Περί gaming ο λόγος!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί gaming ο λόγος!

Νομιζω οτι κανεις λαθος
Βλεπω οτι το πλαισιο ειναι πολυ λιγο ακριβοτερο στην 6000 ΜΕ εγγυηση αντ/πειας και 12 ατοκες...
-bye-

Νομίζω ότι εσύ κάνεις λάθος.Φθηνότερο είναι το eshop την συγκεκριμένη στιγμή ΚΑΙ έχει και αυτό 12 άτοκες δόσεις όπως το πλαίσιο.Όσο για την εγγύηση,διάβασε το προηγούμενο ποστ μου για να καταλάβεις.Ρώτησέ τους κιόλας περί εγγύησης.

Re: Απάντηση: Περί gaming ο λόγος!

@Tigran
Δεν παίζει κάτι τέτοιο στα σίγουρα! Για το pc μου είχα πάρει από το eshop την SAMSUNG SYNCMASTER 2693HM η οποία μετά από 3 μήνες βρήκε προβληματική.Τους πήρα τηλέφωνο και μου δώσαν τα κεντρικά της εισαγωγικής.Μετά από 3 μέρες,είχα καινούργια οθόνη στο γραφείο μου και μάλιστα μου δώσανε το καινούργιο μοντέλο (κλάσεις ανώτερο από αυτό που είχα) καθότι το παλιό δεν το είχανε πλέον.Είπες κάτι???

Μου δίνεις την εντύπωση, ότι προτιμάς να μου την πεις, παρά να τους κάνεις μια απλή ερώτηση και να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Θα καθόμουν να σου εξηγήσω -και με παραδείγματα μάλιστα- ότι δεν έχεις δίκαιο, αλλά με κούρασε το ύφος σου.

Καλές αγορές!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περί gaming ο λόγος!

Μου δίνεις την εντύπωση, ότι προτιμάς να μου την πεις, παρά να τους κάνεις μια απλή ερώτηση και να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Θα καθόμουν να σου εξηγήσω -και με παραδείγματα μάλιστα- ότι δεν έχεις δίκαιο, αλλά με κούρασε το ύφος σου.

Καλές αγορές!

Mε παρεξήγησες...αλλά δεν πειράζει.Αυτό περί εγγύησης ίσως να γινόταν παλιότερα,όπως παλιότερα γινόταν και στο πλαίσιο, τώρα όμως έχει αλλάξει.

46G10 απο μενα στα λεφτα που ζητας, ειναι πλασμα αλλα γαιδουρι.

Ειναι 6 το πρωι ξενυχτι παλι εκανα :damnyou:

Συμφωνώ plasma τα πάντα όλα και μηδενικό lag!
Και όπως μου είπε ένας πωλητής τις προάλες που επέμενα για panasonic τις panasonic τις παίρνουν οι ψαγμένοι οι υπόλοιπες είναι για όλους!

Συμφωνώ plasma τα πάντα όλα και μηδενικό lag!
Και όπως μου είπε ένας πωλητής τις προάλες που επέμενα για panasonic τις panasonic τις παίρνουν οι ψαγμένοι οι υπόλοιπες είναι για όλους!

Εγραψα σε αλλο νημα την εμπειρια μου με τον ψαγμενο καταστηματαρχη που νοιαζοταν πολυ να μην πεταξω τα λεφτα μου σε LCD , αλλα να παρω μια πλασμα panasonic ...
Ευτυχως δεν ειμαι ψαγμενος και εμπιστευομαι τα ματια μου
Στο τηλεοπτικο ηταν....
:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί gaming ο λόγος!

Νομίζω ότι εσύ κάνεις λάθος.Φθηνότερο είναι το eshop την συγκεκριμένη στιγμή ΚΑΙ έχει και αυτό 12 άτοκες δόσεις όπως το πλαίσιο.Όσο για την εγγύηση,διάβασε το προηγούμενο ποστ μου για να καταλάβεις.Ρώτησέ τους κιόλας περί εγγύησης.

Οκ , δεν ειχα δει οτι τη συγκεκριμενη την ειχε σε 12 ατοκες επισης το e-shop.
Παρε την απο οπου θες φιλε και καλες θεασεις , για εμενα τα 10 ευρω παραπανω με εγγυηση αντ/πειας θα ηταν must...

Και απο ποτε ενας που παιρνει οτι του λενε οι πωλητες ονομαζεται "ψαγμενος"?:flipout:

Μαλλον θυμα θα τον ονομαζα εγω...-bye-

επειδη ειμαι και εγω gamer και φανατικος ποια απο τις Β650-Β750-UE46B6000 εχει μικροτερο input lag?

επειδη ειμαι και εγω gamer και φανατικος ποια απο τις Β650-Β750-UE46B6000 εχει μικροτερο input lag?

Αν σε ενδιαφερουν κυριως τα παιχνιδια ισως πρεπει να κοιταξεις την Sony V5500...

LCD TVs without a 100hz system typically react quicker to input commands, because they don't have to generate motion vector information and new inbetween frames before sending video to the LCD panel. (Even in 100hz TVs which let you turn this process off, a delay is still often involved, but this depends on the TV design). This was the case here: even before engaging GAME Mode, my usual test game of Halo 3 felt very quick and responsive. Turning the GAME mode on made no discernible difference to responsiveness.

http://www.avforums.com/reviews/Sony-KDL-32V5500-LCD-HDTV-Review.html

Φίλε μου,εγώ την Samsung UE46B6000 αγόρασα πριν λίγες μέρες.Δεν είμαι ο ειδικός για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων ΑΛΛΑ συγκριτικά με την tv που είχα,η UE46B6000 παίζει όνειρο! Πραγματικά,χαίρομαι να παίζω και να βλέπω ταινίες!

πεσατε θυματα και εσεις καποιον εδω μεσα...

δειτε μετρησεις ρε παιδια ΕΛΕΟΣ σε ποσα forums tou εξωτερικου τις εχουν κραξει αυτες τις Samsung για το input lag τους.. αν περιμενετε να ενημερωθειτε απο εδω μεσα σωθηκατε... ολοι οι φανατισμενοι με καποιες εταιριες λενε οτι τους κατεβει.... ξυπνατε... αλλα που..
Εγω το λεω και οποιος θελει ακουει.. για gaming mono seires 2008 (2009 oxi) Sony kai Panasonic 2009 εχουν κατω απο 10ms lag και εκτος game mode.

καλα ρε φιλε δε γινεται να λενε ολοι ψεματα και εσυ με 7 ποστ να τα ανατρεπεις ολα...

Με τον τροπο που αντιδρας , θα ελεγα οτι μαλλον εσυ εχεις θεμα με καποια εταιρεια και δεν ξερω τι φυσεως μπορει να ειναι....
Εδω , δινονται παραπομπες τοσο σε φορουμς και τεστς αλλα πολυ περισσοτερο στην προσωπικη εμπειρια των ανθρωπων που αγοραζουν και μπαινουν στον κοπο να μοιραστουν τις εντυπωσεις τους ...
Ως κατοχος λοιπον εδω και μερικες ημερες μιας Samsung σε ρωτω , σε ποιο input lag αναφερεσαι ? Εγω ακομη δεν το εντοπισα παιζοντας απο το pc ...
-bye-

Δες reviews εγω δεν εχω να πω τιποτα...
ενα μονο site κανει μετρησεις για input lag
http://www.hdtvtest.co.uk/ δες ολες τις Samsung.. Δες και Panasonic
στο calibration section κατω κατω παντα λενε για input lag
και για οτι θελεις θα γραφεις ονομα μοντελου και "input lag" στο google
σχεδον παντα βρισκεις φωτογραφιες χρηστων με συγκριτικο λαπτοπ η crt με την tv τους.. η συζητησεις σε αλλα forums εκτος Ελλαδας...και αυτο ψεματα ειναι?
το οτι εχω 7 posts εδω περα δεν σημαινει οτι δεν εχω 100δες αλλου. δεν ενιωσα ποτε την αναγκη να κανω account η να γραψω κατι πολυ απλο αλλα οταν βλεπεις τετοιες κοτσανες συγνωμη..
ελεος....

Isokratis ανεβασε μας μια φωτογραφια με χρονομετρο να δουμε και εμεις..
βαλε διπλα μια crt η εστω ενα λαπτοπ κατι. :) αυτο κανουν σε ολα τα φορουμς του εξωτερικου εδω μονο λογια.

Το θέμα δεν είναι δηλαδή να μην αντιμετωπίζεις πρόβλημα όταν χρησιμοποιείς την τηλεόραση με PC/κονσόλα κτλ, αλλά να μην εμφανίσει το χρονόμετρο ότι έχεις input lag.

Είτε λίγο, είτε πολύ, όλες έχουν input lag. Και τα 2ms, Lag είναι. Το θέμα είναι αν αυτό είναι αισθητό την ώρα που χρησιμοποιείς τον υπολογιστή/κονσόλα ή όχι. Και για τις Philips λέγονται τόσα, αλλά εγώ με την 7603, ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Τόσοι φίλοι έρχονται, παίζουμε X360, καθόμαστε στο PC, ούτε ένας δεν μου το έχει αναφέρει και φυσικά ούτε εγώ το έχω νιώσει. Να βάλω δηλαδή ντε και καλά ένα laptop από δίπλα μόνο και μόνο για να πειστώ ότι από τεχνικής άποψης έχει Lag η τηλεόραση; Ποιός ο λόγος;

Μας κρίνεις που λέμε τις προσωπικές μας απόψεις και εμπειρίες. Άμα εγώ δεν έχω βιώσει κανένα πρόβλημα τι να γυρίσω να πω στο άλλο μέλος; Μην την παίρνεις γιατί ναι μεν εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά τα χρονόμετρα του snikit δείχνουν ότι υπάρχει?!

Έχετε χαθεί μέσα στους τεχνικούς όρους και τις λεπτομέρειες και ξεχνάτε ότι το σημαντικό είναι απλά το να σε ικανοποιεί η εκάστοτε συσκευή.

Last edited:
Πάντως με την Samsung UE46B6000,δεν είδα κάτι που να με προβλημάτισε στο gaming μέχρι στιγμής.Και μπορώ να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ με τις επιδόσεις της.
Anyway.Να ρωτήσω θέλω κάτι.Ο κολλητός μου θέλει να πάρει tv για τον ίδιο λόγο με εμένα,gaming και ταινίες.Θέλει όμως πολλές ίντσες γιατί έχει χώρο στο "φτωχικό" του.Είδε την LG 60PS7000 και του άρεσε που είναι πολλές-πολλές ίντσες,αλλά και από χαρακτηριστικά είναι οκ.Η συγκεκριμένη είναι plasma και με αρκετά καλή τιμή.Έχετε να πείτε κάτι για την συγκεκριμένη tv?

Σε gaming mode (αν υπαρχει.. διαφορετικα η κανεις rename το preset σε PC η χρησημοποιεις vga καλωδιο - το rename σε LG δουλευει!) μια χαρα ειναι ολες λιγο-πολυ αρκει στο mode αυτο να μπορεις να ρυθμισεις την εικονα οπως θελεις. καποια μοντελα κλειδωνουν τα settings και ενω δεν εχεις πολυ καθηστερηση δεν μπορεις να τα πειραξεις. Yperion πχ στην 8404 αν δεν απενεργοποιησεις τις επεξεργασιες εχει lag η tv... δεν παιζει να σου κατσει headshot στο Halo ουτε για πλακα.. αλλα με ενα click γινεται πολυ οκ!!!
ενω στις παλαιοτερες Philips δεν μπορουσες να περιορισεις το lag με τιποτα πλεον μπορεις αλλα για να γινει αυτο επεσαν παρα πολλα email στην εταιρια
η σειρες του 07 ειχαν πανω απο 80-100ms lag φαντασου.. μιλαμε οτι κουνουσες wiimote για πλακα αριστερα δεξια και ο pointer σε ακολουθουσε. btw αυτος ειναι ενας ευκολος τροπος για να δεις αν καθηστερει η TV.. απλα κουνας συνεχεια αριστερα δεξια το wiimote στο Home Menu εκει βλεπεις αν αντιδρα ο κερσορας με τι μια και αναλογα αρχιζεις και κοβεις οτι μπορεις απο proccessing modes και βλεπεις τι τελικα καθηστερει την tv. σε crt i ταχυτητα ειναι εντελως στιγμιαια μιλαμε αλλαζει ολη η αισθηση.. τελικα σαν τις crt δεν υπαρχει για "gaming" :)

Πάντως με την Samsung UE46B6000,δεν είδα κάτι που να με προβλημάτισε στο gaming μέχρι στιγμής.Και μπορώ να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ με τις επιδόσεις της.
Anyway.Να ρωτήσω θέλω κάτι.Ο κολλητός μου θέλει να πάρει tv για τον ίδιο λόγο με εμένα,gaming και ταινίες.Θέλει όμως πολλές ίντσες γιατί έχει χώρο στο "φτωχικό" του.Είδε την LG 60PS7000 και του άρεσε που είναι πολλές-πολλές ίντσες,αλλά και από χαρακτηριστικά είναι οκ.Η συγκεκριμένη είναι plasma και με αρκετά καλή τιμή.Έχετε να πείτε κάτι για την συγκεκριμένη tv?

Υπαρχει το αντιστοιχο νημα της 50PS7000 , τα ιδια λιγο πολυ ισχυουν και για τις 60"...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43593&page=7

Αν και για gaming δεν συνιστω πλασμα...μπορει εναλλακτικά να δει και αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/89903/LG-55SL8000.html