Καλομελέτα και έρχεται!!!
Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αρχές της επόμενης να παραγγείλω.
Περιμένω εδώ και καιρό...
Περιμένω να διαβάσω κάνα review που θα τον συγκρίνει με HD1 και HD100 (που είναι γνωστά μεγέθη), γιατί δεν βλέπω να καταφέρνω να τον δω από κοντά.
Πάντως, δεν πιστεύω ότι θα είναι κακό μηχανάκι. Με ανησυχεί περισσότερο, αν θα αξίζει τη διαφορά χρημάτων από την κατηγορία των 2000 .
Εγώ προσωπικά την θεωρώ υπερsafe επιλογή και δεν θα με έκαιγε καν να τον δω.
Και αυτό γιατί ξέρουμε ότι θα είναι σίγουρα καλύτερος του HD-1 (o οποίος παραμένει σημαντικά καλύτερος των μηχανακίων των 2.000 Ευρω).
Πιθανόν μάλιστα να είναι καλύτερος και του HD-100.
Δεν βλέπω τι παραπάνω λέει από τα official specs των 2 μηχανημάτων.Μια αναφορά του στον 350 λέει:
"The JVC DLA-RS20 also has a little brother, the new RS10, which will replace the older RS1 (that I own). The RS20 has the better black levels of the two (although, the RS10 may well have the second best black levels around) The RS20 isn't quite as bright as the RS10, although they are close."
Δεν βλέπω τι παραπάνω λέει από τα official specs των 2 μηχανημάτων.
Μήπως θέλετε να ανοίξουμε κανένα θεματάκι για το τι σημαίνει η φράση "αξίζει τα λεφτά του" ή "αξίζει την διαφορά τιμής" και να γελάσει ο κάθε πικραμένος;
Το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας το "αξίξει - δεν αξίζει" είναι εντελώς υποκειμενικό και πάρα πολύ δύσκολο να το καθορίσεις.
Ενα ακόμη post-προσπάθεια να πείσεις τον εαυτό σου...Με έχεις πείσει Σύριε. Εσύ άλλωστε μου πέταξες τη βόμβα, να περιμένω να δω και τον 350, πριν κάμποσο καιρό.
Επειδή περίμενα να τον δω και δεν το(ν) ...βλέπω, είπα να περιμένω κάνα review ή μάλλον κάποια σύγκριση με τους γνωστούς 100 και 1, για να ξέρω τι να περιμένω.
Στην ουσία, έχω κάνει την αγορά εδώ και καιρό...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.