Re: Απάντηση: Re: Περί αγοράς..ΟΤΕ
Φτου κακα
μπερδεψα το μι με το νι. :damnyou:
Ποιοι βγαζουμε?
Φτου κακα
μπερδεψα το μι με το νι. :damnyou:
Ποιοι βγαζουμε?
Ο.Τ.Ε !!!!Έλα ντε, απορώ κι εγώ!
Άντε μπας και δούμε καμιά υπηρεσία της προκοπής.
Είδαμε τι κάνανε οι Έλληνες στα τόσα χρόνια εκμετάλλευσης δείξτε μου έναν τομέα που προοδεύσαμε.
αυτός που εκμεταλλεύεται λοιδορεί και κατουσιαν κλέβει και δε επιχειρεί οπός λέει και το όνομα του ,, εθεωρήτε σύμφωνα με την Ελληνική δικονομία εγκληματίας , δυστυχώς δεν είμαι εισαγγελέας και θα τους έδειχνα πόσα απίδια βάζει ο σάκος !!!Μια ερώτηση: Γιατί είναι εγκληματίες;
Το θέμα είναι πως οι πωλήσεις σε ΟΛΑ τα Supermarket δεν πέφτουν ποτέ.Παραπονιέται ο παππούς για την ακρίβεια, και δίκιο έχει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγοράσει φέτα, αρνί για το Πάσχα κλπ.Αν η ζήτηση πέσει, κατακόρυφα όμως, θα μας παρακαλάνε ννα αγοράσουμε.Πιστεύω ότι αυτή είναι η απάντηση στην ακρίβεια.Αποχή.Πραγματική όμως.Μήνες.Για να δούμε που θα πάνε οι τιμές μετά...
... "Εδώ Λονδίνο..."
Ο.Τ.Ε !!!!
ΔΙΝΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΛΑΪΚΉ ΒΑΣΗ !!!
εάν δεν τους αρέσει να πανε σταδιαλα !!! απο κέι πουρθανε
ρε αδελφουλη !! είδες τι σκατά υπηρεσία πουλάνε οι ιδιώτες ? βασισμένη πάνω σε κρατικούς σοβαρά μελετημένους εξοπλισμούς ,,, που δεν καταφέρνουν καν να τους υποστηρίξουν !!!
διορθώστε με εάν έχω λάθος !!!
αυτός που εκμεταλλεύεται λοιδορεί και κατουσιαν κλέβει και δε επιχειρεί οπός λέει και το όνομα του ,, εθεωρήτε σύμφωνα με την Ελληνική δικονομία εγκληματίας , δυστυχώς δεν είμαι εισαγγελέας και θα τους έδειχνα πόσα απίδια βάζει ο σάκος !!!
Έχεις δίκιο Σπύρο. Μιλάμε για έγκλημα. Ίσως το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στη χώρα.
Και εντάξει να πουλήσεις μία προβληματική γιατί είσαι ανίκανος να τη σώσεις,μπορώ να το καταλάβω.
Αλλά μία απίστευτα κερδοφόρα εταιρεία με τεράστια πάγια περουσία είναι αδιανόητο.
Και στην ουσία δεν πουλάς. ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΣΑΜΠΑ.
αντε ζήτα απο την βονταφον να σου περάσει ιντερνέτ στον Αι Στράτη !!!Ενώ οι υπηρεσίες του οτε κορυφή ε ?
Ό ΟΤΕ έκανε τεράστιες επενδυσεις σέ Βαλκανικές καί χώρες τού ανατολικού μπλόκ(δικά μας λεφτά) καί πουλιέται πρίν αυτές αποδόσουν.Προφανώς τά κέρδη θά τά καρπωθούν άλλοι.Γιατί κανείς δέν μιλάει γιά τόν κύριο MIG πού τσέπωσε,όπως λέγεται,200.000.000 ευρώ (κέρδος) από τήν μεταπώληση τού 20% τού ΟΤΕ,παίζοντάς το καί σωτήρας γνωστής αθηναικής ΠΑΕ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.