Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Θα βγουν νέα. Πάντα έτσι γίνεται. Και το θέμα είναι άντε κάποιος να φύγει. Που να πάει;

Τα νούμερα αρχίζουν διαψευδουν όσους έλεγαν ότι θα υπάρξει κύμα φυγής:

'' Το Α’ τρίμηνο του 2018, ο συνολικός αριθμός συνδρομητών COSMΟΤΕ TV αυξήθηκε κατά 3 χιλιάδες, σε ένα εποχιακά καλό τρίμηνο. Στις 31 Μαρτίου του 2018, ο συνολικός αριθμός συνδρομητών ανήλθε σε 528 χιλιάδες, σημειώνοντας αύξηση 4,5% σε ετήσια βάση.... ''

https://rexsat.blogspot.gr/2018/05/528000-cosm-tv-2018.html

Λιγο δυσκολο να υπηρξε κυμα φυγης απο το 1ο τριμηνο.
Αν εφευγε καποιος θα επρεπε να πληρωσει σχεδον ολες τις μηνιαιες συνδρομες του συμβολαιου ως προστιμο.
Για να σχηματιστει η εικονα χρειαζονται τα νουμερα του Β εξαμηνου που θα ληξουν αρκετα συμβολαια,
οποτε αποδεσμευονται οι πιθανως δυσαρεστημενοι συνδρομητες.

Re: Απάντηση: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Τα νούμερα αρχίζουν διαψευδουν όσους έλεγαν ότι θα υπάρξει κύμα φυγής:

'' Το Α’ τρίμηνο του 2018, ο συνολικός αριθμός συνδρομητών COSMΟΤΕ TV αυξήθηκε κατά 3 χιλιάδες, σε ένα εποχιακά καλό τρίμηνο. Στις 31 Μαρτίου του 2018, ο συνολικός αριθμός συνδρομητών ανήλθε σε 528 χιλιάδες, σημειώνοντας αύξηση 4,5% σε ετήσια βάση.... ''

https://rexsat.blogspot.gr/2018/05/528000-cosm-tv-2018.html

Κάποιοι μάλλον υπερτίμησαν την αξία των καναλιών της Discovery.

Τα Eurosport που αποτελούν και τη βασικότερη απώλεια (τα υπόλοιπα κανάλια πλην Science αντικαταστάθηκαν επαρκώς), αποτελούν συμπληρωματικό αθλητικό πακέτο.

Re: Απάντηση: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Κάποιοι μάλλον υπερτίμησαν την αξία των καναλιών της Discovery.

Τα Eurosport που αποτελούν και τη βασικότερη απώλεια (τα υπόλοιπα κανάλια πλην Science αντικαταστάθηκαν επαρκώς), αποτελούν συμπληρωματικό αθλητικό πακέτο.
Νομίζω ότι η ίδια η Discovery υπερτίμησε τα κανάλια της. Το έκανε σε πολλές αγορές. Σε κάποιες αγορές της βγήκε, σε κάποιες όχι.

Στάλθηκε από το κινητό μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν εφευγε καποιος θα επρεπε να πληρωσει σχεδον ολες τις μηνιαιες συνδρομες του συμβολαιου ως προστιμο.
Για να σχηματιστει η εικονα χρειαζονται τα νουμερα του Β εξαμηνου που θα ληξουν αρκετα συμβολαια,

Θεωρω ότι αν υπηρχε ταση για μεγαλη φυγη αυτή θα φαινοταν ηδη
Τα καναλια κοπηκαν 31 Σεπτεμβριου και επομένως μιλαμε για 6 μηνες γεματους, μεσα στους οποιους σιγουρα θα ληξανε αρκετα συμβολαια.Δεν ανανεωσε ολος ο κοσμος περυσι το καλοκαιρι ώστε να λεμε ότι περιμενουμε να ληξουν αυτές οι ανανεωσεις για να δουμε.
Και αντι να δουμε φυγη,εστω και μικρη, βλέπουμε μια αυξηση πραγμα που σημαινει ότι η Cosmote προσελκυσε νέο κοσμο που ηξερε oταν υπεγραφε ότι δεν υπαρχουν τα Discovery και το Eurosport.
Και κατι ακομα.Πιστευω ότι απο ολο αυτό το κοσμο που ανανεωσε πριν τις αλλαγες των καναλιων και ηταν δυσαρεστημένοι ,λιγοι θα αποχωρησουν με τα τη ληξη των συμβολαιων.Ο λογος είναι ότι αφ' ενός μεν δυο χρονια μετα,που θα ληξουν τα συμβολαια, οι περισσοτεροι θα εχουν συνηθισει τις αλλαγες και αφ ετερου δε η Cosmote κατι θα κανει ,λογικα με τη μορφη ανταγωνιστικης προσφορας ,για να τους κρατησει

Σε φιλικό μου πρόσωπο που είχε cosmote TV, το μόνο που μου έλεγε ήταν για τα Eurosport. Μόλις του είπα ότι υπάρχει το official app στο PS4, το πέρασε και δεν τον ένοιαξε καθόλου για τα υπόλοιπα κανάλια που βγήκαν. Απλά δίνει +30 το χρόνο, ποσό που πιθανόν να το έδινε αν η cosmote κράταγε τα discovery με αυξημένη συνδρομή.

Απάντηση: Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Μα έχουν περάσει 6 μήνες...προφανώς, πολλά συμβόλαια έχουν λήξει.

Θαυμασια. Εξ αιτιας της καταργησης των καναλιων
και λογω παρελευσης 12μηνου ηρθε η ωρα για διακοπη συνδρομης
και τωρα ισχυριζονται οτι το συμβολαιο ληγει δυο μηνες μετα την κανονικη του ληξη.

Αυτο σημαινει δυο μηνες καπελο στο ετησιο συμβολαιο.
Ευτυχως που εχω κρατησει ολους τους λογαριασμους,
αν και δεν παιζονται με τιποτα οι ανθρωποι.

Πλην των αθλητικών, δεν βλέπω τον λόγο κάποιος να έχει το cinema pack.ειδικά αφού έβγαλαν τα discovery

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Εχουν ανεβει σε ποιοτητα οι ται νιες.εγω που δε θελωνα κατεβαζω τορεντ χαζευω.διαφωνω μαζι σου
Πλην των αθλητικών, δεν βλέπω τον λόγο κάποιος να έχει το cinema pack.ειδικά αφού έβγαλαν τα discovery

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς να τις βλέπεις ονλαιν.

Α ξερω το λες ναι ε ενταξει μωρε απλα τις θελω σε πληρη αναλυση εχω ψηφιακο modulator
Μπορείς να τις βλέπεις ονλαιν.

Α ξερω το λες ναι ε ενταξει μωρε απλα τις θελω σε πληρη αναλυση εχω ψηφιακο modulator

Exω συνδεσει τον αποδικοποιητη με modulator ψηφιακο καμια σχεση δηλαδη με την εικονα που στελνει η cosmote.την μετατρεπει σε ψηφιακη αναλυση αλλα πολυ υψηλη ευκρινεια αυτο εννοω

Τα καναλια που αφαιρεθηκαν θεωρω οτι αντικατασταθηκαν με εξισου δυνατα καναλια.δε χρειαζεται να τα ισοπεδωνουμε ολα,με ολο το σεβασμο
Θεωρω ότι αν υπηρχε ταση για μεγαλη φυγη αυτή θα φαινοταν ηδη
Τα καναλια κοπηκαν 31 Σεπτεμβριου και επομένως μιλαμε για 6 μηνες γεματους, μεσα στους οποιους σιγουρα θα ληξανε αρκετα συμβολαια.Δεν ανανεωσε ολος ο κοσμος περυσι το καλοκαιρι ώστε να λεμε ότι περιμενουμε να ληξουν αυτές οι ανανεωσεις για να δουμε.
Και αντι να δουμε φυγη,εστω και μικρη, βλέπουμε μια αυξηση πραγμα που σημαινει ότι η Cosmote προσελκυσε νέο κοσμο που ηξερε oταν υπεγραφε ότι δεν υπαρχουν τα Discovery και το Eurosport.
Και κατι ακομα.Πιστευω ότι απο ολο αυτό το κοσμο που ανανεωσε πριν τις αλλαγες των καναλιων και ηταν δυσαρεστημένοι ,λιγοι θα αποχωρησουν με τα τη ληξη των συμβολαιων.Ο λογος είναι ότι αφ' ενός μεν δυο χρονια μετα,που θα ληξουν τα συμβολαια, οι περισσοτεροι θα εχουν συνηθισει τις αλλαγες και αφ ετερου δε η Cosmote κατι θα κανει ,λογικα με τη μορφη ανταγωνιστικης προσφορας ,για να τους κρατησει

Το cinema 3 έχει πολλή τηλεθέαση.

Δεν ξερω ποσο ισαξια ειναι τα νεα καναλια, αλλα μετα την αφαιρεση των eurosport, history, discovery
και animal planet, το μονο καλο που ειχε μεινει στο family ηταν το NG wild, και τελευταια και αυτο
με τις επαναληψεις στο κοκκινο πια, εχει καταντησει σκετη κοροιδια.

Κλαιω τα 180 ευρω που πληρωσα για ενα χρονο για το family.
Ας ακουσουν οι κυριοι οτι τα λεφτα δεν τα βρισκουμε στο δρομο.
Δικαιολογημενα λοιπον περιμενω τον επομενο μηνα για να ξεφορτωθω την συνδρομη
αλλα και μαλλον συνολικα την επι πληρωμή τηλεοραση.

Αν ειναι να μου κοβουν οτι καναλια θελουνε, να τα αντικαθιστουνε με οτι γουσταρουνε, και μετα να μη με αφηνουνε
ουσιαστικα να αποχωρησω, ακομα και τα καλυτερα καναλια να βαλουνε, αστο καλυτερα. Δεν θα παρω.

Απάντηση: Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Δεν ξερω ποσο ισαξια ειναι τα νεα καναλια, αλλα μετα την αφαιρεση των eurosport, history, discovery
και animal planet, το μονο καλο που ειχε μεινει στο family ηταν το NG wild, και τελευταια και αυτο
με τις επαναληψεις στο κοκκινο πια, εχει καταντησει σκετη κοροιδια.

Κλαιω τα 180 ευρω που πληρωσα για ενα χρονο για το family.
Ας ακουσουν οι κυριοι οτι τα λεφτα δεν τα βρισκουμε στο δρομο.
Δικαιολογημενα λοιπον περιμενω τον επομενο μηνα για να ξεφορτωθω την συνδρομη
αλλα και μαλλον συνολικα την επι πληρωμή τηλεοραση.

Αν ειναι να μου κοβουν οτι καναλια θελουνε, να τα αντικαθιστουνε με οτι γουσταρουνε, και μετα να μη με αφηνουνε
ουσιαστικα να αποχωρησω, ακομα και τα καλυτερα καναλια να βαλουνε, αστο καλυτερα. Δεν θα παρω.
Τα νεα καναλια ειναι πολυ ενδιαφεροντα και το cbs reality και το fine living εχουν πολυ ωραια προγραμματα.

Re: Απάντηση: Re: Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Τα νεα καναλια ειναι πολυ ενδιαφεροντα και το cbs reality και το fine living εχουν πολυ ωραια προγραμματα.

Τα 'νεα καναλια'ειναι πολυ χειροτερα απο αυτα που βγηκαν...το cbs ειναι καναλι του περασμενου αιωνα.

Τα 'νεα καναλια'ειναι πολυ χειροτερα απο αυτα που βγηκαν...το cbs ειναι καναλι του περασμενου αιωνα.

Άποψη σου.Η γυναίκα μου βλέπει συνέχεια Fune Living.Στις ταινίες θέλει βελτίωση αλλά δεν το βλέπω.

Άποψη σου.Η γυναίκα μου βλέπει συνέχεια Fune Living.Στις ταινίες θέλει βελτίωση αλλά δεν το βλέπω.
Συμφωνω το fine living ειναι τελειο.απλα ενταξει...γουστα ειναι αυτα

Το θεμα ειναι οτι ακομα και το πιο τελειο καναλι να προσθετανε
εμεις αγορασαμε την ετησια συνδρομη για τα καναλια που αφαιρεσανε.

Ασε δλδ που ετσι που το πανε, οσο υπεροχο και να ειναι σημερα ενα καναλι, αυριο μπορει να μην υπαρχει.

Αυτα μονο ως αναξιοπιστια μπορω να τα χαρακτηρισω, την στιγμη που δεν
δινει το δικαιωμα να αποχωρησει χωρις επιπροσθετα τελη ο συνδρομητης,
που δεν ειναι ικανοποιημενος απο τις αυθαιρετες αλλαγες προγραμματος.

Και να σας πω κατι? Ευτυχως που εγινε ετσι για να συνηδητοποιησουμε μερικα πραγματακια
και να τους πεταξουμε την συνδρομη στα μουτρα μολις ληξει.

Γιατι ακομα και αν γραφει στο συμβολαιο οτι εχουν δικαιωμα να αφαιρεσουνε καναλια,
το λογικο που σκεφτεται ο συνδρομητης ειναι οτι αυτο θα γινοταν εαν φαληριζε και εκλεινε το discovery
και οχι επειδη ετσι γουσταρησε η κοσμοτε, γιατι δεν θελει να μειωσει τα κερδη της.

If you know what I mean.