Internet King
Supreme Member
Kαι για να τελειωνουμε εγω προτεινω στον φιλο που ακουει τις φοβερες διαφορες που δεν χρειαζονται αλλαγη οι συσκευες να αναιβω Αθηνα - αν μου πει, παω να βγαλω εισητηριο - και να μου αποδειξει στον χωρο του οτι με 5 κρυφες δοκιμες, οτι μπορει να αναγνωρισει το καλωδιο του απο ενα δικο μου.
Θα μου επιτρέψεις τις αλλαγές των καλωδίων να τις κάνω εγώ με τον τρόπο μου. Επίσης θα πραγματοποιήσουμε ένα τραγικό τεστ για τον εντοπισμό των "κουφών" που καταστρέφουν το χόμπυ μας του χαϊεντο-μουσικόφιλου , είναι και ισοπεδωτικοί
To ένα από τα δύο καλώδια -και προτείνω αυτό να είναι ένα ηλεκτρολογικό της ΔΕΗ - θα παίζει με ένα original MP3 @320K μουσικό θέμα (track no.1) που θα βρίσκεται στο ίδιο CDR με το αυθεντικό ασυμπίεστο (track no.2). Το δεύτερο καλωδιο θα παίξει με το αυθεντικό ασυμπίεστο track no.2.
Με την ανωτέρω προτεινόμενη μέθοδο ελπίζω να καθίσταται πιο εύκολη η διαδικασία, αφού δεν υπάρχει περίπτωση ο έμπειρος ακροατής να μην μπορεί να εντοπίσει ποιο είναι το ηλεκτρολογικό καλώδιο αφού αυτό θα παίζει με το mp3, του κερατά !!!
Το setup του test το αναλαμβάνω εγώ, αρκεί να μου υποσχεθείτε ότι δεν θα το πείτε πουθενά .
Last edited: