Ναι, με τη δική τους, ανεξαρτητη συνδρομη. Αναλογα τη χώρα, παιρνει και τον αντιστοιχο σχολιασμό (πχ ελληνικά).
Στραφι να γινει. Τρια ευρω τζερεμες το μηνα ειναι.
Θα δουμε και λιγους μηνες Food Network και Fine Living και θα χαιρετησω στη συνεχεια.
Ευκαιρια να αλλαξω και απο XP σε εφταρια, γιατι με XP δεν παιζει το web Eurosport.
+ 1Οταν λεςαυτα που λες για τα Eurosport η σκεψη σου εχει κενα.Τεραστια απωλεια τα 2 eurosport.Yποβαθμιση του πακετου η απωλεια τους.Ειναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΑ.Στο κεντρο εξυπηρετησης γινεται χαμος απο το κυμα παραπονων.
Στη nova (που είμαι παράλληλα με την Cosmote συνδρομητής) ουδέποτε είχαμε τέτοιο πρόβλημα!
φιλε μου και στην νοβα οι ιδιες εταιριες μεταφραζουν.αν δηλαδη παρει η nova το viasat history τον ιδιο υποτιτλισμο θα χει.οπως τον ιδιπ υποτιτλισμο εχει το cbs reality στην cyta .μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν,κατα τα αλλα ναι συμβαινει να μην μεταφραζουν το καθετι αλλα αυτο συμβαινει παντου σχεδον
Φίλε μου καταλαβαίνουμε όλοι, αλλα μη το κάνεις αυτό. Μονο τον εαυτό σου θα βλαψεις και δε θα κερδισεις τιποτα. Το καλύτερο ειναι να τους γραψεις ενα ευγενικό και καλοσυνταγμένο κειμενο με όλα τα παραπονα σου και τη προθεση σου να φυγεις στη πρωτη διαθεσιμη ευκαιρία.
το δειχνει το cheaters.μηπως το χει κ αποψε.ειμαι σχεδον σιγουρος οτι προβαλλεται ακομη.αλλα σε γενικες γραμμες το cbs reality το χαλαει η πολλες εκπομπες απο το αρχειο του cbs *usa*.εκπομπες 90s kai 00s
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.