Περί βιντεοπροβολέα το ανάγνωσμα...

Ο TOSHIBA MT700 αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιος με το BenQ 7700 σε άλλο κουτί και ίσος να έχει λίγο καλύτερο φακό . Πριν κάνα 2 χρόνια ήταν εξαιρετικό μηχάνημα στην κατηγορία του . Και βέβαια παίζει ακόμα πολύ καλά για τα σημερινά στάνταρ

Αρχικη τιμη κοντα στο 1000 και το δινει 550...οχι ασχημα.
Τι πρεπει να προσεξω στον μτχ.?Γραφει πουθενα καπου τις ωρες λειτουργιας?
Λεει οτι εχει ακομη κανα τετραμηνο εγγυηση,αρα εχει περπατησει κανα 2αρι χρονια.
Τα παιζουν ευκολα γενικα?

Last edited:
Φίλε καλώς ήρθες,

Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα (pm) για τον προβολέα (pj) μου μιάς και είμαι σε εποχή ανανέωσης.

Δες το μήνυμα, πάρε γνώμες και από άλλους στο forum μας και καλές θεάσεις!!!!

Προσωπική μου άποψη: ΠΑΡΕ ΤΟΝ EPSON TW-700 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ! Στα 750 Ευρώ δεν έχει αντίπαλο, ακόμα κι από μεταχειρισμένα μηχανάκια που θεωρητικά στα ίδια λεφτά μπορεί να σου δώσουν λίγο καλύτερη ποιότητα εικόνας (πολύ συζητήσιμο και ανάλογα με τις ώρες που έχουν παίξει και τη συνεπακόλουθη πτώση φωτεινότητα της λάμπας). Μην ξεχνάς επίσης ότι σε ότι αφορά την αξιοπιστία, αγοράζεις προβολέα και όχι π.χ. ενισχυτή. Σήμερα μπορεί να παίζει άψογα κι αύριο να σκάσει η λάμπα σου, χωρίς να φταίει σε τίποτα αυτός που σου τον πούλησε. Ενώ αγοράζοντας ένα καινούριο Epson θα έχεις 3 χρόνια εγγύησης και πολύ καλή υποστήριξη (αν κάτι συμβεί) από την αντιπροσωπεία.
Σκέψου λοιπόν καλά...

Υ.Γ. Επίσης δε σημαίνει τίποτα ότι ένα μηχάνημα κόστιζε καινούριο 1000 ή και 2000 Ευρώ και τώρα πουλιέται μεταχειρισμένο 500. Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι απίστευτη.

Last edited:
Για τις λαμπες ξερω,αλλα για το υπολοιπο συνολο ανησυχω....Κ φυσικα ξερω οτι η μτχ του ιδιοκτητη παιζει μεγαλο ρολο στη ζωη του.Βαγγελη ευχαριστω...Σου απαντησα! :)

Για τις λαμπες ξερω,αλλα για το υπολοιπο συνολο ανησυχω....Κ φυσικα ξερω οτι η μτχ του ιδιοκτητη παιζει μεγαλο ρολο στη ζωη του.Βαγγελη ευχαριστω...Σου απαντησα! :)

Το άσχημο είναι ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε μεταχειρισμένος προβολέας να είχε τον πλεον στοργικό και καλοπροαίρετο ιδιοκτήτη και πάλι εσύ να μην είσαι εξασφαλισμένος ως προς τη ζωή της λάμπας. Και βεβαίως σε αυτά τα λεφτά που ψάχνεις, το κόστος μιας καινούριας λάμπας (300+ Ευρώ) αν σου σκάσει, θα καταστήσει οποιαδήποτε αγορά σου (όσο καλή τιμή κι αν έχεις πάρει) ασύμφορη.
Βεβαίως εσύ αποφασίζεις αν θες να το ρισκάρεις...

Nα ειμαι ειλικρινης-στην τιμη υπολογιζω επιπλεον μια αλλαγη λαμπας.Δηλαδη αν παρω κατι στα 500,ξερω οτι θα χρειαστει αλλαγη στανταρ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Αυτο που με ανησυχει σε ενα μτχ εκτος απο τη λαμπα ειναι μην παθει κατι το ιδιο το μηχανημα.Δηλαδη να κανω τον προυπολογισμο,αλλα μην καει καμια πλακετα...και βγει τελειως φαουλ αγορα....

Δε μου ειπατε,τις ωρες λειτουργιας του μηχανηματος πως μπορω να τις επιβεβαιωσω?Υπαρχει κατι στο μενου που βλεπω ή βασιζομαι στην καλη θεληση του πωλητη??

Οι προβολεις εχουν μετρητη (ο οποιος μηδενιζεται κιολας βεβαια).

Δεν ξερω αν σε καλυψα.

Προσωπικα, επειδη θεωρω τους παντες τιμιους (μεχρι αποδειξεως του αντιθετου), θα βασιζομουνα στην ειλικρινια του πωλητη.

Αν βρεις (και παλι δεν κανω διαφημηση) καποιο μελος του club που πουλαει, το θεωρω καλυτερη περιπτωση απο καποιον "ασχετο"

Σαφεστατα...Κ αν δω οτι προκυψει κατι στην πυρα θα τον ριξω,δημοσιο λιθοβολισμο...:BDGBGDB55:

Φιλε Ντινο μηδενιζονται οι ωρες λειτουργιας σε ολους τους προβολεις ;Απο το μενου ;Υπαρχει μυστικο μενου ;
Αλλαζει μονο του ,σε τυχον αλλαγη λαμπας ;

δεν γνωριζω για ολους τους προβολεις, αλλα ειναι λογικο να μπορεις να τις μηδενιζεις, με την λογιγη του οταν αλλαζεις λαμπα.

Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους στον TW700 αν τον βρεις γύρω στα 750Ευρώ. Μεταχειρισμένο μόνο αν βρεις μεγάλη ευκαιρία! Κάτι δύσκολο με την τιμή στόχο που έχεις βάλει. Να θυμάσε πάντα ότι το πιο καινούργιο είναι και τεχνολογικά ανώτερο. Μεταξύ μεταχειριμένου 500 και καινούργιου 750 με κλειστά μάτια στον καινούργιο!!!