Περι αφαιρεσεως καναλιων Discovery Networks στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Πιστευετε πως η αφαιρεση των καναλιων Discovery networks ειναι

• Ναι (ακομη και εντός δεσμευσης συμβολαιου)

Votes: 54 29.8%
  • Ναι (σε αορίστου χρονου συνδρομές)

Votes: 43 23.8%
  • Οχι

Votes: 84 46.4%

• Total voters
    181
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Επικοινώνησα με Costmote σχετικά με το πρόβλημα υποτιτλισμού και η απάντηση του ήταν

"Όλα τα κανάλια, θα ξεκινήσουν να προβάλλονται με μέρος του προγράμματός τους, ιδίως στο prime time, υποτιτλισμένο και σταδιακά όλο το πρόγραμμα θα υποτιτλιστεί σε συνεργασία με τα δίκτυα."

Όπως καταλαβαίνεται δεν υπάρχει καμία σαφή δέσμευση για τον υποτιτλισμό.

Τους απάντησα ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία της σύμβασης και καταγγελία σε ΕΕΤΤ και προστασία καταναλωτή.

ανοιχτό το θέμα με το Eurosport όπως δηλώνει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών[h=3][/h]

Επικοινώνησα με Costmote σχετικά με το πρόβλημα υποτιτλισμού και η απάντηση του ήταν

"Όλα τα κανάλια, θα ξεκινήσουν να προβάλλονται με μέρος του προγράμματός τους, ιδίως στο prime time, υποτιτλισμένο και σταδιακά όλο το πρόγραμμα θα υποτιτλιστεί σε συνεργασία με τα δίκτυα."

Όπως καταλαβαίνεται δεν υπάρχει καμία σαφή δέσμευση για τον υποτιτλισμό.

Τους απάντησα ότι θα προχωρήσω σε καταγγελία της σύμβασης και καταγγελία σε ΕΕΤΤ και προστασία καταναλωτή.

Τι σχέση έχει η ΕΕΤΤ με την δορυφορική τηλεόραση;

Το συνηγορο του καταναλωτή θα εννοουσε ο φιλος.

εγω πιστευω θελει μια μικρη ενισχυση στα ντοκιμαντερ.δεν τραβαει ετσι η δουλεια με το να κλεινει το explore καθε βραδυ 12 η 1,στην ουσια εκεινες τις ωρες δεν υπαρχει αλλο παρομοιο περιεχομενο τυπου discovery,ειναι μειον μια επιλογη στα ειδη μειωμενα ντοκιμαντερ απο 10 σε 9 . το οτι ειναι αργα δεν σημαινει κατι ο αλλος μπορει εκεινες τις ωρες να βλεπει για χψ λογους

εγω πιστευω θελει μια μικρη ενισχυση στα ντοκιμαντερ.δεν τραβαει ετσι η δουλεια με το να κλεινει το explore καθε βραδυ 12 η 1,στην ουσια εκεινες τις ωρες δεν υπαρχει αλλο παρομοιο περιεχομενο τυπου discovery,ειναι μειον μια επιλογη στα ειδη μειωμενα ντοκιμαντερ απο 10 σε 9 . το οτι ειναι αργα δεν σημαινει κατι ο αλλος μπορει εκεινες τις ωρες να βλεπει για χψ λογους

Καλά πως μπορείς και το βλέπεις το explore? Κάθε φορά που θέλω να το δω ξενερώνω από την κακή εικόνα και αλλάζω...

Καλά πως μπορείς και το βλέπεις το explore? Κάθε φορά που θέλω να το δω ξενερώνω από την κακή εικόνα και αλλάζω...

επειδη ειμαι λιγο ψυχαναγκαστικος δυσκολευομαι να το βλεπω,φαντασου τι παθαινω με fine και food.Aλλα οκ εγω ειμαι υπερβολικος δεν ειμαι ισως και το καλυτερο παραδειγμα αλλα κατα γενικη ομολογια υπαρχει θεμα.δυσκολευομαι αλλα τι να κανω δεν υπαρχουν επιλογες και για την εικονα ξερω οτι θαυματα δεν μπορει να κανει με τους αναμεταδοτες τις αλλα να βελτιωσει μπορει,για αυτο λεω οτι θελει 1-2 ντοκιμαντερ να προσθεσει καθως τι κραχτες τις εχουν μεινει?nat geo bbc earth travel,με αυτα θα τραβηξει αυτους που θελουν ντοκιμαντερ?τα brand Που γνωριζει ο κοσμος τα εβγαλε,history kai discovery

Discovery τέλος, είναι ειλημμένη απόφαση. H COSMOTE TV θα συνεχίσει με τα κανάλια με τα οποία έχει υπογράψει νέα συμφωνία επιδιώκωντας να πάρει το καλύτερο απο αυτά.

Η COSMOTE TV πήρε μια απόφαση (θα κριθεί εαν ήταν σωστή η λάθος) και πάει παρακάτω.

Καλο θα ήταν να συνεχίζει ο ΟΤΕ τις διαπραγμάτευσης με Discovery, κύριος για Eurosport, μπας και γίνει κάτι. Όπως είπα και σε άλλη αναφορά μου, ίσως μια "minimum" συμφωνία, με Eurosport 1&2 HD k Discovery showcase HD να είναι προς συμφέρον και τον 2, k όλων τον συνδρομητών φυσικά.

Επίσης viasat ωραία κανάλια, χαλια εικόνα, έπρεπε να μπούν οι HD έκδοσις τους, αφού υπάρχουν ήδη από την ίδια την viasat στο πακέτο τις

http://en.kingofsat.net/pack-viasat.php

Υπάρχουν πολλά καλά κανάλια που μπορεί άνετα να προσθέσει. BBC Knowledge, Nat geo adventure, Da vinci Learning, Arte.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Kαναλια υπαρχουν απειρα
H Viasat έχει μ.o. 8-9 κανάλια σε κάθε αναμεταδότη, και μάλιστα σε αναμεταδότες με χωρητικότητα 65 mbps. Ο ΟΤΕ φτάνει μέχρι και 21 κανάλια σε αναμεταδότη με 53 Μbps.
Αντε να προσθέσει και αλλα 10 κανάλια που θα τα βάλει?
Δηλαδή τι θέλετε HD με 3 Mbps όπως είναι τα cinema?

Davinci εσύ φαίνεσαι ενημερωμένος. Μήπως ξέρεις γιατί τόσα χρόνια δεν υποτιτλίζεται το Luxe; Έχει ενδιαφέροντα προγράμματα μερικές φορές. Είχα θέσει ερώτημα παλιά στην cosmote αλλά δεν πήρα απάντηση.

Καλο θα ήταν να συνεχίζει ο ΟΤΕ τις διαπραγμάτευσης με Discovery, κύριος για Eurosport, μπας και γίνει κάτι. Όπως είπα και σε άλλη αναφορά μου, ίσως μια "minimum" συμφωνία, με Eurosport 1&2 HD k Discovery showcase HD να είναι προς συμφέρον και τον 2, k όλων τον συνδρομητών φυσικά.

Επίσης viasat ωραία κανάλια, χαλια εικόνα, έπρεπε να μπούν οι HD έκδοσις τους, αφού υπάρχουν ήδη από την ίδια την viasat στο πακέτο τις

http://en.kingofsat.net/pack-viasat.php
Καλό θα ήταν να επιστρέψουν στο τραπέζι των συζητήσεων οι δυο πλευρές. Θα ήταν προς όφελος ολων εμάς των συνδρομητών. Όμως, απ οτι εχω καταλάβει εαν δεν υπάρξει κάποια μετατόπιση στις οικονομικές απαιτήσεις της Discovery, μια συνάντηση δε θα προσέφερε κατι ουσιαστικό. Πραγματικά δεν ξέρω αυτή τη στιγμή, εαν ο χρόνος που περνά χωρίς τα κανάλια της Discovery στην Cosmote TV εαν λειτουργεί υπέρ της πρώτης.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Davinci εσύ φαίνεσαι ενημερωμένος. Μήπως ξέρεις γιατί τόσα χρόνια δεν υποτιτλίζεται το Luxe; Έχει ενδιαφέροντα προγράμματα μερικές φορές. Είχα θέσει ερώτημα παλιά στην cosmote αλλά δεν πήρα απάντηση.
Δε το γνωρίζω φίλε μου. Στο συγκεκριμένο κανάλι χαζεύεις τη χλιδή και ονειρεύεσαι, δεν εχει και κανα σοβαρό πρόγραμμα για μεταγλώττιση. Ισως κ να μην αξίζει τον κόπο απο οικονομικής άποψης. Δε γνωρίζω, υποθέτω.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Ο ΟΤΕ έβαλε τα Discovery ως κράχτη στα ντοκιμαντέρ και μαζί με το υπόλοιπο περιεχόμενο έφτασε εκεί που έφτασε.
Tώρα που έφτασε τους 500.000 συνδρομητές λέει είναι ακριβά, τόσα χρονια δεν ήταν ακριβά και τώρα που έφτασε 500.000 ακρίβυναν. Aς έβαζε από την αρχή τα Viasat και όχι τα Discovery, και με την εικόνα που έχουν να δούμε αν έφτανε εδώ που έφτασε. Αλλα βλέπεις στην αρχή έπρεπε να μπει premium περιεχόμενο για να πιάσουμε πελάτες.
Γιατί από τα συμφραζόμενα εγώ καταλαβαίνω ότι δεν ζήτησε παραπάνω χρήματα η Discovery, απλά ο ΟΤΕ ήθελε να δώσει λιγότερα με την πρόφαση ότι δεν έχουν τηλεθέαση. Αλλωστε σου λέει τι τα θέλω τώρα, έβαλα τα πρόβατα στο μαντρί, πιάσαμε τους στόχους, παραπάνω δύσκολα να πάμε
Hρθε η ώρα να κεφαλοποιήσουμε τα κέρδη

Τα πολλά λεφτά είναι στα Αθλητικά..Αλλα έκανε στρατηγικά λάθη και σίγουρα θα χάσει συνδρομητε.Προσωπικα βεβαια δεν επηρεαζομαι,αφου απο ντοκιμαντερ βλεπω Viasat History,τα παιδικά του μικρού και το Fine Living που πλέον η σύζυγος βλέπει φανατικά κι ας ην έχει ακομα υπότιτλους.Τουλαχιστον να γινουν οι αναβαθμισεις σε ΗD. Έκατσα να δω μπέιζμπολ. αλλ στο δεκάλεπτο δεν την παλεψα😆

Όλοι υποθέσεις κάνουμε δεν είμαστε μέσα στη διαπραγμάτευση. Πραγματικά δε γνωρίζω τα οικονομικά δεδομένα αλλά το γεγονός πως πολλές πλατφόρμες αντιμετωπισαν θέμα με το Discovery και ολοι για το οικονομικό το βρίσκεις τυχαίο; Ακόμη και αν στο παρελθόν υπήρχε ενα συγκεκριμένο συμβόλαιο αυτό απαγορεύεται να μπαίνει σε διαπραγμάτευση οταν κρίνεται πως δεν αποδίδει τα αναμενόμενα; Θυμίζω πως πλεον η Cosmote tv έχει στοιχεία μετρησεων θέασης των καναλιών που στο παρελθόν δεν είχε. Τέλος δε βρίσκω κακό μια εταιρεία να κοιτά και τα κέρδη της.

Τα eurosport τα εβλεπε αρκετός κόσμος, τωρα ανεβασε το fox που για εμενα και αρκετούς πιστευω με το περιεχόμενο που εχει και χωρις Ελληνικα ειναι ενα καναλι αχρηστο. Αντε να το βλεπουν 2 στους 10.

Τα eurosport τα εβλεπε αρκετός κόσμος, τωρα ανεβασε το fox που για εμενα και αρκετούς πιστευω με το περιεχόμενο που εχει και χωρις Ελληνικα ειναι ενα καναλι αχρηστο. Αντε να το βλεπουν 2 στους 10.
Μαζί σου, συμφωνώ και εγω δε βρίσκω κανένα ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο κανάλι. Το Fox Sports είχαμε γράψει εδω και πολύ καιρό πως θα έμπαινε. Δε μπήκε για να αντικαταστήσει το Eurosport, θα έμπαινε έτσι κι αλλιώς.

διαβαζω παντου για τα eurosport κ το βρισκω περειργο οτι το βλεπουν τοοσς κοσμος ,εγω ποτε δεν εβλεπα εκτος αν ειχε μπασκετ.το φοξ σπορτς το βλεπω αφου εχει αθληματα που με ενδιαφερει,ο καθενας εχει τις προτημησεις σιγουρα .επισης για ντοκιμαντερ που φωναζουν ολοι ,στην ελευθερη τηλεοραση ποτε δεν εκαναν θεαματικοτητα ,αν δηλ τοσος κοσμος που φωναζει τα εβλεπαν θα εκανε θεαματικοτητα η ερτ. κ γενικα εγω οπως εγραψα κ απο την πρωτη στιγμη δεν ημουν αντιθετος με τα νεα καναλια αλλα μονο με την ποιοτητα εικονας,καταταλα ειμαι οκ.

τα μονο καναλια που μπηκαν κ ειμαι αντιθετος ειναι το out k to nautical ,καναλια χωρις αξια.κ το χειροτερο οτι μπηκαν κ hd.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της COSMΟΤΕ

Ο ΟΤΕ έβαλε τα Discovery ως κράχτη στα ντοκιμαντέρ και μαζί με το υπόλοιπο περιεχόμενο έφτασε εκεί που έφτασε.
Tώρα που έφτασε τους 500.000 συνδρομητές λέει είναι ακριβά, τόσα χρονια δεν ήταν ακριβά και τώρα που έφτασε 500.000 ακρίβυναν. Aς έβαζε από την αρχή τα Viasat και όχι τα Discovery, και με την εικόνα που έχουν να δούμε αν έφτανε εδώ που έφτασε. Αλλα βλέπεις στην αρχή έπρεπε να μπει premium περιεχόμενο για να πιάσουμε πελάτες.
Γιατί από τα συμφραζόμενα εγώ καταλαβαίνω ότι δεν ζήτησε παραπάνω χρήματα η Discovery, απλά ο ΟΤΕ ήθελε να δώσει λιγότερα με την πρόφαση ότι δεν έχουν τηλεθέαση. Αλλωστε σου λέει τι τα θέλω τώρα, έβαλα τα πρόβατα στο μαντρί, πιάσαμε τους στόχους, παραπάνω δύσκολα να πάμε
Hρθε η ώρα να κεφαλοποιήσουμε τα κέρδη

Ο ΟΤΕ και με τα Discovery είχε πολύ χαμηλότερο αρ. συνδρομητών από την Nova. Ανέβηκε για 2 λόγους

α) Χαμηλή τιμολόγηση στο δορυφορικό πακέτο (χωρίς συνδυαστικά πακέτα τηλ-internet).
β) Εμπλουτισμός αθλητικού πακέτου με διεθνή πρωταθλήματα και διοργανώσεις.