Περί αγοράς..ΟΤΕ

Έλα ντε, απορώ κι εγώ!

Άντε μπας και δούμε καμιά υπηρεσία της προκοπής.

Είδαμε τι κάνανε οι Έλληνες στα τόσα χρόνια εκμετάλλευσης δείξτε μου έναν τομέα που προοδεύσαμε.
Ο.Τ.Ε !!!!
ΔΙΝΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΛΑΪΚΉ ΒΑΣΗ !!!
εάν δεν τους αρέσει να πανε σταδιαλα !!! απο κέι πουρθανε
ρε αδελφουλη !! είδες τι σκατά υπηρεσία πουλάνε οι ιδιώτες ? βασισμένη πάνω σε κρατικούς σοβαρά μελετημένους εξοπλισμούς ,,, που δεν καταφέρνουν καν να τους υποστηρίξουν !!!
διορθώστε με εάν έχω λάθος !!!

Re: Απάντηση: Re: Περί αγοράς..ΟΤΕ

Μια ερώτηση: Γιατί είναι εγκληματίες;
αυτός που εκμεταλλεύεται λοιδορεί και κατουσιαν κλέβει και δε επιχειρεί οπός λέει και το όνομα του ,, εθεωρήτε σύμφωνα με την Ελληνική δικονομία εγκληματίας , δυστυχώς δεν είμαι εισαγγελέας και θα τους έδειχνα πόσα απίδια βάζει ο σάκος !!!

το κολπο με τους προηγουμενους απληρωτους λογαριασμους σας εχει τυχει?
Εχεις πληρωσει εκπροθεσμα τον προηγουμενο λογαριασμο και ο καινουριος που ερχεται,συμπεριλαμβανει και τον προηγουμενο,αν δεν το προσεξεις ή δεν θυμασαι
αν εχεις πληρωσει ή αν εχεις πεταξει την αποδειξη,σε βαζουν πληρωνεις ξανα,αλλα στον επομενο δεν τα αφαιρουν αν δεν τους προσκομισεις αποδειξη,ασχετα αν εχουν πλεονασμα απο τον λογαριασμο σου!
Και για να προλαβω καποιους απο σας,θα πω οτι μολις χθες μου εστειλαν λογαριασμο με ανεξοφλητο υπολοιπο,εψαξα λοιπον και βρηκα την αποδειξη πληρωμης η οποια εγραφε ημερομηνια εξοφλησης 19\4 και ημερομηνια εκδοσης του νεου αναφεροταν η 24\4!οποτε επιχειρημα του τυπου ο λογαριασμος ειχε εκδοθει πριν πληρωσω τον προηγουμενο δεν ευσταθει.
Το καλοκαιρι την πατησα με τον κοσμοτε,γιατι εχασα την αποδειξη πληρωμης και αναγκαστηκα να πληρωσω 2 φορες τον ιδιο λογαριασμο!!

Το θέμα είναι πως οι πωλήσεις σε ΟΛΑ τα Supermarket δεν πέφτουν ποτέ.Παραπονιέται ο παππούς για την ακρίβεια, και δίκιο έχει, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγοράσει φέτα, αρνί για το Πάσχα κλπ.Αν η ζήτηση πέσει, κατακόρυφα όμως, θα μας παρακαλάνε ννα αγοράσουμε.Πιστεύω ότι αυτή είναι η απάντηση στην ακρίβεια.Αποχή.Πραγματική όμως.Μήνες.Για να δούμε που θα πάνε οι τιμές μετά...

Ισως να έχεις δίκιο σ αυτό που λές.
Ομως τι θα τρώμε,και απο που θα αγοράζουμε τα είδη πρώτης ανάγκης και καθημερινής χρήσης?
Απο τα συνοικιακά μινι μάκετ και μπακάλικα,τα οποια έχουν τις τιμές τους κι αυτά εως 10-15% πάνω απο αυτές των μεγάλων μάρκετ?

Ο.Τ.Ε !!!!
ΔΙΝΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΛΑΪΚΉ ΒΑΣΗ !!!
εάν δεν τους αρέσει να πανε σταδιαλα !!! απο κέι πουρθανε
ρε αδελφουλη !! είδες τι σκατά υπηρεσία πουλάνε οι ιδιώτες ? βασισμένη πάνω σε κρατικούς σοβαρά μελετημένους εξοπλισμούς ,,, που δεν καταφέρνουν καν να τους υποστηρίξουν !!!
διορθώστε με εάν έχω λάθος !!!

Ενώ οι υπηρεσίες του οτε κορυφή ε ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί αγοράς..ΟΤΕ

αυτός που εκμεταλλεύεται λοιδορεί και κατουσιαν κλέβει και δε επιχειρεί οπός λέει και το όνομα του ,, εθεωρήτε σύμφωνα με την Ελληνική δικονομία εγκληματίας , δυστυχώς δεν είμαι εισαγγελέας και θα τους έδειχνα πόσα απίδια βάζει ο σάκος !!!

Το 65% πουληθηκε απο τον Σημίτη.
Αυτοί βάζουν την ταφόπλακα...
Προσωπικά αυτούς που ξεπουλάνε υγιή δημοσια περιουσία τούς θεωρώ εγκληματίες,που διαπράττουν σχεδόν εθνική προδοσία.
Ουτε η Μητρόπολη τού Ιμπεριαλισμού η Αμερική δεν ξεπουλά κρατική περιουσία.
Οσο γιά τα περί φτήνειας λόγω ανταγωνισμού τά ζησαμε και τά ζούμε σε πολλές επιχειρήσεις...
Απλά όλες ακριβαίνουν ταυτόχρονα.:guitarist::guitarist:

Έχεις δίκιο Σπύρο. Μιλάμε για έγκλημα. Ίσως το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στη χώρα.
Και εντάξει να πουλήσεις μία προβληματική γιατί είσαι ανίκανος να τη σώσεις,μπορώ να το καταλάβω.
Αλλά μία απίστευτα κερδοφόρα εταιρεία με τεράστια πάγια περουσία είναι αδιανόητο.
Και στην ουσία δεν πουλάς. ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΣΑΜΠΑ.

Απάντηση: Re: Περί αγοράς..ΟΤΕ

Έχεις δίκιο Σπύρο. Μιλάμε για έγκλημα. Ίσως το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στη χώρα.
Και εντάξει να πουλήσεις μία προβληματική γιατί είσαι ανίκανος να τη σώσεις,μπορώ να το καταλάβω.
Αλλά μία απίστευτα κερδοφόρα εταιρεία με τεράστια πάγια περουσία είναι αδιανόητο.
Και στην ουσία δεν πουλάς. ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΤΣΑΜΠΑ.

Δυστυχώς η νεοφιλελευθερη προπαγάνδα μάς κάνει να αδιαφορούμε ή και να επιδοκιμάζουμε επειδή κάποιοι υπάλληλοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους..Και το χειρότερο απ´όλα είναι πώς εσκεμένα προβάλλεται η δυσλειτουργία κάποιων υπαλλήλων για να καλυφθεί η αληθεια περί μιάς εύρωστης και κερδοφόρας επιχείρησης όπως είναι ο Ο.Τ.Ε.
Ο κοσμος τών 680 ευρώ τσίμπησε στην λατρεία τού ανταγωνισμού που υποτίθεται θά έριχνε τίς τιμές αλλά απο το 1996 μέχρις και σήμερα τσακίζει μισθούς ,πιέζει ακόμα και την μεσαία τάξη πρός τά κάτω και φυσικά οι τιμές καλπάζουν...
Οι τρίχες τού Ανδριανόπουλου και λοιπών απολογητών τού άγριου καπιταλισμού που υιοθετήθηκαν απο τά κυβερνώντα κόμματα έχουν οδηγήσει την κατάσταστη στό μή περαιτέρω.
Και αφού ξεκινήσαμε να ξεπουλάμε είδη αξίας απο το ´Σπίτι´τώρα χαρίζουμε και τά ασημικά...
Αξιοι.......................

Ό ΟΤΕ έκανε τεράστιες επενδυσεις σέ Βαλκανικές καί χώρες τού ανατολικού μπλόκ(δικά μας λεφτά) καί πουλιέται πρίν αυτές αποδόσουν.Προφανώς τά κέρδη θά τά καρπωθούν άλλοι.Γιατί κανείς δέν μιλάει γιά τόν κύριο MIG πού τσέπωσε,όπως λέγεται,200.000.000 ευρώ (κέρδος) από τήν μεταπώληση τού 20% τού ΟΤΕ,παίζοντάς το καί σωτήρας γνωστής αθηναικής ΠΑΕ?

Ερώτηση. Σε συζητήσεις που κάναμε σε άλλα threads περί ιδιωτικών παρόχων, είχε αναφερθεί ότι ο χαλκός του δικτύου τηλεπικοινωνιων, ανήκει στο κράτος και όχι στον ΟΤΕ. Τελικά τι ακριβώς ισχύει; Ανήκει στον ΟΤΕ ή στο κράτος. Μέσα στην πώληση συμπεριλαμβάνεται ο χαλκός ή όχι; Υπάρχει συμβατική υποχρέωση της DT για αναβάθμιση του δικτύου;

προχθές που έκανα αίτηση επανασύνδεσης στο δίκτυο του ΟΤΕ, επέλεξα το πρόγραμμα 24/7 χωρίς χρέωση αστικών υπεραστικών ΜΟΝΟ εντός δικτύου ΟΤΕ. η καλή κυρία που έκανε τα χαρτιά μου είπε δύο πράγματα: 1. μάλλον εντός μηνός το πρόγραμμα θα επεκταθεί για ΟΛΟΥΣ τους παρόχους, όπως δηλαδή το έχουν όλοι οι άλλοι. 2. στα σχέδια του ΟΤΕ είναι η άμεση αντικατάσταση του χαλκού με οπτικές ίνες(FTH) ώστε να αναβαθμιστεί όλο το δίκτυο.

αν αυτά είναι επιρροή της DT ή της τρέχουσας διοίκησης, δεν γνώριζε να μου πει ...

Ενώ οι υπηρεσίες του οτε κορυφή ε ?
αντε ζήτα απο την βονταφον να σου περάσει ιντερνέτ στον Αι Στράτη !!!
η να περάσει χαλκούς και καφαο σε υψόμετρο 2000 μέτρα για 200 ανθρώπους
:ADFAD2:
τα χειρότερα έρχονται !!!!!

Re: Απάντηση: Περί αγοράς..ΟΤΕ

Ό ΟΤΕ έκανε τεράστιες επενδυσεις σέ Βαλκανικές καί χώρες τού ανατολικού μπλόκ(δικά μας λεφτά) καί πουλιέται πρίν αυτές αποδόσουν.Προφανώς τά κέρδη θά τά καρπωθούν άλλοι.Γιατί κανείς δέν μιλάει γιά τόν κύριο MIG πού τσέπωσε,όπως λέγεται,200.000.000 ευρώ (κέρδος) από τήν μεταπώληση τού 20% τού ΟΤΕ,παίζοντάς το καί σωτήρας γνωστής αθηναικής ΠΑΕ?

Όχι δεν ισχύει αυτό. Ο ΟΤΕ αγοράσει μέρος του σερβικού PTT, τον ρουμανικό PTT, έχει εταιρία κινητής τηλεφωνίας στη Ρουμανία (COSMOROM), στη FYROM (COSMOFON), στην Αλβανία και ελέγχει απόλυτα τον αρμενικό οργανισμό τηλεπικοινωνιών. Τα 2 τελευταία χρόνια όλες οι επενδύσεις έχουν αποδώσει πολλά (ακόμη και στη Σερβία). Επίσης το δίκτυο Γερμανός στα βαλκανικά κράτη είναι πολύ ισχυρό και συνεισφέρει στην κερδοφορία της επιχείρησης.

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνούμε ότι η DT θα αγοράσει ένα μέρος μετοχών από το κράτος (εκτός από το μερίδιο της MIG) με τιμή 26,50 ή 28 (δεν θυμάμαι ακριβώς) όταν η μετοχή του ΟΤΕ είχε την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα περίπου 20 και στη Νέα Υόρκη 30% λιγότερο από την τιμή στην Ελλάδα, άρα υπάρχει ένα premium σημαντικό.

Χωρίς να έχω πάντως καλή γνώση, μου φαίνεται ότι DT και ΟΤΕ έχουν τους ίδιους προμηθευτές, επομένως δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στα δίκτυα.

θα ήθελα όμως να ακούσω και την άποψη του GeonX επί του θέματος.

Αν αναλογίστουμε τι ακριβώς έχει ξεπουληθεί ,θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ.

Αυτό που λέει ο vasilis είναι ολόσωστο.

Όσο και να σας φανεί περίεργο μόνο κάποια ακίνητα να εκμεταλλευτούν οι Γερμανοί καθάρισαν.

Για τον σύγχρονο ΟΤΕ και καλά ,δεν θέλω να ανοίξω θέμα γιατί δεν θα μπορέσω να είμαι ψύχραιμος.
Μόνο να σας θυμίσω ότι μπλόκαραν την Cosmote μία διετία να αναπτύξει κινητή τηλεφωνία, για να προλάβει η Panaphone να κυριαρχήσει στην αγορά και να τα κονομήσει ο ιδιώτης.

Από την πώληση των μετοχών του, τα τεράστια κεφάλαια, δεν μπήκαν στην επιχείρηση αλλά έπεσαν στη μαύρη τρύπα της οικονομίας που δημιούργησαν οι ανίκανοι.

Εάν τα πράγματα κινούνταν με μία ορθολογική επιχειρηματική προοπτική, αυτή τη στιγμή ο ΟΤΕ θα έπρεπε να αγοράζει τους Γερμανούς.

Τα περσινά καθαρά κέρδη του οργανισμού ήταν 800 εκατομ. ευρώ και των Γερμανών 600 εκατ.

Η Γερμανική εταιρεία έχει τεράστια προβλήματα. Το σωσίβιο της είναι ο ΟΤΕ.
Και οι προδότες τους το χάρισαν.

Γιατί εγώ πάντα είχα την αίσθηση ότι αυτοί οι νεοφιλελευθεριστές με ενα δυνατό deal (που στη περίπτωση του ΟΤΕ δεν υφίσταται ούτε σαν ανέκδοτο) χαρίζουν ασυζητητί και τη μάνα τους??? Το βλέπεις στα μάτια βρε παιδί μου..

Και επειδή αρκετοί φίλοι μπορεί να έχουν παράπονα με λογαριασμούς, υπηρεσίες ,τους καταλαβαίνω απόλυτα.
Αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι ο ΟΤΕ είναι δικός μας. ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Αυτό που ειναι σήμερα οφείλεται στις τσέπες του ελληνικού λαού και πολύ λιγότερο στους υπαλλήλους και τις διοικήσεις.

Προτιμώ να προσπαθήσω να αλλάξω κάτι δικό μου, παρά να τα σκάω σε ξένους ευκαιριακούς τύπους.

Προβλέπω πολύ δυσάρεστες εξελίξεις.
Μακάρι στο βάθος του τούνελ να υπάρχει ένα φως και να τελειώνουμε με τους πιο ανίκανους στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία.