Περι εγγυήσεων

newentry

New member
19 September 2007
41
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρεται τι γίνεται με της εγγυήσεις και αν αυτες καλήπτουν σοβαρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστουν...

Είμαι πολύ κοντα στο να αλλάξω τον προβολέα μου και είμαι ανάμεσα σε μερικού στην χαμιλή κατηγορία πχ.Sony aw15,Epson700....

Το βασικό μου ερώτημα έιναι ότι ανάμεσα στους δύο προβολεις(Sony aw15,Epson700) σε πολλές αντηπαραθέσεις μεταξή τους πολλοί λένε ότι ένα συν του Epson ας πούμε είναι ότι έχει πολύ καλο service και τρία χρόνια εγγύηση..
Και ρωτώ τη ακριβώς καλύπτει?

Θα σου αλάξουν την λάμπα αν καή?
Θα των επισκέβάσουν(η θα τον αλλάξουν) αν αρχίσει το πανελ και ροδίζει δεξιά και μπλέδιζει αριστερα...?

Ο Sony δεν έχει εγγύηση?

Ο Epson έχει εγγύηση 3 χρόνια και για την λάμπα, πράγμα που δεν έχει ο Sony.

Τώρα, συγκεκριμένες εμπειρίες από τα συγκεκριμένα μηχανήματα θα σου πουν οι παθόντες, αν υπάρχουν ανάμεσά μας τέτοιοι.

Πάντως ο Sony θεωρείται πολύ καλύτερος σαν ποιότητα κατασκευής, οπότε έχει και κάπως μικρότερο ρίσκο να "πέσεις" στα χέρια του service τους.

Aναφερεται ομως (για τον SONY ) ταχυτατη πτωση της φωτεινοτητας της λυχνιας ...
Παρε τον 700 και ξεμπεξε (εστω και αν ο αντιζηλος εχει καλυτερη εικονα-ποιοτητα κατασκευης) ,αλλωστε ΔΕΝ θα τον παντρευτεις!

Επίσης θάθελα και εγώ να ρωτήσω εάν οι εδώ αντιπροσωπείες καλύπτουν με εγγύηση συσκευές αγορασμένες από άλλη χώρα ή από άλλη ήπειρο..

Aναφερεται ομως (για τον SONY ) ταχυτατη πτωση της φωτεινοτητας της λυχνιας ...

Αυτό μπορεί κάποιος κάτοχος του Sony aw15 να το διαψέυσει....? ή είναι όντως έτσι.....

Re: Απάντηση: Περι εγγυήσεων

Το έχω δεί αυτό αλλά εδώ λέει για προβληματική λάμπα και όχι για πρόβλημα έντονης πτώσης της φωτεινότητας του προβολέα με την παροδω του χρόνου....

Σε τηλεφωνο που εκανα στην panasonic σχετικα με το θεμα των εγγυησεων μου απαντησαν πως αν εχεις παρει την διεθνη εγγυηση τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα απ'οπου και αν εχει αγοραστει η συσκευη..dubai σου ερχομαι..:BDGBGDB55:

245 ωρες και παιζω low σε 106 ιντσες.Δεν εχω παρατηρησει καμια πτωση μεχρι στιγμης στον topaz

στις 250 ωρες στον epson ειχαν αρχισει τα προβληματα με τα pannels.Μπλε στη μια ακρη,κοκκινη η αλλη...

Οτιδήποτε είναι αγορασμένο εντός ευρωπαικής ένωσης και υπάρχει επίσημη αντιρποσωπεία στην ελλάδα καλύπτεται από εγγύηση. Σε κάποιες εταιρίες όπως η philips έχω δει και παγκόσμια εγγύηση σε κάποια προϊόντα. Και επειδή δεν παντρεύεσαι τον προβολέα αγόρασε αυτόν που θα σου δώσει την καλύτερη απόδοση και ευχαρίστηση. Έτσι και αλλιώς όπως έχουν γίνει τα πράγματα στην καλύτερη να τον κρατήσεις καμιά πενταετία, ούτε PC να ήταν!