Περί καλωδίων ο λόγος...

Ποιό είναι το χρυσό viborg που προτείνεις;
Εννοώ κωδικό σετ.
Η τα 501g iec/shuko
H τα 503g iec/shuko
Tα ίδια υπάρχουν και σε ρόδι..
501R
503R

Τα Viborg εισάγονται πλέον στην Ελλαδα από το Lounge 64, αν τα πάρεις από εδώ πες του Βιργιλίου ότι σε στέλνω εγώ..

Βέβαια αν τα πάρεις όλα μαζί από τον Γάλλο γλυτώνεις τα διπλά μεταφορικά από την στιγμή που είσαι επαρχία, δεν χάνεις όμως τίποτα να ρωτήσεις τον Βιργίλιο πόσο στα αφήνει..
Αν δεν σε συμφέρει να πάρεις τα βύσματα από εδώ, πάρτα όλα καλώδιο/βύσματα από τον Γάλλο..

• Like
Reactions: Haagenti
Η τα 501g iec/shuko
H τα 503g iec/shuko
Tα ίδια υπάρχουν και σε ρόδι..
501R
503R

Τα Viborg εισάγονται πλέον στην Ελλαδα από το Lounge 64, αν τα πάρεις από εδώ πες του Βιργιλίου ότι σε στέλνω εγώ..

Βέβαια αν τα πάρεις όλα μαζί από τον Γάλλο γλυτώνεις τα διπλά μεταφορικά από την στιγμή που είσαι επαρχία, δεν χάνεις όμως τίποτα να ρωτήσεις τον Βιργίλιο πόσο στα αφήνει..
Αν δεν σε συμφέρει να πάρεις τα βύσματα από εδώ, πάρτα όλα καλώδιο/βύσματα από τον Γάλλο..
Οκ τα σημείωσα γιατί από μνήμη λίγο καλύτερα από χρυσόψαρο. :)

3 επί 2,5 πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά.
Το kimber είναι 3 επί 5,26
Οκ, πάντως 3x2.5 για ενισχυτή εγώ δεν θα έβαζα..
Θα έβαζα πιο μεγάλο όπως αυτά που συζητάμε..
Μην σε μπερδεύει το Kimber λόγο της διατομής του, είναι άλλης σχολής καλώδιο ρεύματος, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, δεν μου άρεσε ποτέ σαν καλώδιο ρεύματος..

• Like
Οκ, πάντως 3x2.5 για ενισχυτή εγώ δεν θα έβαζα..
Θα έβαζα πιο μεγάλο όπως αυτά που συζητάμε..
Μην σε μπερδεύει το Kimber λόγο της διατομής του, είναι άλλης σχολής καλώδιο ρεύματος, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, δεν μου άρεσε ποτέ σαν καλώδιο ρεύματος..
Ψιλοάμπασο μου φάνηκε το kimber, σε σχέση με το isotek, ίσως να φταίει που άνοιξε περισσότερο η σκηνή και έδωσε επιπλέον πληροφορία ψηλά.

Ψιλοάμπασο μου φάνηκε το kimber, σε σχέση με το isotek, ίσως να φταίει που άνοιξε περισσότερο η σκηνή και έδωσε επιπλέον πληροφορία ψηλά.
Μου ήρθε άλλο ένα καλώδιο στο μυαλό,
Ramm Amadeus 5mkll, και αυτό τίμιο για τα λεφτά του, σε αυτό θα έβαζα σίγουρα Viborg rodium..

Βέβαια η πρώτη επιλογή μου θα ήταν το Yarbo..
Όλα τα καλώδια που είπαμε είναι OCC..😉

• Like
Για εμένα η Kimber δεν έχει καλά καλώδια ρεύματος, ποτέ δεν με τράβηξαν να αγοράσω κάποιο, και έχω ακούσει τα καλώδια της,
(Για ρεύμα μιλάμε πάντα)

• Like
Μου ήρθε άλλο ένα καλώδιο στο μυαλό,
Ramm Amadeus 5mkll, και αυτό τίμιο για τα λεφτά του, σε αυτό θα έβαζα σίγουρα Viborg rodium..

Βέβαια η πρώτη επιλογή μου θα ήταν το Yarbo..
Όλα τα καλώδια που είπαμε είναι OCC..😉
Έριξα μια ματιά. Ενδιαφέρον. Βγαίνει και φθηνότερα το μέτρο.

Ναι, αλλά το κοινό του ASR δεν παραδέχεται ότι υπάρχουν ακουστές διαφορές επειδή οι μετρήσεις δεν δείχνουν διαφορές.

Για τέτοιο κόλλημα μιλάμε.

Πιθανόν να μην είδανε ούτε τα διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Μα δεν έχω καλώδια με πολλά μηδενικά!
Άσε με τώρα επειδή ταράχτηκα.ATC 50 active στην έδρα του @wnet με 6.000€! Πόσες άτοκες δόσεις γίνονται;
@vlad66,"τσονταρεις" να παρουμε μαζί τα ATC;
Θα πάρουμε από ένα και θα σε αφήσω να επιλεξεις το αριστερό ή το δεξί.

Έχετε καμία πρόταση;
Οταν συγκρινεις καλωδια (πασης φυσεως) μην ακους 1-2 κομματια και να κλεινεις τα μηχανηματα μεχρι να αλλαξεις καλωδια και να τα ανοιξεις ξανα. Αν το κανεις αυτο πολλες φορες , το συστημα δεν θα παιζει οπως μπορει να παιξει με κανενα καλωδιο. Θελει ωρες να "συνελθει" . Ακουσε το καλωδιο αν θελεις μια πρωτη εντυπωση , αλλα κρινε το την επομενη μερα, αφου το αφησεις στο συστημα ,ακομα και κλειστο.
Ακουγεται καπως αυτο αλλα το βιωσαν πολλοι φιλοι. Δεν ξερω γιατι αλλα συμβαινει.