Περί Φακών κεφαλής ο λόγος

Εγώ τον RC με το defuser τον παρήγγειλα με 45$ με έξοδα αποστολής και ασφάλεια από BG.

Να αναφερω και σε αυτο το νημα οτι εχουμε μια προσφορα για τον φακο κεφαλης ΖΕΜΕΚ απο το Z-biketools με το κουπονι XIOTIS26 (τελικη τιμη 11 ευρω).

Εδω η πληρης αναρτηση απο την κατηγορια των Εργαλειων.

best seller μεταξυ των συμφορουμιτων στην υποκατηγορια κ τις κατασκευς.
η τιμη ειναι οκ

εχω μισιδιαλυμενο εναν, αλλα review σε λιγο καιρο

• Like
Reactions: enduras1
Καλημέρα και από εμένα.
Ήθελα βοήθεια για αγορά φακού κεφαλής όχι πολύ ακριβό, με καλούς χρόνους, να έχει θύρα φόρτισης και μαγνήτη;
Έχετε κάποια πρόταση;
Ευχαριστώ πολύ

ριξε μια ματια στους astrolux & convoy

astroluxlite.com

official convoy store στο alliexpress

Καλημέρα και από εμένα.
Ήθελα βοήθεια για αγορά φακού κεφαλής όχι πολύ ακριβό, με καλούς χρόνους, να έχει θύρα φόρτισης και μαγνήτη;
Έχετε κάποια πρόταση;
Ευχαριστώ πολύ

Kαλως τον!
Εχω αρκετους επωνυμους φακους κεφαλης αλλα απο οταν δοκιμασα τους COB φακους κολλησα.
Παναλαφροι, αφθονο φως, τελεια διαχυση του φωτος και με επαρκη αυτονομια. Φορτιζουν με USB αλλα δεν υπαρχει μαγνητης.

Δες τα λινκ στην αρχη της σελιδας για αγορα απο Ελλαδα, ειτε το παρακατω λινκ απο Κινα banggood, 2-3 ευρω πιο φτηνα στα 8 ευρω.

Yπαρχουν παρομοιοι/πανομοιοτυποι φακοι ακομα πιο φτηνοι αλλα δεν εχουν καλη μπαταρια αρα και αυτονομια.

για αυτη την κατηγορια τιμης θα συμφωνησω και εγω.

αλλα θα ελεγα να πας στην κατηγορια των 25+ ευρω

Για κατηγορία τιμής δεν όλα ήθελα να δώσω πάνω από 50€ νομίζω. Θα ρίξω και μια μάτια και στους παραπάνω.
Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη!

Καλησπερα, κοίταξα τους convoy H1 H2 H3 σήμερα αλλά δεν γράφει πουθενά αν έχουν magnet tailcap. Γνωρίζει κάποιος;

απο οτι φαινεται οχι ο Η1 οχι γιατι βρηκα πατεντα να βαλει κανεις.... αλλα κανε αναζητηση "convoy H2 review", και δες τι λενε

οχι...τσεκαρισα το μαγαζι τους..πουλανε μαγνητη στις σωστες διαστασεις

Κάποιον σχετικά οικονομικό και αξιόπιστο για να τον δώσω στον πατέρα μου ? Είχα για λίγο καιρό sofirn sp 40 και μου φάνηκε καλός . Να πάω στον ίδιο η σε κάποιον άλλο ?

θα πας σε καποιον ΑΠΛΟ...-3-4 σκαλες, χωρις κρυφα modes ktl... και οχι αοπνω απο 1000-1200 λουμεν (XML2 XPL)

• Like
Reactions: nexus22
δεν ξερω να σε βοηθησω...πρεπει να διαβασω τον τροπο λειτουργθιας για ολα τα μοντελα αυτα

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: nexus22