Αυτά τα μακρυνάρια πρόσεξέ τα.
Μην τυχόν και σου ακουμπήσει το μέταλλο στην ψύκτρα.
Ο μπερρυς θα πετάξει...
Τα γράφω για να μην έχομεν ατυχήματα...
Προτίμησε τα στρογγυλά Gampini ή παρεμφερή.
Το μέταλλο τους ακουμπά κατευθείαν στην ψύκτρα χωρίς παρεμβολή μόνωσης...
Είναι εντελώς ακριβή!
Τα πουλάνε όχι στα ηλεκτρονικά αλλά σε καταστήματα αντ/κών ηλ. συσκευών.
Επίσης να γράψω πως πάιζει ρόλο το εύρος αντίδρασης.
Δηλαδή πρέπει το ΝΟ να τοποθετηθεί έτσι ώστε να κλείνει κύκλωμα στους 45 βαθμούς και να ανοίγει στους 48-50.
Έτσι πάντα ο τελικός θα δουλεύει σ' αυτό το θερμοκρασιακό εύρος όπου αποδίδει τα μέγιστα.
Υπάρχει τρόπος χωρίς τρύπα στην ψύκτρα.
Γιατί πρέπει έτσι να λυθεί ο τελικός...
Και μην τυχόν και τρυπήσετε κατ' ευθείαν...
Όλα τα ρινίσματα θα σας κάνουν τον μπέρρυ τσαφφφφφφ...
Το Gampini τοποθετείται στην λαμαρίνα (μέσω μεταλλικής γωνίας στήριξης) πάνω από το κούλερ και ακουμπά απαλά στην ψύκτρα μέσω και αγώγιμης πάστας.
Έτσι ψύχεται γρήγορα από το φαν που είναι πίσω του και διατηρεί το εύρος των 4-5 βαθμών πάντα.
Μην τυχόν και σου ακουμπήσει το μέταλλο στην ψύκτρα.
Ο μπερρυς θα πετάξει...
Τα γράφω για να μην έχομεν ατυχήματα...
Προτίμησε τα στρογγυλά Gampini ή παρεμφερή.
Το μέταλλο τους ακουμπά κατευθείαν στην ψύκτρα χωρίς παρεμβολή μόνωσης...
Είναι εντελώς ακριβή!
Τα πουλάνε όχι στα ηλεκτρονικά αλλά σε καταστήματα αντ/κών ηλ. συσκευών.
Επίσης να γράψω πως πάιζει ρόλο το εύρος αντίδρασης.
Δηλαδή πρέπει το ΝΟ να τοποθετηθεί έτσι ώστε να κλείνει κύκλωμα στους 45 βαθμούς και να ανοίγει στους 48-50.
Έτσι πάντα ο τελικός θα δουλεύει σ' αυτό το θερμοκρασιακό εύρος όπου αποδίδει τα μέγιστα.
Υπάρχει τρόπος χωρίς τρύπα στην ψύκτρα.
Γιατί πρέπει έτσι να λυθεί ο τελικός...
Και μην τυχόν και τρυπήσετε κατ' ευθείαν...
Όλα τα ρινίσματα θα σας κάνουν τον μπέρρυ τσαφφφφφφ...
Το Gampini τοποθετείται στην λαμαρίνα (μέσω μεταλλικής γωνίας στήριξης) πάνω από το κούλερ και ακουμπά απαλά στην ψύκτρα μέσω και αγώγιμης πάστας.
Έτσι ψύχεται γρήγορα από το φαν που είναι πίσω του και διατηρεί το εύρος των 4-5 βαθμών πάντα.
Last edited: