Περί καλωδίων ο λόγος...

Σωστο και αυτό, εγώ βάζω κατ' ευθείαν την θωράκιση στην γείωση (στην μεριά του σουκο)πάντα σε όλα τα καλώδια ρεύματος που έχουν θωράκιση..
Αν δεν ειναι πολυ χοντρη και δεν δυσκολευει καλα κανεις (y)

Το καλώδιο αυτό είναι αρκετά χοντρό εξωτερικά και δεν μπορείς να το τερματίσεις εύκολα στα βύσματα, ειδικά σε αυτά που έχουν στενή/μικρή ροδέλα, θέλει προσοχή στα βύσματα που θα επιλέξεις, στα Viborg δεν έχεις θέμα, ακόμα και στα μαμά Elecaudio βύσματα έχεις θέμα..
Τα Viborg παρηγγειλα.

Στην περίπτωση αυτή θα χάσεις την ευκαιρία να μου το πουλήσεις όταν θα απορρίψεις.Ειμαι ρατσιστής στα βύσματα.Το Ρόδιο είναι η Αρια φυλή.
Δεν κάνουν τα ρόδια για όλα τα καλώδια Παναγιώτη..
Πώς σου έχεις κολλήσει αυτό και θες μόνο ρόδια στα καλώδια;
Επειδη γουστάρεις τα ροδια , δεν ειναι συνταγή για όλα τα καλώδια...

Δεν κάνουν τα ρόδια για όλα τα καλώδια Παναγιώτη..
Πώς σου έχεις κολλήσει αυτό και θες μόνο ρόδια στα καλώδια;
Επειδη γουστάρεις τα ροδια , δεν ειναι συνταγή για όλα τα καλώδια...
Φυσικά,είναι.Σε αγαστη συνεργασια με το βασικό μέταλλο του βυσματος.Αν αυτό είναι το πρέπον,ευτυχειτε.

Φυσικά,είναι.Σε αγαστη συνεργασια με το βασικότερο του βυσματος.Αν αυτο ειναι το πρεπον,ευτυχειτε.
Στο ξαναλέω, τα βύσματα Ροδίου δεν κάνουν για όλα τα καλώδια..
Στο λέει ένας άνθρωπος που γουστάρει τα ρόδια...
Ο καλύτερος συνδιασμός βυσμάτων στο Elecaudio 361B που πρότεινα είναι ο εξής: Viborg gold σουκο και ρόδι iec...
Έχω δοκιμάσει παρά πολλά βύσματα σε αυτό το καλώδιο..😉

Στο ξαναλέω, τα βύσματα Ροδίου δεν κάνουν για όλα τα καλώδια..
Στο λέει ένας άνθρωπος που γουστάρει τα ρόδια...
Ο καλύτερος συνδιασμός βυσμάτων στο Elecaudio 361B που πρότεινα είναι ο εξής: Viborg gold σουκο και ρόδι iec...
Έχω δοκιμάσει παρά πολλά βύσματα σε αυτό το καλώδιο..😉
Κι εγώ σου ξαναξαναλέω πως επειδή το (καλό)Ρόδιο κάνει συγκεκριμένα πράγματα,κανείς δεν ζημιώθηκε αγοράζοντας γη.Στην περίπτωση μας,το "οικόπεδο" του @Λάκης είναι αυθαίρετο.Πρεπει να το νομιμοποιήσει.

Last edited:
  • Haha
Reactions: Λάκης
Κι εγώ σου ξαναξαναλέω πως επειδή το (καλό)Ρόδιο κάνει συγκεκριμένα πράγματα,κανείς δεν ζημιώθηκε αγοράζοντας γη.Στην περίπτωσή μας,το "οικόπεδο" του @Λάκης είναι αυθαίρετο.Πρεπει να το νομιμοποιήσει.
Πιο είναι το καλό ροδιού για εσένα;
(Γιατί τα έχω δοκιμάσει όλα)....
Επειδη επιμένεις, θα ήθελες να μου πεις πως παίζει το Elecaudio 361Β με το (καλό Ρόδιο).;;
Το γνωρίζεις φαντάζομαι το καλώδιο πως παίζει και προτείνεις βύσματα για αυτό..
Για συνέχισε το σκεπτικό σου...

Κι εγώ σου ξαναξαναλέω πως επειδή το (καλό)Ρόδιο κάνει συγκεκριμένα πράγματα,κανείς δεν ζημιώθηκε αγοράζοντας γη.Στην περίπτωσή μας,το "οικόπεδο" του @Λάκης είναι αυθαίρετο.Πρεπει να το νομιμοποιήσει.
Κάτι τελευταίο επειδή βλέπω ότι είσαι κολλημένος σε κάποια πράγματα...
Ας αφήσουμε την θεωρία και ας πάμε στις πράξεις...
Αγόρασε ένα Elecaudio 361B και τερμάτισε το με τα βύσματα Ροδίου που επιθυμείς.. ξέρεις, τα (καλά) σύμφωνα με τη γνώμη σου..
Το καλώδιο σου θα έχει το ίδιο μήκος με το δικο μου που έχω τερματίσει με τα βύσματα που προτείνω εγώ...
Θα τα βάλουμε να παίξουνε δίπλα δίπλα και θα δούμε/ακούσουμε ποιο καλώδιο παίζει σωστά...
Ωρα για δράση, είσαι;

Πιο είναι το καλό ροδιού για εσένα;
(Γιατί τα έχω δοκιμάσει όλα)....
Επειδη επιμένεις, θα ήθελες να μου πεις πως παίζει το Elecaudio 361Β με το (καλό Ρόδιο).;;
Το γνωρίζεις φαντάζομαι το καλώδιο πως παίζει και προτείνεις βύσματα για αυτό..
Για συνέχισε το σκεπτικό σου...
Το σκεπτικό μου είναι πως αν το καλώδιο εχει δυνατοτητες,θα φθάσει το peak του με το Ρόδιο.Ο,τιδηποτε άλλο θα το βελτιώσει όμως ταυτόχρονα θα το "φρενάρει" σχετικά με το Ρόδιο.

Το σκεπτικό μου είναι πως αν το καλώδιο εχει δυνατοτητες,θα φθάσει το peak του με το Ρόδιο.Ο,τιδηποτε άλλο θα το βελτιώσει όμως ταυτόχρονα θα το "φρενάρει" σχετικά με το Ρόδιο.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος,αν το Elecaudio χρειαζεται "καμουφλάρισμα" τότε είναι μέτριο καλώδιο.