mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 10,972 Πειραιας Today at 18:07 #1,281 vlad66 said: Πέστε του να ελέγξει όλες τις φάσεις... Α6 και στα 2 ενεργά του.... Click to expand... Δεν τρώω ένα μαγκάλι κάρβουνα.... αναμμένα κιόλας. Και ξέρετε ποια είναι η φάση???? Ότι δεν ξέρω τι είναι φάση Reactions: Sonus Naturalis, lefterakis katemakis and vlad66
vlad66 said: Πέστε του να ελέγξει όλες τις φάσεις... Α6 και στα 2 ενεργά του.... Click to expand... Δεν τρώω ένα μαγκάλι κάρβουνα.... αναμμένα κιόλας. Και ξέρετε ποια είναι η φάση???? Ότι δεν ξέρω τι είναι φάση
Pleo AVClub Fanatic 14 March 2008 23,556 Αθήνα Today at 19:14 #1,282 mdvq said: Δεν τρώω ένα μαγκάλι κάρβουνα.... αναμμένα κιόλας. Και ξέρετε ποια είναι η φάση???? Ότι δεν ξέρω τι είναι φάση Click to expand... Καλή φάση. Σου βρήκα τσιτσιμπλόνι ειδικά για σένα. Phaser OEHLBACH Phaser - Phasendetektor. Premium OEHLBACH quality for precise signal transmission in Hi-Fi and home cinema systems. oehlbach.com Άκου φάση, μια φορά είχα πάει σε έναν και με έβαλε με αυτό να τα βάλω όλα σε φάση. Και τις τηλεοράσεις.
mdvq said: Δεν τρώω ένα μαγκάλι κάρβουνα.... αναμμένα κιόλας. Και ξέρετε ποια είναι η φάση???? Ότι δεν ξέρω τι είναι φάση Click to expand... Καλή φάση. Σου βρήκα τσιτσιμπλόνι ειδικά για σένα. Phaser OEHLBACH Phaser - Phasendetektor. Premium OEHLBACH quality for precise signal transmission in Hi-Fi and home cinema systems. oehlbach.com Άκου φάση, μια φορά είχα πάει σε έναν και με έβαλε με αυτό να τα βάλω όλα σε φάση. Και τις τηλεοράσεις.
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 36,320 127.0.0.1 Today at 19:16 #1,283 Παίρνεις ίσα με 5 ντουζίνες δοκιμαστικά κατσαβίδια με αυτά τα λεφτά... Reactions: lefterakis katemakis
Pleo AVClub Fanatic 14 March 2008 23,556 Αθήνα Today at 19:22 #1,284 Tzimisce said: Παίρνεις ίσα με 5 ντουζίνες δοκιμαστικά κατσαβίδια με αυτά τα λεφτά... Click to expand... Στην πρίζα. Στη συσκευή;
Tzimisce said: Παίρνεις ίσα με 5 ντουζίνες δοκιμαστικά κατσαβίδια με αυτά τα λεφτά... Click to expand... Στην πρίζα. Στη συσκευή;
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 36,320 127.0.0.1 24 minutes ago #1,285 Δεν αγοράζεις κινέζικα
Pleo AVClub Fanatic 14 March 2008 23,556 Αθήνα 18 minutes ago #1,286 Tzimisce said: Δεν αγοράζεις κινέζικα Click to expand... Κορεάτικες ήταν οι τηλεοράσεις.