Παλικάρια δέν θα διαφωνήσω (φυσικα) με το τι ακούτε ...αλλά το ποια φάση κι αν είναι αναποδα κάτι η σε κάτι σηκώνει πολύ κουβέντα μα πάρα πολύ κουβέντα
Κουβέντα ( γιατί - δηλαδή) , αφού σιγουρευτείτε για το ποιές συσκευές στο σύστημά σας είναι αναστρέφουσες και ποιές μη αναστρέφουσες , μετά θα πρέπει να γίνει και η σούμα και βλέπουμε ...
PS
Ειναι σαφές και πιστεύω οτι θα το γνωρίζετε οτι ένα ενισχυτικό/πηγή ανάλογα με το πόσα και τι ειδους στάδια εχει (καμμιά φορά και ανάλογα τούς πόλους ) , μπορεί να αναστρέφει ή οχι το σήμα
Πχ ο Μπάκ που έχει μετρητικό μπορεί να το καταλάβει εύκολα απο τήν κρουστική (εφόσον γνωρίζει το χρονο τής διέγερσης )
..Κι επειδή είχα μιά τηλεφωνική κουβέντα με τον Μπάκ περί του θέματος , για όσον αφορά τον μπέρυ , πιστεύω οτι η εξήγηση είναι αλλού κι έχει σχέση με τον τρόπο σύνδεσης τών ηλεκτρολυτικών σε σχέση με το τροφοδοτικό και τήν Γή (αν τελικά το σχέδιο είναι σωστό ) - και πιθανα για κάποιο λόγο τήν διαφοροποίηση του DF
Μάλιστα πολύ παλιότερα είχαμe ακριβώς τήν ιδια κουβέντα (περί του σχεδίου ) με τον ΑραποΓιάν (με παρόμοια συμπεράσματα )
Τούς Χαιρετισμούς μου
χωρις να εχω δη το σχεδιο του audionet το ξαναγραφω.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΑΣΗΣ.
ακομα και αλλη μια συσκευη στην αλυσιδα να κανη αναστροφη το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.
ο μπερυ γουσταρη τα καλωδια αναποδα.
οταν ειχα το ενεργο στο συστημα αλλαζοντας φαση απο το κουμπι δεν μπορουσα να εντοπισω διαφορα.
μου ακουγονταν ακριβως το ιδιο.
μονο γυρνωντας τα καλωδια αναποδα υπηρχε η παραπανω βελτιωση.
αρα η εξηγηση του μανωλη μου για τον τροπο συνδεσης τον ηλεκτρολυτικων
μου φαινεται η πιο λογικη.
μαλιστα μου ειπε απο το τηλεφωνο (κατι που ξεχασε να γραψη) οτι οταν παιξη 2-3 χρονια ετσι θα θελη παλη αλλαγη.
απο οτι καταλαβα θα χειροτερευη σιγα σιγα ο ηχος και ξαναγυρνωντας μετα απο 2-3 χρονια τη φαση στο σωστο θα παρουμε πισω την βελτιωση αυτη.
ομολογω οτι δεν εχω τεχνικες γνωσεις να το καταλαβω ακριβως αλλα δεν μπορω να σκεφτω και καλυτερη εξηγηση.
τωρα τα ηχεια σου δημητρη μπορη να εκανες κανενα λαθος αλλα του ντοκ;
ψαξτο με ενα πολυμετρο να μας πης γιατι δεν μπορω να το εξηγησω και με εχει φαη η περιεργεια.