Ρε σεις, αφηστε το παιδι λεμε!
ΜΗΝ με αφήνετε τώρα που μου ανάψατε φωτιές please... Τώρα είναι που θέλω να βοηθηθώ περισσότερο....

perator:
Που ειναι το θεμα που ασχολειται με τις ανακλασεις που λες παραπανω?
Όντως, εγώ δεν έχω φτιάξει τέτοιο θέμα εδώ, και ΔΕΝ γνωρίζω αν υπάρχει κάτι στο φόρουμ.... Από εδώ πασχίζω να μάθω για τις ανακλάσεις, και όχι γενικά, αλλά πιο ειδικά σχετικά με το χώρο μου ...
Κάθε συμβουλή καλή είναι αλλά ο φίλος ρώτησε για gain και αν θα πρέπει να επιστρέψει την οθόνη του με 1.2 που θα τη συνδιάσει με tw-700 και δε νομίζω ότι τον έχουμε κατευθύνει ακόμη...
Φίλε Θάνο, έτσι και αλλιώς ΔΕΝ θα επιστρέψω την οθόνη μόνο και μόνο επειδή έχει 1.2 gain, τώρα που την αγόρασα ... Πόσο μάλλον όταν ΔΕΝ πρόκειται να βρω καλύτερη για τα χρήματα που έδωσα !
Με την υπάρχουσα οθόνη, τον υπάρχων προβολέα και το χωρο που έχω θα ήθελα να λύσω τα προβλήματα με τις ανακλάσεις και να έχω την καλύτερη δυνατή εικόνα ... :worshippy:
Στη θεση σου θα τον τοποθετουσα οσο πιο ψηλα γινεται, δηλαδη στο ταβανι, και θα προβαλλα οσο πιο χαμηλα γινεται στο πανι !
Δεν θέλω στο ταβάνι, για να έχω άμεση επαφή με τις συνδέσεις του προβολέα, αλλά και για να μπορώ να τοποθετώ το κάλυμα του φακού μετά την προβολή , για να ΜΗΝ σκονίζεται....
Επιπλέον, έχω παραγγείλει ντουλάπι για τον τοίχο που θα τον βάλω μέσα τον προβολέα για να μην φαίνεται όταν χρησιμοποιώ το δωμάτιο σαν σαλόνι, και όχι σαν χώρο προβολής ....
Γνωρίζω ότι οι συνθήκες ΔΕΝ είναι και ότι το κατάλληλο, αλλά ΜΗΝ ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα φυσιολογικό σαλόνι, και όχι για κινηματογραφική αίθουσα.... Οπότε, θα ήθελα συμβουλές για την όποια αντιμετώπιση προβλημάτων, με το παρόν SETUP .... :antlers: