Περί JVC HD-350

Στρατής

New member
26 September 2006
13
Δεν έχω διαβάσει κάτι ακόμα για τον "μικρό Dila" επί Ελληνικού εδάφους..
Tα πρώτα τεστ τον Δεκέμβριο ήταν θετικά με κύριο πλην την χρωματική ρύθμιση... (avforums)
Η αρχική τιμή που είχε ανακοινωθεί ήταν 3900-4000€.

Εχει ερθει με τιμη κοντα στα 3.500 αλλα δεν ειχαμε ακομα την τυχη να τον δουμε απο κοντα.

Καλομελέτα και έρχεται!!!

Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αρχές της επόμενης να παραγγείλω.

Απάντηση: Re: Περί JVC HD-350

Καλομελέτα και έρχεται!!!

Πιστεύω μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αρχές της επόμενης να παραγγείλω.

Χωρίς να τον δείς;
icon7.gif

Περιμένω εδώ και καιρό...

Περιμένω να διαβάσω κάνα review που θα τον συγκρίνει με HD1 και HD100 (που είναι γνωστά μεγέθη), γιατί δεν βλέπω να καταφέρνω να τον δω από κοντά.

Πάντως, δεν πιστεύω ότι θα είναι κακό μηχανάκι. Με ανησυχεί περισσότερο, αν θα αξίζει τη διαφορά χρημάτων από την κατηγορία των 2000 .

Απάντηση: Re: Περί JVC HD-350

Περιμένω εδώ και καιρό...

Περιμένω να διαβάσω κάνα review που θα τον συγκρίνει με HD1 και HD100 (που είναι γνωστά μεγέθη), γιατί δεν βλέπω να καταφέρνω να τον δω από κοντά.

Εκτιμώ οτι θα είναι καλύτερος.

Πάντως, δεν πιστεύω ότι θα είναι κακό μηχανάκι. Με ανησυχεί περισσότερο, αν θα αξίζει τη διαφορά χρημάτων από την κατηγορία των 2000 .

Αυτό είναι πολύ υποκειμενικό και σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Εγώ προσωπικά την θεωρώ υπερsafe επιλογή και δεν θα με έκαιγε καν να τον δω.

Και αυτό γιατί ξέρουμε ότι θα είναι σίγουρα καλύτερος του HD-1 (o οποίος παραμένει σημαντικά καλύτερος των μηχανακίων των 2.000 Ευρω).

Πιθανόν μάλιστα να είναι καλύτερος και του HD-100.

Εγώ προσωπικά την θεωρώ υπερsafe επιλογή και δεν θα με έκαιγε καν να τον δω.

Και αυτό γιατί ξέρουμε ότι θα είναι σίγουρα καλύτερος του HD-1 (o οποίος παραμένει σημαντικά καλύτερος των μηχανακίων των 2.000 Ευρω).

Πιθανόν μάλιστα να είναι καλύτερος και του HD-100.

Εγώ πάντως θεωρώ ότι δεν θα είναι καλύτερος από τους προηγούμενους.

Αυτό γιατί προσπάθησε να κατεβάσει την τιμή και να 'παίξει' στη χαμηλή κατηγορία.

Από την άλλη και ενημερωτικά η τιμή του είναι στα 3950 ευρώ πληρωτέα και πιστεύω ότι θα παραμείνει γιατί η νέα παραλαβή θα γίνει με νέες τιμές κατά 5% ακριβότερες.

Τέλος του μήνα έρχονται. Είδωμεν...

Γιατι να μην ειναι καλυτερος απο τους προηγουμενους; Στα χαρτια, εχει περισσοτερο φως και ταυτοχρονα καλυτερο μαυρο απο τον ΗD-1 ενω εχει πολυ περισσοτερο φως και εφαμμιλο μαυρο σε σχεση με τον HD-100!
Αυτα, πιστευω να τα δουμε και στην πραξη, βασει της εμπειριας μας με τον HD-750 ο οποιος ειναι ουσιαστικα ενας 350 "ντοπαρισμενος"...

Το projectorreviews έβγαλε το review του 750 και σε λίγες μέρες σειρά έχει ο 350.

Μια αναφορά του στον 350 λέει:
"The JVC DLA-RS20 also has a little brother, the new RS10, which will replace the older RS1 (that I own). The RS20 has the better black levels of the two (although, the RS10 may well have the second best black levels around) The RS20 isn't quite as bright as the RS10, although they are close."

Μια αναφορά του στον 350 λέει:
"The JVC DLA-RS20 also has a little brother, the new RS10, which will replace the older RS1 (that I own). The RS20 has the better black levels of the two (although, the RS10 may well have the second best black levels around) The RS20 isn't quite as bright as the RS10, although they are close."
Δεν βλέπω τι παραπάνω λέει από τα official specs των 2 μηχανημάτων.

Δεν βλέπω τι παραπάνω λέει από τα official specs των 2 μηχανημάτων.

Να διευκρινήσω ότι διαβάζοντας το review, καταλαβαίνει κανείς ότι το σχόλιο της παρένθεσης προήλθε από αυτό που είδαν τα ματάκια του. Αυτό είναι που μας λείπει και ψάχνουμε σε αυτό το thread. Αλλά σε λίγες ημέρες θα έχουμε και αναλυτικότερες εντυπώσεις και συγκρίσεις.

Αντε να περιμένουμε λοιπόν μερικές ημέρες για να ανακαλύψουμε τον τροχό...

Κάποια πράγματα ρε παιδιά είναι τόσο προφανή που τι να λέμε τώρα....

Ξέρουμε το παρελθόν των μηχανημάτων, έχουμε δει τον 750, έχουμε διαβάσει τα specs ε, ξέρουμε τι περιμένουμε.

Ένα μηχανάκι λίγο πιο φωτεινό από τον 750, με ίσως λίγο χειρότερο μαύρο από τον 750 (όταν ήδη η διαφορά 1-100 στο μαύρο ήταν μάλλον μικρή και μάλλον προερχόταν από την μειωμένη φωτεινότητα) - αλλά τουλάχιστον εφάμιλλο του HD-1, (ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει κορυφή στον τομέα αυτό) και με λιγότερες δυνατότητες χρωματικής ρύθμισης.

Ένα μηχανάκι από λίγο έως πολύ καλύτερο του πασίγνωστου HD-1 (o οποίος παραμένει πολύ κοντά στην κορυφή ακόμα).

Χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς περιμένετε από ένα review (ειδικά ‛τρίτου’).

Ένα μηχάνημα που είναι σίγουρα best money / value (και όχι μόνον).

Τώρα, αν το ζητούμενο είναι αν αξίζει την διαφορά τιμής με τα μηχανάκια των 2.000 Ευρώ, αυτό δεν μπορεί να το απαντήσει κανένα review παρά μόνο τα μάτια και η τσέπη του κάθε αγοραστή ξεχωριστά.

Μήπως θέλετε να ανοίξουμε κανένα θεματάκι για το τι σημαίνει η φράση "αξίζει τα λεφτά του" ή "αξίζει την διαφορά τιμής" και να γελάσει ο κάθε πικραμένος;
Το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας το "αξίξει - δεν αξίζει" είναι εντελώς υποκειμενικό και πάρα πολύ δύσκολο να το καθορίσεις.

Re: Απάντηση: Περί JVC HD-350

Μήπως θέλετε να ανοίξουμε κανένα θεματάκι για το τι σημαίνει η φράση "αξίζει τα λεφτά του" ή "αξίζει την διαφορά τιμής" και να γελάσει ο κάθε πικραμένος;
Το πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας το "αξίξει - δεν αξίζει" είναι εντελώς υποκειμενικό και πάρα πολύ δύσκολο να το καθορίσεις.

Προφανώς Μπάμπη, αυτό είπα άλλωστε.

Απλώς, σε αυτές τις περιπτώσεις τα review / περιοδικά λειτουργούν ως παράγοντας της ζητούμενης από τον κάθε υποψήφιο αγοραστή ψυχολογικής πίεσης για να πείσει τον εαυτό του να αγοράσει το μηχανάκι / δικαιολογήσει την αγορά του :p

Με έχεις πείσει Σύριε. Εσύ άλλωστε μου πέταξες τη βόμβα, να περιμένω να δω και τον 350, πριν κάμποσο καιρό.

Επειδή περίμενα να τον δω και δεν το(ν) ...βλέπω, είπα να περιμένω κάνα review ή μάλλον κάποια σύγκριση με τους γνωστούς 100 και 1, για να ξέρω τι να περιμένω.

Στην ουσία, έχω κάνει την αγορά εδώ και καιρό...

Με έχεις πείσει Σύριε. Εσύ άλλωστε μου πέταξες τη βόμβα, να περιμένω να δω και τον 350, πριν κάμποσο καιρό.

Επειδή περίμενα να τον δω και δεν το(ν) ...βλέπω, είπα να περιμένω κάνα review ή μάλλον κάποια σύγκριση με τους γνωστούς 100 και 1, για να ξέρω τι να περιμένω.

Στην ουσία, έχω κάνει την αγορά εδώ και καιρό...
Ενα ακόμη post-προσπάθεια να πείσεις τον εαυτό σου... :p