Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ Tv

Ποια σοβαρη ευρωπαικη πλατφορμα υπαρχει χωρις αυτα ?

H cosmote! :) Troll_mode=OFF (για να ελαφρυνει λιγο το κλιμα ;) ) Θελω να ελπιζω πως θα επανελθουν στο μελλον παντως, μετα τις διαπραγματευσεις για τα ευρωπαικα πρωταθληματα.

Πόσοι θα μαζευτούν σε ένα σπίτι να δουν ποδηλασία (που είμαι καθημερινό ποδηλάτης 20+ χλμ); Πόσοι snooker (που είμαι και τεράστιος fan); Πόσοι θα πάνε σε ένα καφέ-μπαρ να δουν τένις;

Πόσοι θα μαζευτούν να δουν CHL; Πόσοι Europa; Πόσοι έναν αγώνα μπάσκετ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ;

Καταλαβαίνετε ότι οι συγκρίσεις είναι ανόμοιες και αδικείται τον εαυτό σας όταν τις κάνετε. H cosmote έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δυνατά χαρτιά στα αθλητικά και αυτά από μόνα τους πουλάνε. Ποιο καφέ-μπαρ θα πληρώσει την υψηλή επαγγελματική συνδρομή για ποδηλασία;

Η Nova έχει αρπάξει ένα ισχυρό χαρτί που λέγεται Super League. Είναι η χαρά του Έλληνα οπαδού. Πιστεύω πως χωρίς αυτό και με το υπάρχον θεματολόγιο καναλιών, θα είχε πέσει σε ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο συνδρομητών και με την τιμολόγηση κάτω του κόστους στις 3play υπηρεσίες θα είχε χαιρετήσει. Αντίθετα, ο ΟΤΕ είναι κολοσσός και ανέβηκε με χασούρα στην TV δίνοντας την σε χαμηλή τιμή και αποσβένοντας την χασούρα από τηλ και internet. Πλέον είχαμε διαβάσει περί break-even. Σίγουρα η άνοδος οφείλεται στον εμπλουτισμό του αθλητικού πακέτου. Πόσες φορές έχετε δει διαφημιστικά ότι έχουμε το Χ κανάλι ντοκιμαντέρ; Όλα τα promos είναι για το αθλητικό κομμάτι, άντε και για studios όπως η Disney. Πόσοι διέκοψαν από αυτούς εδώ μέσα που έλεγαν ότι θα το κάνουν όταν σταμάτησε το History; Τους ίδιους που έβλεπα να το λένε τότε, τους βλέπω και σήμερα να λένε τα ίδια για το discovery. Άρα συνέχισαν να έχουν cosmote TV, άρα η καταστροφολογία έμεινε στα λόγια.

Προσωπικά βλέπω την στάση της cosmote στο θέμα των Discovery ως κάτι που μπορεί να αποφέρει οφέλη σε όλη την Ελληνική αγορά υπηρεσιών pay tv. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από το κάθε δίκτυο πως οι οριζόντιες τιμολογήσεις είναι λάθος. Μήπως δεν ξέρει η Discovery ότι στην Ελλάδα η κατάσταση είναι τραγική τα τελευταία χρόνια; Ή μήπως μας ανακάλυψαν ξαφνικά και το έριξαν στη διαφήμιση; Γνωρίζουν ότι υπάρχει στενότητα στην κύρια ανταγωνιστική πλατφόρμα; Τι θα κάνουν εκεί, θα κινδυνέψουν να πάνε με οριζόντια λογική ή να διαπραγματευτούν; Vodafone και λοιπές IPTV λύσεις δεν τις βάζω καν στην εξίσωση, για εμένα τέτοιες λύσεις είναι καταδικασμένες σε πολύ μικρό αρ. συνδρομητών δεδομένης και των υποδομών στην Ελλάδα (αυτά εφόσον μιλάμε για τιμολόγηση ανά κεφαλή από το Discovery).

Μάλλον δεν θες να καταλάβεις οτι πριν τα εσκαγε τα λεφτά για τα discovery και τωρα ζήτησε μείωση.πριν δεν υπήρχε δηλαδη οικονομικό ζήτημα στην χώρα κ γενικά.εσύ εξακολουθείς να πιστεύεις οτι μονο το ποδόσφαιρο κρατάει μια πλατφόρμα.αυριο αν χάσει τα φοξ και τα Nat geo τις ίδιες αναλύσεις παλι θα κανεις .η κοσμοτε ζήτησε μείωση σε ένα συμβόλαιο που το πλήρωσε την προηγούμενη φορα και ενώ εχει υπεραυξήσει πελάτες.ειναι κατανοητό αυτο;εγω ξερω οτι υπάρχει αναστάτωση στην εταιρία για την νέα εικόνα που παρουσιάζει.κ υπάρχουν κ διακοπές.τωρα εσείς συνεχιστε να λέτε οτι θέλετε.

Αναμασαμε παντως συνεχως τα ιδια και τα ιδια και ακρη δεν βγαζουμε,και ουτε πρόκειται να βγαλουμε.
Όταν δουμε τον αριθμο των συνδρομητών,τοτε θα καταλάβουμε τι γινεται και αν πραγματι υπαρχει αναστατωση και αν η κινηση αυτή ηταν σωστη ή οχι

Μάλλον δεν θες να καταλάβεις οτι πριν τα εσκαγε τα λεφτά για τα discovery και τωρα ζήτησε μείωση.πριν δεν υπήρχε δηλαδη οικονομικό ζήτημα στην χώρα κ γενικά.εσύ εξακολουθείς να πιστεύεις οτι μονο το ποδόσφαιρο κρατάει μια πλατφόρμα.αυριο αν χάσει τα φοξ και τα Nat geo τις ίδιες αναλύσεις παλι θα κανεις .η κοσμοτε ζήτησε μείωση σε ένα συμβόλαιο που το πλήρωσε την προηγούμενη φορα και ενώ εχει υπεραυξήσει πελάτες.ειναι κατανοητό αυτο;εγω ξερω οτι υπάρχει αναστάτωση στην εταιρία για την νέα εικόνα που παρουσιάζει.κ υπάρχουν κ διακοπές.τωρα εσείς συνεχιστε να λέτε οτι θέλετε.

Πηγή ότι ζήτησε μείωση η cosmote και όχι αύξηση η Discovery έχεις; Επίσημη παρακαλώ. Να φανταστώ ότι όλα τα δίκτυα που τα σκούντηξαν με την Discovery ζήτησαν μείωση; Και παρακαλώ να μιλάμε λίγο καλύτερα.

Έχεις ζήτησει σε άλλους επίσημες πηγες;ήταν πολυ συγκεκριμένο οτι είπα.σε εμενα δεν έρχονται non papers με αυτα που θέλει να λεει η κοσμοτε.να παρακαλας όταν εχει λογους

Εγω το κλείνω εδω δεν θα μπω στην διαδικασία τις προκλησης .

Θα σου ζητήσω και συγγνώμη χωρίς να θεωρώ οτι σε εχω προσβάλει και αποχωρώ απο οποια περαιτέρω συζήτηση γιατί δεν εχει νοιμα να κοντραριζόμαστε και να μην μπορούμε να πούμε τι πιστεύουμε η τι ξέρουμε για να μην προκαλεσουμε.

Last edited:

γιατι δεν πας στη νοβα που τα εχει? εχει και το eurosport 1 hd απο το κεντρικο feed με πολυ καλη ποιοτητα εικονας.
Ακριβώς!!!
Δηλαδή αναγκαστικά πρέπει να έχουμε και Νοβα και Οτε για να έχουμε μια ολοκληρή συνδρομή....

Έχεις ζήτησει σε άλλους επίσημες πηγες;ήταν πολυ συγκεκριμένο οτι είπα.σε εμενα δεν έρχονται non papers με αυτα που θέλει να λεει η κοσμοτε.να παρακαλας όταν εχει λογους

Εγω το κλείνω εδω δεν θα μπω στην διαδικασία τις προκλησης .

Πάντα όταν κάποιος λέει κάτι το οποίο δεν υπάρχει επίσημη πηγή, την ζητάω. Υπάρχει κουμπί αναζήτησης. Και δεν ήταν τίποτε συγκεκριμένο. Βλέπω μόνο υποθέσεις, εικασίες και διαρκώς μια επιθετική διάθεση σε όποιον λέει κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύεις.

2 τελευταια θα σου πω .ουτε εσυ εχεις πηγες για αυτα που υποστηριζεις η cosmote δεν εβγαλε κανενα δελτιο τυπου για discovery δεν εβγαλε κανενα ζητημα δεν εβγαλε ουτε τηλεθεασης που αφησε να ενοηθει οτι δεν ειχαν.αφησε να διαρευσουν μεσω Non papers αυτα που ηθελε.
και αν με παρακολουθουσες θα εβλεπες οτι ημουν ο πρωτος που ειχα πει μπραβο στην οτε για αυτη την αποφαση.αλλα οταν εξελισσεται μια ιστορια και βλεπεις το αποτελεσμα μιας πλατφορμας .κρινεις και αλλαζεις γνωμη .οποτε ασε τις κατηγοριες για επιθετικη διαθεση .

Μην ξεχνάμε το γεγονός που τα Eurosport αγόρασαν τα δικαιώματα των ολυμπιακών αγώνων.

Αφού τους έχει ήδη πάρει η ερτ...

εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι.δηλαδη επειδη γκρινιαζετε εδω μεσα θα τα κανει πανω του ο οτε και θα γυρισει τα καναλια.η απαντηση ειναι οχι.αρα καπου το θεμα αρχιζει και γινετε πολυ κουραστικο.και ναι εγω αν εβλεπα τα discovery τοσο πολυ και τα eurosport θα πηγαινα νοβα και ας ειχα και συμβολαιο δεν θα το πληρωνα και θα εβρισκα τροπο με συνηγορο του καταναλωτη να βρω ακρη.οσοι εισαστε αοριστου και διαμαρτυρεστε απλα εισαστε απαραδεκτοι διοτι ετσι ηθελε ο οτε ετσι εκανε και τα καναλια υπαρχουν απεναντι φυγετε και πηγαινετε εκει αλλα τα λετε και τα ακουτε εσεις και μονο εσεις.εχετε καταντησει να αναμασατε τα ιδια πραγματα.

να ρωτησω κατι , εχω 3play στον ΟΤΕ και μου λες να σταματησω την τηλεόραση ... αντε και το κανω και ειμαι μια χαρα ... για να παω στην νοβα μου λες ποσο θα μου ζητησει για να βαλω το πληρες πακετο της σαν πελατης ΟΤΕ? Τωρα πληρωνω 38 ευρω το 3play (15 την TV). Φυσικα και δεν μου αρεσε η αλλαγη αλλα μην λεμε οτι θελουμε ... δεν μπορεις να φυγεις και μην λεμε εαν δεν σου αρεσει κατι μην μιλας ... το νημα εχει σκοπο να δηλωσουμε την αποψη μας .. ειπα εγω ειπες εσυ θα που και αλλοι ... προσωπικα δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι ... και το HISTORY οταν εφυγε δεν μου αρεσε αλλα τελικα δεν αλλαξε κατι.

εγω φιλε μου ειμαι εδω και εναμιση χρονο αοριστου χρονου στον οτε και ο μονος λογος που πληρωνω πολυ παραπανω ειναι να μπορω να φυγω οτι ωρα θελω αν δεν μου αρεσει καποια στιγμη το προγραμα του.και εγω σπαστικα οταν εφυγε το history γιατι το παρακολουθουσα αρκετα αλλα μπορουσα να παω στους απεναντι που το ειχαν αλλα δεν πηγα γιατι ο κυριος λογος που εχω οτε ειναι τα αθλητικα του.και στην νοβα με ζαλιζουν συνεχεια να βαλω μονο νοβα με 26 ευρω αθλητικα αλλα δεν μου αρεσει αυτα που προσφερει και δεν παω.και αφου νομιζετε οτι με την γκρινια θα αλλαξει κατι συνεχιστε να τα λετε.

αξιζει όμως να εισαι αοριστου ? εγω εμεινα 15 μερες σε 2play αοριστου και απο 26 τον μήνα πήγε 39 τον μήνα ... όπως και να έχει δεν ειπα οτι θα αλλαξει κατι οσο και να το θελω .. απλα αναφερω την άποψη μου και ακουω και τις αλλες αποψεις , δεν ειπα σε καποιον σταματα να γρινιαζεις , λες αυτο που θες

Αν ξερουμε ποσο ειναι το πεναλτι διακοπής και πόσο παραπάνω πληρωνει καποιος συνδρομητης που ειναι σε αορίστου, μπορουμε να υπολογίσουμε για ποσο συμφερει να ειναι ετσι.

Αφού τους έχει ήδη πάρει η ερτ...
Na σου τα πω αλλη μια φορα....η ΕΡτ αγορασε συγκεκριμενο πακετο μαζι με την αποκλειστικοτητα.Δηλαδη πακετο με ορισμενες ωρες αγωνων....εχωντας μολις ενα hd καναλι να τα δειχνει.Το Εurosport με τα 2 hd καναλια του θα εχει προγραμμα 24/7 κατα την διαρκεια των αγωνων...με ελληνικη περιγραφη.

εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι.δηλαδη επειδη γκρινιαζετε εδω μεσα θα τα κανει πανω του ο οτε και θα γυρισει τα καναλια.η απαντηση ειναι οχι.αρα καπου το θεμα αρχιζει και γινετε πολυ κουραστικο.και ναι εγω αν εβλεπα τα discovery τοσο πολυ και τα eurosport θα πηγαινα νοβα και ας ειχα και συμβολαιο δεν θα το πληρωνα και θα εβρισκα τροπο με συνηγορο του καταναλωτη να βρω ακρη.οσοι εισαστε αοριστου και διαμαρτυρεστε απλα εισαστε απαραδεκτοι διοτι ετσι ηθελε ο οτε ετσι εκανε και τα καναλια υπαρχουν απεναντι φυγετε και πηγαινετε εκει αλλα τα λετε και τα ακουτε εσεις και μονο εσεις.εχετε καταντησει να αναμασατε τα ιδια πραγματα.
Μαλιστα ....οτι ειναι καλο για την cosmote σαν εταιρια και τα οικονομικα της συμφεροντα ειναι καλο και θεμιτο για σενα....εμεις που αντιδρουμε για την απροειδοποιητη σοβαρη υποβαθμιση του πακετου ειμαστε απαραδεκτοι...Σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο φιλε...Δεν το ακουσαμε αυτο απο τους εμμισθους υπαλληλους στο τηλεφωνικο κεντρο της cosmote και το ακουμε απο.... προφανως ....αθωους... τριτους εδω μεσα....κατι τετοια θα ακουνε στον οτε και θα ορεγονται νεες περικοπες στην υγεια των κοροιδων που την στηριζουν αδιαμαρτυρητα...

Na σου τα πω αλλη μια φορα....η ΕΡτ αγορασε συγκεκριμενο πακετο μαζι με την αποκλειστικοτητα.Δηλαδη πακετο με ορισμενες ωρες αγωνων....εχωντας μολις ενα hd καναλι να τα δειχνει.Το Εurosport με τα 2 hd καναλια του θα εχει προγραμμα 24/7 κατα την διαρκεια των αγωνων...με ελληνικη περιγραφη.

Είναι αδύνατο να μεταδίδει 24/7 με δύο κανάλια Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν πχ έχει έναν αγώνα ποδηλασίας ή έχει snooker, δεν θα τα δείξει; Όταν ταυτόχρονα γίνονται και άλλα αθλητικά events, είναι αδύνατο να έχει 24/7 κάλυψη.

Αναμασαμε παντως συνεχως τα ιδια και τα ιδια και ακρη δεν βγαζουμε,και ουτε πρόκειται να βγαλουμε.
Όταν δουμε τον αριθμο των συνδρομητών,τοτε θα καταλάβουμε τι γινεται και αν πραγματι υπαρχει αναστατωση και αν η κινηση αυτή ηταν σωστη ή οχι
Βλεπεις το δενδρο και χανεις το δασος φιλε...Το θεμα εδω στο φορουμε ειναι οχι τα οικονομικα στοιχεια της cosmote....αλλα η σοβαρη υποβαθμιση του πακετου...η αφαιρεση καναλιων και η μη αντικατασταση τους...η η αντικατασταση με κακεκτυπα.....φορουμ με συνδρομητες ειμαστε...οχι φορουμ με υπαλληλους της εταιριας που αναλυουν τα κερδη της......Ας σταματησει επισης το μοιρολοι της Μαρθας Βουρτση για την κακια Discovery και την καλη cosmote ......Kaμια μα καμια ευρωπαικη πλατφορμα..... δεν καταφερε να μην ανανεωσει με τα καναλια Discover/Eurosport....μονο η Cosmοte.....'Πρωτη φορα ...COSMOTE"....αλλα εκει σε ολη την ευρωπη δυτικη..κεντρικη..βορεια ..ανατολικη..νοτια ειναι χαζοι και πλουσιοι.......ενω εδω ο φτωχος Βασιλακης Καιλας ακα οι γερμανοι της cosmote..... εστησαν ανταρτικο τηλεοπτικο υπερ ολης της ευρωπης....

Είναι αδύνατο να μεταδίδει 24/7 με δύο κανάλια Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν πχ έχει έναν αγώνα ποδηλασίας ή έχει snooker, δεν θα τα δείξει; Όταν ταυτόχρονα γίνονται και άλλα αθλητικά events, είναι αδύνατο να έχει 24/7 κάλυψη.
δεν θα μεταδίδει μόνο live γεγονότα