Περί Europe Audio

εύχομαι καλά ξεμπερδέματα ,

το θέμα με το Paypal Καλό θα είναι, να ανοίξεις ένα νέο νήμα που να περιγράφεις την όλη ιστορία ..

φαντάζομαι κατα καιρούς ενδεχομένως να φανεί χρήσιμο σε αρκετούς από εμάς ....

και πάλι καλή τύχη

Σε πρώτη φάση άνοιξα αρχείο υπόθεσης προς επίλυση. Αυτό σύμφωνα με το Paypal είναι μια πρώτη φάση επίλυσης της διένεξης μέσω email, δηλ. αποστέλλει και στους δύο (αγοραστή-πωλητή) το αρχείο της υπόθεσης με ότι έχει συμπεριληφθεί στην αναφορά (στη δική μου περίπτωση τη δική μου αναφορά για το τι έγινε και το πόσο κουκουρούκου είναι...) και δίνει περιθώριο επίλυσης 20 ημερών (να τα βρούνε οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι).
Εάν το πρόβλημα επιλυθεί έχει καλώς και την κλείνει αυτός που την άνοιξε, εάν αφαιθεί ως έχει κλείνει αυτόματα σε 20 μέρες.

Δεν πρόκειται να περιμένω 20 μέρες, δεν υπάρχει λόγος, ήδη παρόλο που έλαβαν το ειδοποιητήριο από το Paypal και πάλι καμία ακρόαση, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας κλείνω τη πρώτη φάση των email και προχωρώ μέσω paypal σε καταγγελία προς απαίτηση επιστροφής χρημάτων.

Θα ενημερώσω για τη συνέχεια...

Η συνέχεια είχε ως εξής:
1) παρακάμπτω τη διένεξη μέσω email και προχωρώ σε άμεση καταγγελία της συναλλαγής με ενδεικτικό την επιστροφή των χρημάτων (σου δίνει αυτή τη δυνατότητα το Paypal, όταν κρίνεις ότι η προηγούμενη κατάσταση δεν έχει επιφέρει λύση) - αμέσως το Paypal του έδωσε καταληκτική ημερομηνία μέχρι της 25/12/2009 και εάν μέχρι τότε δεν επιλυθεί το πρόβλημα μου επιστρέφεται το ποσόν. Στην πορεία μου ήρθαν διάφορα email από το Paypal, ότι έχει αρχίσει η διαδικασία καταγγελίας συναλλαγής και ενδεχομένως να χρειαστούν πρόσθετα στοιχεία για να προχωρήσουν...
2) Η εταιρία κουκουρούκου ενώ μέχρι τη φάση της διένεξης με email, δεν ανταποκρινόταν, με το προχώρησα σε καταγγελία και επιστροφή χρημάτων μέσα σε 2 μέρες, μου στέλνει ένα email, όπου με ενημερώνει ότι το πακέτο αναχωρεί στις 17/12 με κανονικό tracking No. Αυτομάτως το Paypal με ενημερώνει για αυτή την εξέλιξη και με προτρέπει να μην κλείσω την υπόθεση εάν μέχρι την καταληκτική ημερομηνία 25/12 δεν παραλάβω το δέμα.
3) Σήμερα παρέλαβα το δέμα (3 ημέρες πριν τη λήξη της περιόδου) και προχώρησα σε ακύρωση της καταγγελίας.

Μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι εταιρίες κουκουρούκου και από ότι τελικά κατάλαβα, δεν το είχαν στείλει ποτέ - εάν δεν προχωρούσα τη διαδικασία μέσω Paypal, το δέμα δεν θα το είχα παραλάβει ποτέ - οπότε για μένα η συγκεκριμένη εταιρία είναι αναξιόπιστη και από εδώ και πέρα με εταιρίες που δεν έχουν δείξει την αξιοπιστία τους, αγορές μόνο μέσω Paypal.

αυτά είναι που λέμε ....

μπράβο σε εσένα που το στρίμωξες και μπράβο στο Paypal,

δεν νομίζω να ξαναπάρεις τίποτα από το συγκεκριμένο κατάστημα ε?

τεσπα ... τέλος καλό όλα καλά

Ούτε που να το ματαξαναδώ...και τρομάρα του, πάνω που είδα ότι είχε καλές τιμές σε μερικά προιόντα...

Χρονια πολλα.Πραγματικα τωρα με προβληματισες.Ναι μεν ειχα λαβει μια παραγγελια 800ε,αλλα τρεχει αλλη μια 900ε.Εχει πληρωθει με καρτα και ειναι να την παραλαβω την Δευτερα-Τριτη.
Αν δεν...τι γινεται?

Χρόνια Πολλά,
να εύχεσαι να έχεις πληρώσει με Paypal, διαφορετικά...