περι banding σε samsung 46 f6400

trooper 13

Established Member
8 March 2007
231
καλησπερα σας.πριν 10 μηνες αγορασα την εν λογω tv.πριν απο περιπου ενα μηνα οταν ανοιγα την τηλεοραση το κατω τριτο της οθονης ειχε αλλη φωτεινοτητα και παρουσιαζε κατι σαν scanlines.μετα απο λιγη ωρα αρχιζε να τρεμοπαιζει η φωτεινοτητα και μετα η εικονα εφτιαχνε.ειδοποιησα το service ηρθε ο τεχνικος,την παρελαβε και μετα απο δυο μερες μου τηλεφωνησε οτι θα γινει αλλαγη πανελ.την πεμπτη το βραδυ μου την εφεραν και εδω αρχιζει το προβλημα μου.το νεο πανελ εχει banding και στις τεσσερις πλευρες του περιπου 2 εκατοστα απο το πλαισιο.το προηγουμενο ειχε λιγο μονο στην αριστερη πλευρα του.επισης στις γωνιες ενω το παλιο ειχε περιπου 2 ποντους το καινουργιο εχει τουλαχιστον 4 ποντους.η ερωτηση μου ειναι αν αυτο το δεχεται σαν βλαβη η samsung για να ζητησω αυριο να γινει νεα αλλαγη πανελ.ευχαριστω.

καλημερα σας.δεν εχει τυχει σε κανεναν περιπτωση αλλαγης πανελ λογω υπερβολικου banding;

χλωμο το κοβω να σου κανουν αλλαγη γι αυτο το λογο,εδω εμενα η εικονα δε βλεπεται,ειναι καμμενη τελειως και δεν μου την αλλαζουν.

τη να πει κανεις αφου τρεχουμε σαν κοροιδα και αγοράζουμε ξανα την ιδια μαρκα ; ας μην παρει κανεις θα δεις μετα ετσυ και μενα πριν δυο χρονια το στομαχι μου βγαλανε μεχρι να βγαλω ακρη......

μολις ξεμπερδεψα με μια διαδικασια που κανουν που λεγεται απομακρυσμενη διαχειρηση.στην ουσια κανουν factory restart στην τηλεοραση μεσω διαδικτυου.βεβαια καμια διαφορα με πριν και μου ειπαν οτι θα στειλουν τεχνικο να την δει.ιδωμεν....

εχθες το βραδυ ηρθε ο τεχνικος και μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι το ιδιαιτερο με την tv.παραθετω μερικες φωτο για να δειτε το προβλημα 100_3490.jpg100_3487.jpgDSC_0981.jpgIMG_0511.jpg
τελικα σημερα του εστειλα τις φωτογραφιες με email και μου ειπε οτι θα την παρει για να γινει αλλαγη πανελ

ενα μικρο update.λιγες μερες αφοτου διαπιστωσα το θεμα με το banding παρουσιασε και αλλο προβλημα.η δεξια πλευρα της οθονης εδειχνε πιο ατονα τα χρωματα απο την αριστερη.αν δηλαδη εβαζε μια εικονα ολο κοκκινο χρωμα το αριστερο μερος της οθονης εδειχνε κανονικα και το δεξι εδειχνε ανοιχτο ροζ.επισης ανα τεσσερις,πεντε σειρες pixel εδειχνε δυο μαυρες σαν scanlines.ηρθε ο τεχνικος την παρελαβε και μετα απο δυο μερες με πηραν απο την samsung και μου ειπαν οτι ειναι εντος προδιαγραφων!!!!τρελαθηκα και πηγα στο service και αφου εγινε ψιλοχαμος και τους ειπα οτι δεν την δεχομαι,πηραμε στην εξυπηρετηση πελατων της samsung παρουσια του και η τηλεοραση εμεινε για επισκευη.προχθες με ενημερωσε ο τεχνικος οτι παρηγγειλε νεο πανελ,και σε λιγες μερες θα ερθει.ετσι και εγω ησυχασα οτι επιτελους θα επισκευαστει η τηλεοραση μου.
ελα μου ομως που πριν λιγο με πηραν απο την samsung για να μου πουν οτι δεν υπαρχει το ανταλλακτικο και θα αργησει λιγο η επισκευη.οταν ρωτησα ποσο περιπου ειναι το λιγο μου απαντησαν οτι δεν ξερουν.η τηλεοραση ηδη εχει περασει δυο εβδομαδες στο service.μεχρι ποσο μπορουν να την καθυστερησουν;

αλητεια και κοροιδεια...απαραδεκτοι...ουτε απεξω την αλλη φορα...
γνωμη ζητησε να σου αντικαταστησουν την τηλεοραση με αλλη διοτι δε μπορει να εισαι χωρις τηλεοραση κανα μηνα...