζεται να τη συγκρίνεις με του εξωτερικού την εικόνα, σύγκρινε την και με του εσωτερικού.

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι στο ενδεχόμενο να γλυτώσουν 3-4 ευρώ δεν τους νοιάζει ούτε η εικόνα ούτε αν έγινε υποβάθμιση περιεχομενου, έλα μωρε σου λένε μια χαρά είναι όλα, τι θέλετε εσείς με 25 ευρώ, (k από μέσα τους παρακαλάνε να πάει 20) έχει περάσει η εντύπωση στον έλληνα ότι πρέπει να έχουν όλοι δορυφορική, και να δίνουν 18-20 ευρώ, και οποιος ζητάει το κάτι παραπάνω γιατί θέλει ποιότητα τρώει κράξιμο, άμα δεν σου αρεσει κοψτο και αλλα τέτοια, γιατί φοβούνται ότι αν ανεβεί η τιμή θα αναγκαστούν να την κόψουν οι ιδιοι.

Η Κοσμοτέ έκανε μεγάλο λάθος, έπρεπε να κρατήσει και τα Discovery και να κάνει αύξηση 5 ευρώ η 7-8 και να έβαζε ακόμα έναν αναμεταδότη ώστε να ανέβαινε και η ποιότητα, πολυς κόσμος θα τα έδινε.
Τώρα υπάρχουν k αρκετοί που δεν θα τα έδιναν, δεν πειράζει έτσι k αλλιώς άρχισε και το καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 όπου μπορούν να το βλέπουν δωρεάν

Πάλι ανόμοιες συγκρίσεις. Είναι συγκρίσιμα μεγέθη τα πανάκριβα δικαιώματα του Ch L και της Premier με το πακέτο της Discovery; Από που προκύπτει και με βάση ποιά μεγέθη τέθηκε ποτέ το συγκεκριμένο δίλλημα; Περικοπές μπορούν να γίνουν παντού, απλά εδώ επιλέχθηκε ένας άστοχος τομέας κατά τη γνώμη μου. Όταν αποκτήθηκε η Premier αν θυμάμαι καλά ανέβηκε η συνδρομή 3 ευρω. Θες πραγματικά να μου πεις οτι για να μείνει τώρα η Discovery στο πακέτο θα απαιτούνταν αύξηση 4 ευρώ; Γενικά σε λογικές αυξήσεις δεν είμαι ενάντια πάντως.

Επίσης η αντικατάσταση δεκτή όταν αλλάζεις ίδιο με ίδιο ή αντίστοιχο. Δε νομίζω ότι η πλειοψηφία των εκπομπών των διαφορετικών Discovery και των Eurosport αντικαθίσταται με τη συγκεκριμένη κίνηση. Αλλο το τέννις και το ποδήλατο και άλλο το... ράγκμπυ. Άλλη η διαστημική σκουληκότρυπα και άλλο το food styling. Αλλά ούτε και ποσοτικό είναι το ζήτημα, με τη σαβούρα που έχει φορτώσει τα τελευταία δύο χρόνια μπορεί άνετα να πάει και μείον 20 κανάλια και δε θα παραπονεθεί κανένας, όχι ότι θα εξοικονομήσει και πολλά χρήματα βέβαια.

Τέλος, από 8 κανάλια με κατά βαση θεματολογία επιστήμης, αθλητικών και περιβάλλοντος και πάνω από 50+ εκπομπες και διοργανώσεις που έχουν διεθνές κοινό για καλούς λόγους, επέλεξες να μου φέρεις για παράδειγμα συζήτησης το storage hunters; Εντάξει δε μπορώ να απαντήσω κάτι περισσότερο σε σοβαρή βάση, είναι σαφείς οι προθέσεις...

Γιατί γνωρίζεις το κόστος των τηλεοπτικών του Discovery; Αν ναι να μας πεις. Το δίλημμα δεν είναι στο κόστος, είναι στο value for money. Το value for money έχει το ένα, τι έχει το άλλο. Πόσους πελάτες και κέρδος θα επιφέρει το ένα, πόσους το άλλο. Εφόσον στην cosmote έκριναν ότι το value for money για το Discovery είναι μικρότερο από αυτό που πιθανόν να έχει το αθλητικό πακέτο, κάτι θα ξέρουν. Το να πάει κάποιος και να κάνει μια κίνηση γνωρίζοντας ότι θα χάσει, μάλλον δεν συμβαδίζει με την τακτική που έχει ακολουθήσει η συγκεκριμένη πλατφόρμα. Πριν μερικά χρόνια υπολείπονταν πολύ σε αρ. συνδρομητών και κατάφερε με κύριο όπλο τον εμπλουτισμό του αθλ. κυρίως πακέτου να γίνει νο1. Και ναι, έχουν γίνει αυξήσεις αλλά καλό είναι να συγκρατηθεί η συνδρομή αλλιώς θα γίνει Nova.

Είπαμε ότι τα Eurosport είναι αναντικατάστατα. Εκεί είναι και το κύριο κομμάτι της κριτικής. Τα υπόλοιπα είναι πάνω-κάτω στα ίδια. Μπορεί να μην έχεις διαστημική σκουλικότρυπα όπως δεν είχες και αρκετά από τα ντοκιμαντέρ που έχει πχ το BBC. Είναι αδύνατο να έχεις 1:1 αλλά και το BBC έχει εκπομπές με επιστημονικά δεδομένα. Από τα περισσότερα κανάλια, η έλλειψη είναι στα ES.

Σου έφερε ένα. Θέλεις να σου αναφέρω και άλλα; Υποτιθέμενα reality στη φύση που τα τραβούν με μια action cam και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μόνοι στην άγρια φύση και από πίσω υπάρχει μια ολόκληρη παραγωγή; Τα Discovery προωθούν κυρίως την αμερικάνικη προσέγγιση στο lifestyle και reality με τεράστια δόση υπερβολής και προσπάθεια να προβάλουν το σκηνοθετημένο ως πραγματικό. Αν θέλεις, κι επαναλαμβάνω, αν θες, κάνε μια αναζήτηση στο internet για τις εκπομπές του Discovery (και του History τις οποίες φαίνεται να αντιγράφουν) για να δεις πόσο ψεύτικες είναι. Ακόμη και σε εκπομπές τύπου Wheeler Dealers (που μου άρεσε σαν εκπομπή), στο τέλος είτε δεν πούλαγαν τίποτε, είτε τα έπαιρναν από την παραγωγή κλπ. Η ψυχαγωγική τηλεόραση δεν ξεκινάει ούτε τελειώνει με το Discovery. Απώλεια τα ES αλλά μέχρι εκεί. Δεν εξισώνεται η TV με 2-3 κανάλια.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Δεν χρειάζεται να τη συγκρίνεις με του εξωτερικού την εικόνα, σύγκρινε την και με του εσωτερικού.

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι στο ενδεχόμενο να γλυτώσουν 3-4 ευρώ δεν τους νοιάζει ούτε η εικόνα ούτε αν έγινε υποβάθμιση περιεχομενου, έλα μωρε σου λένε μια χαρά είναι όλα, τι θέλετε εσείς με 25 ευρώ, (k από μέσα τους παρακαλάνε να πάει 20) έχει περάσει η εντύπωση στον έλληνα ότι πρέπει να έχουν όλοι δορυφορική, και να δίνουν 18-20 ευρώ, και οποιος ζητάει το κάτι παραπάνω γιατί θέλει ποιότητα τρώει κράξιμο, άμα δεν σου αρεσει κοψτο και αλλα τέτοια, γιατί φοβούνται ότι αν ανεβεί η τιμή θα αναγκαστούν να την κόψουν οι ιδιοι.

Η Κοσμοτέ έκανε μεγάλο λάθος, έπρεπε να κρατήσει και τα Discovery και να κάνει αύξηση 5 ευρώ η 7-8 και να έβαζε ακόμα έναν αναμεταδότη ώστε να ανέβαινε και η ποιότητα, πολυς κόσμος θα τα έδινε.
Τώρα υπάρχουν k αρκετοί που δεν θα τα έδιναν, δεν πειράζει έτσι k αλλιώς άρχισε και το καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 όπου μπορούν να το βλέπουν δωρεάν
Ακριβώς!

Αν πάει καλά έχει καλός, μην στραβώσει όμως η δουλειά, γιατί η Νova εκτος του ότι θα θέλει να κάνει ρελάνς έχει και τη συμπαράσταση Vodafone-Wind που φαντάζομαι κι αυτές θα θέλουν το cl στο πακέτο τους, και στο τέλος εκεί που πήγαν για μαλλί βγουνε κουρεμένοι..

Τώρα αυτο είναι πολύ σχετικό. Δλδ voda wind θα δώσουν λεφτά στη Forthnet για να πάρει cl ??

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Τώρα αυτο είναι πολύ σχετικό. Δλδ voda wind θα δώσουν λεφτά στη Forthnet για να πάρει cl ??

Aπο την στιγμη που έδωσαν χρήματα για τα υπόλοιπα, για πιο λόγο να μην το κάνουν και για το CL, όπως k να το κανεις είναι premium περιεχόμενο, τώρα αν μπορέσουν να κοντράρουν τον OTE δεν ξέρω,αλλα γιατί να μην το προσπαθήσουν

Γιατί γνωρίζεις το κόστος των τηλεοπτικών του Discovery; Αν ναι να μας πεις. Το δίλημμα δεν είναι στο κόστος, είναι στο value for money. Το value for money έχει το ένα, τι έχει το άλλο. Πόσους πελάτες και κέρδος θα επιφέρει το ένα, πόσους το άλλο. Εφόσον στην cosmote έκριναν ότι το value for money για το Discovery είναι μικρότερο από αυτό που πιθανόν να έχει το αθλητικό πακέτο, κάτι θα ξέρουν. Το να πάει κάποιος και να κάνει μια κίνηση γνωρίζοντας ότι θα χάσει, μάλλον δεν συμβαδίζει με την τακτική που έχει ακολουθήσει η συγκεκριμένη πλατφόρμα. Πριν μερικά χρόνια υπολείπονταν πολύ σε αρ. συνδρομητών και κατάφερε με κύριο όπλο τον εμπλουτισμό του αθλ. κυρίως πακέτου να γίνει νο1. Και ναι, έχουν γίνει αυξήσεις αλλά καλό είναι να συγκρατηθεί η συνδρομή αλλιώς θα γίνει Nova.

Είπαμε ότι τα Eurosport είναι αναντικατάστατα. Εκεί είναι και το κύριο κομμάτι της κριτικής. Τα υπόλοιπα είναι πάνω-κάτω στα ίδια. Μπορεί να μην έχεις διαστημική σκουλικότρυπα όπως δεν είχες και αρκετά από τα ντοκιμαντέρ που έχει πχ το BBC. Είναι αδύνατο να έχεις 1:1 αλλά και το BBC έχει εκπομπές με επιστημονικά δεδομένα. Από τα περισσότερα κανάλια, η έλλειψη είναι στα ES.

Σου έφερε ένα. Θέλεις να σου αναφέρω και άλλα; Υποτιθέμενα reality στη φύση που τα τραβούν με μια action cam και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μόνοι στην άγρια φύση και από πίσω υπάρχει μια ολόκληρη παραγωγή; Τα Discovery προωθούν κυρίως την αμερικάνικη προσέγγιση στο lifestyle και reality με τεράστια δόση υπερβολής και προσπάθεια να προβάλουν το σκηνοθετημένο ως πραγματικό. Αν θέλεις, κι επαναλαμβάνω, αν θες, κάνε μια αναζήτηση στο internet για τις εκπομπές του Discovery (και του History τις οποίες φαίνεται να αντιγράφουν) για να δεις πόσο ψεύτικες είναι. Ακόμη και σε εκπομπές τύπου Wheeler Dealers (που μου άρεσε σαν εκπομπή), στο τέλος είτε δεν πούλαγαν τίποτε, είτε τα έπαιρναν από την παραγωγή κλπ. Η ψυχαγωγική τηλεόραση δεν ξεκινάει ούτε τελειώνει με το Discovery. Απώλεια τα ES αλλά μέχρι εκεί. Δεν εξισώνεται η TV με 2-3 κανάλια.

καλα φιλέ αν σκεφτεται ετσι η cosmote την εχουνε βαμενη και τα national geographic στην πορεια.πες μας ποσους πελατες θα φερει το cbs και το viasat που κλεινει στις 12 σε συγκριση με τα discovery.και αμερικανιες εχουνε ολα τα viasat συγκεκριμενα δεν εχουν ουτε μια εκπομπη παραγωγης τους ,ολες ειναι αγορασμενες απο βρετανικα καναλια κυριως,επισης στα ντοκιμαντερ δεν ειμαστε στα ιδια μην λεμε οτι να ναι .ηταν 10 και ειναι 9 αφαιρεσαν 4hd Και βαλανε 1

Ξέρουμε για τι ποσα μιλάμε ; πχ τα ποσα απο τα αθλητικα γενονοτα τα ξερουμε. ξερουμε ή τελος παντων εχουμε μια ιδεα ποσα πανε τα δικαιωματα για καναλια στυλ discovery?Πως θα σας φενοταν να εβγαιναν τα discovery να εμπαιναν αυτα που μπηκαν και τα discovery να πουλιωντουσαν ξεχωριστα ; φυσικα εννοειται οτι θα ήταν ολα σε hd...νομιζω κατι τετοιο γινεται στην vodafone...

παντως για τους φαν του σνουκερ να ναι καλα οι γερμανοι που το eurosport 1 ειναι ελευθερο στους astra και τουλαχιστον μια απωλεια λιγοτερη μονο το eurosport 2 εχουμε χασει.παντως να μην πω ψεματα ψηνομε για νοβα μιας και παραμενω αοριστου στο συμβολαιο.καθως ακομα περιμενω να με καλεσουν για την υποβαθμιση του πακετου που τους ζητησα.πιστευω οτι στο τηλεφωνικο κεντρο εχουν τρελαθει απο τα τηλεφωνα και τα καντηλια και τα εχουν ποια χαμενα.

Ρε κοσμοτέδες πάτε καλά;;; Που είναι τα κανάλια eurosport;;;
Μείον ένας πελάτης.