Χώρις ναι μαι απόλυτος εχω την εντύπωση οτι στα αpp απο κινητό ήταν στα 5 και απο web στα 3.τωρα ειναι 5 κ στο web .όπως και να χει ειναι αρνητική αυτη η αύξηση η οποια εικάζω οτι έρχεται να δέσει με τους χειμερινούς αγώνες.φυσικά δεν εχω την ελπίδα οτι με το τέλος τους θα αλλάξει κ η τιμή.τέλος υποθέτω οτι ειναι φιξ η τιμή για όλες τις χώρες.δεν εχει να κανει δηλαδη με την αφαίρεση απο την cosmote και την οποια αύξηση είδαν απο Έλληνες στον player
Πηγή ή λινκ?
Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Αν δηλαδή την συνδρομή την κάνω με tablet, δεν θα μπορούσα να την χρησιμοποιήσω στο laptop λόγω διαφοράς 2 ευρώ; Προφανώς η αύξηση έγινε ξεκάθαρα για λόγους "αρπαχτής" λόγω Χειμερινών ΟΑ. Όπως και να έχει, είναι ενδεικτικό του τι μυαλά κουβαλάνε στη Discovery και είναι λυπηρό.
https://gr.eurosportplayer.com/subscribe
Άλλος ένας παίχτης της περιοχής που είναι και ο μεγαλυτεροσ στην αγορά όπως ο οτε κατέβασε τα discovery και Eurosport. Νομίζω και αυτοί είναι deutsch Telecom
https://www.broadbandtvnews.com/2018/01/31/hrvatski-telekom-drops-discovery-enhances-maxtv-offer/
Άλλος ένας παίχτης της περιοχής που είναι και ο μεγαλυτεροσ στην αγορά όπως ο οτε κατέβασε τα discovery και Eurosport. Νομίζω και αυτοί είναι deutsch Telecom
https://www.broadbandtvnews.com/2018/01/31/hrvatski-telekom-drops-discovery-enhances-maxtv-offer/
Και μάλιστα τα αντικαθιστά με σχεδόν τα ιδια κανάλια όπως στην δικη μας περίπτωση.
Με μια δυο εξαιρέσεις όπως το viasat epic που ελπίζω να το βάλει ο οτε
Προσωπικά, μέχρι το 08/09 περίπου, το Discovery ήταν κανάλι αναφοράς για τα προσωπικά μου γούστα. Όπως ήταν και το History. Μέχρι τότε, το μεν Discovery έκανε απίστευτες παραγωγές, αυτοτελή doc πάνω σε ευρεία θεματολογία. Το δε History, εξαιρετικά ιστορικά doc, από πολλές περιόδους, σπάνιο πραγματικά υλικό.
Λόγω της μεταστροφής της Αμερικανικής τηλεόρασης στα ριάλιτι και προκειμένω να έχουν μερίδα χρήσης, τα flagship κανάλια των συγκεκριμένων ομίλων, αποφάσισαν να τα μετατρέψουν σε κανάλια με τραγικό -κατ εμέ πάντα- περιεχόμενο reality πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Το δε Discovery, άρχισε να διαφοροποιείται στις ΗΠΑ όσον αφορά το περιεχόμενο πολύ πριν μεταφερθούν τα προγράμματα στις Ευρωπαικές εκδόσεις, ενδεικτικά θα σας αναφέρω πως στις ΗΠΑ είχαν εκπομπή .........
Εχει καταφέρει και μας παρέχει στο θεματικό περιεχόμενο αντικειμενικά νομίζω κατι πολυ πλουσιοτερο απο την νοβα κ αυτο σε σύντομο διάστημα.παρ ολα αυτα εντάξει υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης κ προσθηκών αλλα έχουμε ξανα πει οτι τι χαμός θα συνέβαινε σε αύξηση τιμής για προσθήκη θεματικών.και αυτη την στιγμή δεν εχει τόση δυναμική να μπορεί να προσφέρει addons καναλιών με extra χρέωση γιατί δεν θα το σήκωνε οικονομικά προφανώς συνδεδεμενο με το θεμα της διεισδυσης της συνδρομητικής στην χωρα μας.η άλλη δυνατότητα θα ήταν να δημιουργήσει νέο πακέτο με περισσότερα θεματικά με άλλη τιμή που ισως να τσιμπούσε πελάτες αλλα δεν ξερω κατά πόσο θα ήταν σχετικά κερδοφόρο
Όντως η Hrvatski Telekom ανήκει κατά 51% στη Deutsche Telekom.
Κοινώς κουμάντο κάνει η Deutsche Telekom.
Εχουμε δλδ και παλι γερμανους πισω απο την διακοπη της discovery,
και μαλιστα οχι στη Γερμανια, αλλα σε ξενη χωρα οπου απλως ειναι μέτοχοι.
Προφανως θριαμβευει η γνωστη γερμανικη αποψη για την οικονομια των ευρωπαικων χωρων
των τελευταιων χρονων "ποναει κεφαλι, κοψει κεφαλι".
Και φυσικα στο background παραμενουν πανω απο 50 ευρωπαικα πακετα
που συνεχιζουν κανονικα να συνεργαζονται με την discovery.
στις δορυφορικές πλατφόρμες τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.
Για να έχει πακέτο Discovery πρέπει να μισθώσει ένα ολόκληρο αναμεταδότη για να έχει όλα τα κανάλια Discovery σε HD.
Κάτι τέτοιο είναι μεγάλο ρίσκο, γιατί οι συνδρομές του πακέτου μπορεί να μην πάνε καλά και να μη φτάνουν ούτε για τη πληρωμή του αναμεταδότη. Μεγάλο ρίσκο.
Πιο εύκολο θα ήταν να έχει vod υπηρεσίες Discovery όπως θα κάνει τώρα με το National Geographic.
Δεν ξέρουμε βέβαια αν η Discovery προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες.
. Οι ''Γερμανοί'' τα έχουν βάλει με τη Discovery; Δεν είναι ολίγον τι αυθαίρετο συμπέρασμα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.