Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Σχεδόν τα μισά documentaries δεν έχουν "ελληνοποιηθεί" άρα η οικογένεια μου δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει, μην ξεχνάτε υπάρχουν και τα παιδιά, ζήτησα λοιπόν να διακοπεί η συνδρομή μου έως ότου υπάρχει 100% μεταγλώττιση/υποτιτλισμός ή να πληρώνω λιγότερα.

Η σύμβαση του COSMOTETV μπορεί να καλύπτει την αλλαγή των καναλιών αλλά με την μη "ελληνοποίηση" υπάρχει βλαπτική μεταβολή θεωρώ πλέον δεν προσφέρει την υπηρεσία που περιγράφει το συμβόλαιο άρα υπάρχει σαφές θέμα καταγγελίας και διεκδίκηση τυχόν αποζημιώσεων.

Απο τα 10 καναλια που μπηκανε ζητημα αν τα 2 αξιζουνε

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

δεν θα διαφωνησω εαν πηγαιναν αμεσα σε HD το food network, το living καθως και τα νεα viasat θα ηταν καλυτερα τα πραγματα στην ανανεωση που εγινε.

παρολα αυτα συνεχιζει να μου προκαλει εντυπωση που δεν εχουν κλεισει ακομα τα δυο promo προκειμενου να μεταφερθει το bιtrate στα SD μπας και ανεβει η ποιοτητα μιας και δεν προκειτε να αλλαξει κατι ή μηπως κατι μας κρυβει η cosmote?

Tους πήρα k εγώ τηλέφωνο για να τους ευχηθώ...για τα καινούργια κανάλια, και μεταξύ άλλον τους είπα, μπορούσατε να αφήσετε τα κανάλια ως έχουν, και να προσθέτατε το bbc και 1-2 ακόμα και εκεί που κάνατε αύξηση 1 ευρώ μεμονωμένα να κάνατε 1,5-2 σε όλους, μόλις το άκουσε η κοπέλα χαμογέλασε λίγο και μου λέει, να σας είχα από μια μεριά να ακούγατε το τι ακούμε στα τηλεφωνα όταν παράδειγμα ανεβαίνει 0,2-0,5 λεπτά η τιμή στο τηλέφωνο η το internet.
Τι να κάνουν k αυτοί οι φουκαράδες...για να κρατήσουν την τιμή χαμηλά αντί για κανάλια προσθέτουν μουτζούρες.. και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι που κράζουν θα έκραζαν ακόμα περισσότερο αν γινόταν αύξηση

Σχεδόν τα μισά documentaries δεν έχουν "ελληνοποιηθεί" άρα η οικογένεια μου δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει, μην ξεχνάτε υπάρχουν και τα παιδιά, ζήτησα λοιπόν να διακοπεί η συνδρομή μου έως ότου υπάρχει 100% μεταγλώττιση/υποτιτλισμός ή να πληρώνω λιγότερα.

Η σύμβαση του COSMOTETV μπορεί να καλύπτει την αλλαγή των καναλιών αλλά με την μη "ελληνοποίηση" υπάρχει βλαπτική μεταβολή θεωρώ πλέον δεν προσφέρει την υπηρεσία που περιγράφει το συμβόλαιο άρα υπάρχει σαφές θέμα καταγγελίας και διεκδίκηση τυχόν αποζημιώσεων.

Είναι το μοναδικό που έχει βάση για καταγγελία . ( Έλλειψη υπότιτλων )
Έγκειται στο νομό των καταναλωτών.
Παρόλαυτά είναι μπέρδεμα γιατί στο μέλλον θα προσθέσουν υπότιτλους.
Η αφαίρεση και πρόσθεση καναλιών προβλέπεται κανονικά.
Ουσιαστικά πληρώνεις υπηρεσία που δεν έχεις όσο δεν παίζουν οι υπότιτλοι

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Tους πήρα k εγώ τηλέφωνο για να τους ευχηθώ...για τα καινούργια κανάλια, και μεταξύ άλλον τους είπα, μπορούσατε να αφήσετε τα κανάλια ως έχουν, και να προσθέτατε το bbc και 1-2 ακόμα και εκεί που κάνατε αύξηση 1 ευρώ μεμονωμένα να κάνατε 1,5-2 σε όλους, μόλις το άκουσε η κοπέλα χαμογέλασε λίγο και μου λέει, να σας είχα από μια μεριά να ακούγατε το τι ακούμε στα τηλεφωνα όταν παράδειγμα ανεβαίνει 0,2-0,5 λεπτά η τιμή στο τηλέφωνο η το internet.
Τι να κάνουν k αυτοί οι φουκαράδες...για να κρατήσουν την τιμή χαμηλά αντί για κανάλια προσθέτουν μουτζούρες.. και είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι που κράζουν θα έκραζαν ακόμα περισσότερο αν γινόταν αύξηση

εγω θα εδινα 3 ευρω αν κρατουσαν τα αλλα κ προσθεταν και αυτα.
bbc earth κορυφη αλλα ενας κουκος φερνει την ανοιξη?προς τιμην και του καναλιου που ''μιλαει'' ελληνικα στα διαλειμματα επρεπε να προσθεταν και ενα bbc entertainment γιατι ποιοτητα απο εικονα και περιεχομενο χειροτερεψε.

Πολλοι θα τα έδιναν
O OTE με 2-3 κινήσεις θα ανέβαινε level
Aντί για 10 κανάλια, να πρόσθετε 2-3, να άφηνε και τα Discovery και τα Eurosport
Aπό τα 23 τοπικά κανάλια να άφηνε 2-3, ενδεικτικά ένα από Kρήτη, ένα από Kεντρική Eλλάδα, ένα από Mακεδονία
Kάτι λούξ κάτι μουξ... που έχει να τα έδινε δρόμο.
Να έκανε μια καλή ανακατανομή καναλιών σε όλους τους αναμεταδότες και με το bandwith που θα εξοικονομούσε από όλες της αφαιρέσεις να το μοίραζε στα υπόλοιπα κανάλια
Ετσι θα είχαμε και σωστά κανάλια και σωστή ποιότητα
Και ας έκανε μια αύξηση 1-2-5 ευρώ δεν ξέρω
Αντ' αυτού ο ΟΤΕ προσπαθώντας να τους ικανοποίηση όλους στο τέλος δεν ικανοποιεί κανένα

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Αντ' αυτού ο ΟΤΕ προσπαθώντας να τους ικανοποίηση όλους στο τέλος δεν ικανοποιεί κανένα
καλά δεν πήγε να ικανοποιήσει κανένα με την αφαίρεση των discoveries klp ,λεφτά να κερδίσει προσπαθεί. Τουλάχιστον ας επιστρέψει το history hd που διαφημίζει κάθε 10 λεπτά το crime+.....

Βασικά όσοι θέλετε να διακόψετε λογικά μπορείτε λόγο της αύξησης οπότε δεν είναι θέμα τα κανάλια που λέγατε

Ποια αύξηση πάλι ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Βασικά όσοι θέλετε να διακόψετε λογικά μπορείτε λόγο της αύξησης οπότε δεν είναι θέμα τα κανάλια που λέγατε

Α. Δεν έχουν όλοι οι συνδρομητές αύξηση αλλά το μεγαλύτερο μέρος.
Β. Έχουν προθεσμία έως 15.10. να αιτηθούν διακοπή σε αυτους που άλλαξε η τιμολογιακή πολιτική στο πρόγραμμα τους ατελώς

θα παρουν αναβαθμιση σε hd food network και fine living
https://digitaltvinfo.gr/news/news/...se-hd-ta-kanalia-food-network-kai-fine-living

μονο oi αντιδρασεις φερνουν αποτελεσματα.μπορουμε να φερουμε και τα discοvery Πισω

Discovery τέλος, είναι ειλημμένη απόφαση. H COSMOTE TV θα συνεχίσει με τα κανάλια με τα οποία έχει υπογράψει νέα συμφωνία επιδιώκωντας να πάρει το καλύτερο απο αυτά.

Η COSMOTE TV πήρε μια απόφαση (θα κριθεί εαν ήταν σωστή η λάθος) και πάει παρακάτω.

Τα μηνυματα που αφορουν την ποιοτητα εικονας παλαιών και νέων καναλιων της πλατφορμας μεταφερθηκαν στο αντιστοιχο νημα "Ποιοτητα εικονας στο πακετο Cosmote tv"

Παρακαλώ προσπαθειστε να γραφετε στα αντιστοιχα νηματα βασει του περιεχομενου των μηνυματων σας.

Discovery τέλος, είναι ειλημμένη απόφαση. H COSMOTE TV θα συνεχίσει με τα κανάλια με τα οποία έχει υπογράψει νέα συμφωνία επιδιώκωντας να πάρει το καλύτερο απο αυτά.

Η COSMOTE TV πήρε μια απόφαση (θα κριθεί εαν ήταν σωστή η λάθος) και πάει παρακάτω.

Στο άμεσο μέλλον δε θα αλλάξει κάτι. Το θέμα είναι όμως ότι κάποια κανάλια χάθηκαν από τα ελληνικά νοικοκυριά καθώς δεν υπάρχουν στην αντίπαλη πλευρά.

Κάτι είναι κι αυτό.Το BBC esuth ειναι HD?

για εμάς τους πελάτες η απόφαση είναι λάθος