Περί JVC HD-350

Μισό, να ρυθμίσω τον Exchange να προετοιμαστεί για το κοσμοιστορικό γεγονός :p

Βγήκε και το review στο projectorreviews.com!!

Έχει κάποια λαθάκια, μια και είναι πολύ φρέσκο. Αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι τελικά. Μου φαίνεται ότι έχει δίκο ο Σύριος!!

Παντως δεν εχει ερθει ακομα Ελλαδα ετσι?
Οπως εχουμε ξαναπει, εχει ερθει.

Απλως δεν ειχαμε την ευκαιρια να τον δουμε απο κοντα.

Πιστευω στις επομενες 1-2 εβδομαδες να τα καταφερουμε.

Τους έχω δεί και τους δύο. Τον 10άρη τον κάνει σκόνη αλλά έχει τα διπλά χρήματα. Άρα μιλάμε για άλλη κατηγορία προβολέα και έτσι θα πρέπει να τον συγκρίνουμε. Η σωστή σύγκριση είναι με τον 80 ο οποίος ακόμη δεν ξέρουμε σε τι τιμή θα σταθεροποιηθεί μετά τις απίθανες @.... της Sony .

δεν νομιζω εννοεις ο 80 με τον 750
ναι αλλα ο 80 με τον 350 οχι ...........
καλα ας δουμε οταν ανεβει το συγκριτικο τι θα λεει.
και τωρα θα σου κανω την πιο βαρετη ερωτηση

τους ειδες διπλα διπλα σωστα ρυθμισμενους?με ιδια πηγη ?
σε ιδια οθονη ?

Re: Απάντηση: Περί JVC HD-350

τους ειδες διπλα διπλα σωστα ρυθμισμενους?με ιδια πηγη ?
σε ιδια οθονη ?
Σωστή ερωτηση.

Πάντως, ενα σχετικά εμπειρο ματι μπορει ευκολα να αντιληφθει σημαντικες διαφορες (που πιθανότατα υφίστανται μεταξυ 10 και 350 - πχ στο θεμα του μαύρου) ακόμα και χωρίς Α-Β σύγκριση.

Φίλε johny, παίζαν δίπλα -δίπλα με ίδια πηγή σε Projecta Mat. Αναφέρω τον 80 γιατί είχε τιμή κοντά στα 4.000 ευρώ (με τις νέες τιμές της Sony δεν ξέρω), δηλαδή όσο αναμένεται και εδώ ο 350. Ο 750 ξεφεύγει κατά 2.000 σχεδόν και μιλάμε για άλλη κατηγορία. Ο 10άρης είναι στα 1900 άρα εξίσου τελείως διαφορετική κατηγορία και είναι άδικο να τον συγκρίνεις με τον 350. Κοντράρει (και είναι καλύτερος για μένα) στα ίσια όλα τα Lcd έως 3.000.

Μιλάμε ότι η Sony ξέφυγε τελείως με τις τιμές! Ο 80 είχε 4.400 στην Γερμανία πριν 1 μήνα και τώρα στο ίδιο μαγαζί τον βρίσκω μόνο παραγγελία και 5.400!!!
Άρα όντως πέφτει πάνω στον 750. Προβλέπω μεγάλα γλέντια. :slapface: