Προσπάθεια να κρατηθείς από το να βρίσεις,αλλά το "να χαμε να λέγαμε" σε πρόδωσε.Χαχαχα συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω φιλέ μου αλλά μηχανή μεσαίων κυβικών με αλεσμένο, value for money, καφέ δίνει καλύτερο αποτέλεσμα από οποιαδήποτε καψουλιάρα μηχανή με οποιοδήποτε καφέ.
Αυτή είναι η αντικείμενη άποψη. Όλα τα αλλά είναι να χαμε να λέγαμε.
Οι καψουλιάρες βγάζουν αποδεκτό καφέ αλλά όχι εξαιρετικό.
Ακριβώς αυτό!!!Να ξεκαθαρίσω εδώ όμως, ότι θεωρώ την ιδέα του καφέ τελείως placebo υπόθεση.
Πως τολμάς;;;Εγώ πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την AEG Electrolux TSK-1062.
![]()
Την είχα πάρει κάπου στα 150 πριν από πολλά χρόνια (μπορεί και 10) και ακόμη δεν έχω βρει καφετιέρα (σε λογική τιμή) που να φτιάχνει καλύτερο καφέ. :nounder:
Την είχα πάρει κάπου στα 150 πριν από πολλά χρόνια (μπορεί και 10) και ακόμη δεν έχω βρει καφετιέρα (σε λογική τιμή) που να φτιάχνει καλύτερο καφέ. :nounder:
Προσπάθεια να κρατηθείς από το να βρίσεις,αλλά το "να χαμε να λέγαμε" σε πρόδωσε.
Δεν μου αιτιολογείς την "αντικειμενική" άποψη,όταν η γευση-που κρίνει και το αποτέλεσμα-είναι υποκειμενική.
Συνεχίζεις να "κρατιέσαι".Τέλος το ποιος μιλάει εριστικά και με ύφος φαίνεται. Ξεπέρασες τα "εξειδικευμένα" φόρουμ γενεές 14 τη στιγμή που ο ίδιος διαβάζεις/γράφεις σε εξειδικευμένο φόρουμ άρα υιοθετείς τα "εξειδικευμένα" φόρουμς.
Συνεχίζεις να "κρατιέσαι".
Σε ποιό ακριβώς σημείο "ξέπερασα γενεές 14" τα εξειδικευμένα φόρουμ;
Κάνε quote το πρώτο μου post και δείξε μου.
Όσο για τα "εξειδικευμένα" φόρουμ για τον καφέ,μου θυμίζουν τους υποστηρικτές των CRT προβολέων μπαούλο,οι οποίοι επειδή τους είχαν χρυσοπληρώσει,χλεύαζαν τους πρώτους κατά πολύ φθηνότερους μικρούς lcd και λίγο αργότερα dlp προβολείς.
Που είναι σήμερα όλα αυτά τα υπερπολύτιμα,πανάκριβα και "αξεπέραστα" μπαούλα;
Cafe Taf, Εμμανουήλ Μπενάκη 7, ΟμόνοιαΚαι που βρίσκουμε τέτοιους καφέδες; :chinscratch:
Εγώ αυτά τα αρώματα μόνο από τον μπλε Hausbrandt τα έχω πάρει...
7,5 Ευρώ κάνουν τα 250 gr iIlly. Ο sweet blue πχ κάνει 7 Ευρώ, και έχει καβουρδισθεί σε πολλές περιπτώσεις πριν 2 μέρες (το γράφει πανω στο σακουλάκι).Έχουν γραφτεί τόσες μάρκες μηχανών.
Στον καφέ θα κολλήσουμε;
Πιο φτηνό από τον illy δεν το λες πάντως...
Στις τιμές ρίχνουν στα αυτιά και στον Hausbrandt!
Άσε που σέρνεται το site...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.