Περι αγορας νεου Δεκτη HD

Panagiotis K

New member
21 June 2006
29
Αθήνα/ Ελλάδα
Καλησπερα στην αγαπητη παρεα.:smile:
Ειμαι σε σκεψεις σχετικα με την αγορα (ή μη αγορά) του HD δεκτη 831 της NOVA.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τον 720 μεχρι τωρα...αλλα λιγο η TV που ειναι Full HD, λιγο το NAtional Geographic HD, λιγο απο εδω λιγο απο κει, ειδα και ποδοσφαιρο σε Full HD και παραδοθηκα ανευ ορων. !!!
Μαθαινω παραλληλα οτι τα αρχικα ζορικα προβληματα ξεπεραστηκαν, και μενουν καποια με τις περιβαλοντολογικες ρυθμισεις αν ακουσα καλα.
Πιστευετε οτι ειναι καλη κινηση να παω προς τα εκει...ή μηπως να προτιμησω το pvr μοντελο της;...:huh2:

Καθε απαντηση ευπροσδεκτη και χρησιμη.

Ευχαριστω εκ των προτερων !!!

Παναγιωτης

Αν σε ενδιαφέρει να γράφεις και προγράμματα τότε το pvr είναι μονόδρομος. Το μόνο έξτρα που θα περάσεις (αν κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση) είναι το διπλό lnb και άλλο ένα καλώδιο προς τον δέκτη σου...

Κατι πηρε τ'αυτι μου για τον ερχομο του 7020 HD εντος της εβδομαδος αληθευει??????

και δεν το επιβεβαιωνει κανεις αλλα και ουτε το διαψευδει,ηταν να κλεισω τον vu+duo και κανω την παπια περιμενοντας μπας και....

Κατι πηρε τ'αυτι μου για τον ερχομο του 7020 HD εντος της εβδομαδος αληθευει??????

τώρα το ακούω... :adore:

και δεν το επιβεβαιωνει κανεις αλλα και ουτε το διαψευδει,ηταν να κλεισω τον vu+duo και κανω την παπια περιμενοντας μπας και....

Και ... τι σχέση έχουν αυτά με το ερώτημα του φίλου; Αφού ενδιαφέρεται για Nova HD, οι δύο δέκτες της Pace είναι μονόδρομος.

Και εγώ προτείνω τον PVR, η δυνατότητα εγγραφών και timeshift είναι πολύ σημαντική.

Συγνωμη αν ποσταρα λαθος αλλα διαβασα την επικεφαλιδα που λεει περι αγορας και επειδη και εγω βρισκομαι σε φαση *περι αγορας* εγραψα το ποστ μηπως και καποιος εχει κανενα νεο απο σοβαροτερη πηγη απο τις φημες που ακουσα. και παλι συγνωμη.

Και ... τι σχέση έχουν αυτά με το ερώτημα του φίλου; Αφού ενδιαφέρεται για Nova HD, οι δύο δέκτες της Pace είναι μονόδρομος.

Και εγώ προτείνω τον PVR, η δυνατότητα εγγραφών και timeshift είναι πολύ σημαντική.

Οταν λεμε δέκτης της Pace ενοούμε τους δέκτες που δίνει η Nova ? Με άλλους δέκτες είναι πιθανή η λήψη NOVA HD (εφόσον υπάρχει η συνδρομή εννοείτε)? Υπάρχει περιορισμός στο τι μπορεί να δεις με Nova HD δεκτη όσον αφορά τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια η και ακόμα αλλα συνδρομητικά του εξωτερικού ή χρειάζετε και άλλος δέκτης?
Αν καποιος φίλος εχει να προτείνει συγκεκριμένο δέκτη που να καλύπτει τα παραπάνω και να εχει και PVR δυνατότητες ... ευχαρίστως !!

Σορρυ για τις ερωτήσεις και το post highjacking αλλά μια και ενδιαφερομαι και γω για το ίδιο θέμα είπα να γραψω εδώ.

Με άλλους δέκτες είναι πιθανή η λήψη NOVA HD (εφόσον υπάρχει η συνδρομή εννοείτε)?
hd μονο με καποιον απο τους 2 pace
Υπάρχει περιορισμός στο τι μπορεί να δεις με Nova HD δεκτη όσον αφορά τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια η και ακόμα αλλα συνδρομητικά του εξωτερικού ή χρειάζετε και άλλος δέκτης?
ελευθερα πολυ περιορισμενα και μονο απο hotbird.
δεν παρακολουθω και δεν ξερω εαν αλλαξε κατι με καποια τελευταια ενημερωση

Αν καποιος φίλος εχει να προτείνει συγκεκριμένο δέκτη που να καλύπτει τα παραπάνω και να εχει και PVR δυνατότητες ... ευχαρίστως !!
εαν εισαι παλιος συνδρομητης και εχεις ελευθερη καρτα,μπορεις να παρεις οποιον δεκτη θελεις.
εαν εισαι καινουργιος,πας αναγκαστικα σε εναν απο τους 2 pace,που διαθετει nova
.

-bye--bye--bye-

Αρα με βλεπω για δύο δέκτες, μιάς και δεν είμαι NOVA συνδρομητής. Aυτό σημαίνει 2 LNBs η θελει και ξεχωριστό πιάτο ο δεύτερος δέκτης?
Δέκτες 3D μεχρι 200 Ε με PVR δυνατότητα (με η χωρίς Linux ) και αξιόπιστοι τι παιζουν. βλεπω αρκετά threads τα οποία είναι πανω απο 100 σελίδες και ψιλοχάνομαι εκεί.
Καμία συσταση?
Ευχαριστω

Αρα με βλεπω για δύο δέκτες, μιάς και δεν είμαι NOVA συνδρομητής. Aυτό σημαίνει 2 LNBs η θελει και ξεχωριστό πιάτο ο δεύτερος δέκτης?
Δέκτες 3D μεχρι 200 Ε με PVR δυνατότητα (με η χωρίς Linux ) και αξιόπιστοι τι παιζουν. βλεπω αρκετά threads τα οποία είναι πανω απο 100 σελίδες και ψιλοχάνομαι εκεί.
Καμία συσταση?
Ευχαριστω

εαν θελεις να εχεις ανοιχτους και τους 2 συγχρονως,αναγκαστικα 2πλο lnb,
2 καλωδια απο ταρατσα,αλλα ενα πιατο.
εαν δουλευουν εναλαξ και ο ενας ειναι κλειστος,μπορεις με loop απο τον εναν στον αλλο(κατι σαν γεφυρωμα δηλαδη)ή με εναν διαχωριστη σηματος βγαζεις απο ενα καλωδιο 2 εξοδους.
απο δεκτες καργα..

mvision 300 net-215ε
spiderbox 7000-180ε
spiderbox 9000-215ε
edision pingulux-190ε
technomate tm-800d

οι 2 τελευταιοι ειναι Linux,με τον 800d,να το κατεχει καλυτερα-τουλαχιστον προς το παρον.ο 800αρης πρεπει να ειναι αρκετα πανω απο το μπατζετ σου,αλλα γνησιο και καθαρα Linux δεν θυμαμαι καποιον αλλο.
ο edision ειναι ακομα σε αρχικο σταδιο.
εαν το ψαξεις θα βρεις και αλλους-ειδικα κλωνους.

Ψάχνω και εγώ για HD δέκτη.
Έχω διαβάσει όλα τα Post αυτού του θέματος
κι έχω μάθει πολλά.
Τον παρακάτω δέκτη τον ξέρει κανείς?
Pandora Dm-800HD
Τον είδα στο KALEMIS BROS online κατάστημα.
Έχει ποιο πολλά λεφτά από τους παραπάνω δέκτες αλλά
λέει ότι φτιάχνετε στην Ταϊβάν(η μητρική τουλάχιστον).

Υ.Γ.
Αυτό είναι το πρώτο μου Post !!!

Last edited: