Περί ανέμων και υδάτων..

αν μιλας για το οτι θα χαθει φινιρισμα εχεις δικιο...

κατα τα αλλα θελει ψιλοδουλεια για να μην φας παραπανω φινιρισμα....δεν νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα αν χρησιμοποιουσε κανεις τορνο...

Εντάξει μάλλον είμαι υπερβολικός... Επειδή κουβαλάω τους ΑΑΑ όταν θέλω ένα φακό που να εξαφανίζεται, θα μου άρεσε αν έλειπε αυτό το πράγμα που το κρεμάς (όπως λέγεται τελοσπάντων).
Δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο τελικά. Όπως είδα στο CPF μπορεί να σταθεί όρθιος με αυτό το πράγμα, ενώ αν το βγάλω σίγουρα δε θα μπορεί μετά. :p

@kospap

ΟΚ, με τη καμία δεν κόβεται! :p

FHME9.png

[image source]

καλησπερα παιδια.μιας και τα λεμε τοσο καιρο προτεινω οσοι θελετε να γραψετε το μικρο σας ονομα να τα λεμε καλυτερα ,ειναι ομορφα αλλα αψυχα τα ψευδωνυμα.

παιδια ποιος ηθελε φωτισμο για το συντριβανι στον κηπο?

Δεν θυμαμαι. Ειχα υποσχεθει να στειλω ενα κυκλωμα που θα μπορουσε να βοηθησει. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να το βαλει καπου στεγανα.

Το εχω περιοπου ετοιμο και θα μπορεσω να το στειλω. Ειναι το ιδιο με την παρακατω σελιδα.

http://picprojects.org/projects/ledchaserpwm/index.htm

Επρεπε να ανεβασω τις φωτο οταν ημουν εκει.

Δεν πειραζει μονο για τους φιλους του φορουμ εδω με αγαπη απο την Minneapolis.

Ηταν πολυ ωραια και πολυ ηρεμα με πολυ φαι και πολλα εξοδα.

Attachments

• Minneapolis.jpg
    Minneapolis.jpg
    71.2 KB · Views: 20
  • Minneapolis2.jpg
    Minneapolis2.jpg
    90.6 KB · Views: 20
καλησπερα παιδια καλως ανταμωσαμε παλι.αφου πηγα και το ταξιδακι του μελητος επεστρεψα και παλι στην χαβουζα.παρακατω παραθετω μια φωτογραφια χιλιες λεξεις.
beach party with meat skewer fenix tk11 r2

19092010290800x600.jpg

Εγω παλι βλεπω ενα τρι καλο φακουδακι fenix να προσπαθει να κρυφτει ως σουβλακι....