Περί καταστημάτων διάθεσης του Vu+ Solo2...

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

soundkeeper

New member
14 September 2007
35
Καλημέρα. Για όσους θέλουν τον συγκεκριμένο δέκτη αν ψάξουν λίγο βρίσκετε από Ελλάδα 300ευρο.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω τη σελίδα του μαγαζιού ....

GEORGE M.

Supreme Member
3 April 2009
4,205
ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
Απάντηση: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Καλημέρα. Για όσους θέλουν τον συγκεκριμένο δέκτη αν ψάξουν λίγο βρίσκετε από Ελλάδα 300ευρο.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω τη σελίδα του μαγαζιού ....
Ψάνχω αλλά δεν βρίσκω τίποτα.. Μπορείς να βάλεις την σελίδα. Να δούμε ποιο κατάστημα δίνει τον Solo2 me 300 ευρώ.

hercoulis

AVClub Addicted Member
7 September 2008
2,388
Re: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

...

αν δεν επιτρέπετε διαγράψτε το

Last edited by a moderator:

vaflas

Senior Member
29 April 2008
443
Λάρισα

Παιδιά εγώ το ξαναγράφω ότι απο μαγαζί που έχει blogsite και ούτε καν το επώνυμο του ιδιοκτήτη αλλα ένα κινητό και ένα yahoo mail ΔΕ θα αγόραζα!
(και όχι δε με πείθουν αυτά που έγραψε ο ιδιοκτήτης ότι θα αλλάξει το site.)
Μη δίνετε τα λεφτά σας στον κάθε τυχάρπαστο.

Εχω δει το τιμολόγιο αγοράς απο εκεί που αγόρασα εγώ και το αγόραζε απ' την επισημη ελληνική αντιπροσωπεία χοντρικής σε μεγαλύτερη τιμή απ' τα 300euro που λέει ότι κοστίζει ο solo2.
Απο κει και πέρα, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Μονο μην έρχεστε και μουτζοκλαίτε μετά εδώ μέσα.

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961

Παιδιά εγώ το ξαναγράφω ότι απο μαγαζί που έχει blogsite και ούτε καν το επώνυμο του ιδιοκτήτη αλλα ένα κινητό και ένα yahoo mail ΔΕ θα αγόραζα!

Εχω δει το τιμολόγιο αγοράς απο εκεί που αγόρασα εγώ και το αγόραζε απ' την επισημη ελληνική αντιπροσωπεία χοντρικής σε μεγαλύτερη τιμή απ' τα 300euro που λέει ότι κοστίζει ο solo2.

Σαν κατάστημα επιβεβαιώνω τα bold... και δηλώνω ότι ο vaflas (σλουρπ...:ROFLMAO: για το συμπαθές πιάτο..) δεν είναι πελάτης μου...

teosard

New member
14 July 2010
36
Λιτόχωρο

Εγω πάντως απο αυτόν πήρα τον δέκτη δεν είχα κανένα πρόβλημα.

soundkeeper

New member
14 September 2007
35

Μιας κι εγώ το ξεκίνησα να πω ότι και εγώ έχω πάρει δυο VU+solo2 στην τιμή των 300 ευρώ και ότι ο άνθρωπος ήταν πολύ εξυπηρετικός και έντιμος στην συναλλαγή ....

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927

Η τιμή των 300 ευρώ είναι με νόμιμη απόδειξη; ΦΠΑ 23% ή μήπως μειωμένο;

vaflas

Senior Member
29 April 2008
443
Λάρισα

εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας δίνει άραγε?

soundkeeper

New member
14 September 2007
35

Νομίζω ότι όλα αυτά που ρωτάτε εινε αυτονόητα , αλλά με ένα τηλέφωνο νομίζω ότι όλα τακτοποιούνται. Αρχίζω και έχω ενοχές που αγόρασα φτηνά από τον τύπο ......

hercoulis

AVClub Addicted Member
7 September 2008
2,388

Εγώ θέλω να σου απαντήσω εδώ αλλά επειδή εγώ ανέβασα το μπλοκ απλά σωπαίνω για να μη λές πως το προοθώ κι' όλας.

18 June 2006
2,239
Θεσσαλονίκη

Η τιμή των 300 ευρώ είναι με νόμιμη απόδειξη; ΦΠΑ 23% ή μήπως μειωμένο;

απο οτι ειδα ο ανθρωπος εκανε εγγραφη εδώ κ ειπε με φπα εγγυηση κλπ.
Με καθε επιφυλαξη παντα για τετοιου ειδους μαγαζια.

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927

Δε με νοιάζει τι λέει κάποιος που γράφτηκε στο φόρουμ εξ επί τούτου. Εγώ ρωτάω τα μέλη που αγόρασαν.

Η τιμή 300 ευρώ τελική δεν είναι κάτω του κόστους, αλλά σίγουρα είναι πολύ χαμηλή, η χαμηλότερη που έχω δει σε όλη την Ευρώπη. Ως τώρα η χαμηλότερη τιμή που είχα βρει ήταν από κάποια γερμανικά eshop στα 310, και εκεί έχουν ΦΠΑ 19% και όχι 23%.

Προσωπικά δε θα αγόραζα ποτέ από eshop που το μόνο στοιχείο που έχει είναι ένα κινητό.

GEORGE M.

Supreme Member
3 April 2009
4,205
ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ

+1

Ερωτηση. Μπορουν να δουν τα παιδια που αγορασαν απο εκει αν ισχυει η εγγυηση που τους εδωσε το καταστημα? Αν για παραδειγμα δωσουν το S/N του δεκτη στον φιλο afamπου εχει καταστημα με δορυφορικα ισως μπορεσει να ψαξει κ να μας πει. Αν θελει βεβαια να ασχοληθει ο ανθρωπος .
Λεω τωρα εγω.

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961

Δεν θέλω να ανακατευτώ με άλλο μαγαζί όποιο και να είναι αυτό, ευχαριστώ Γιώργο αλλά δεν γίνεται..

Μπορούν οι φίλοι κάτοχοι να απευθυνθούν στην majar.gr που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της VU+ στην Ελλάδα...

GEORGE M.

Supreme Member
3 April 2009
4,205
ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ

Ναι οκ είπα αν θες. Εγώ εσένα ξέρω . ας το κάνουν τα παιδιά και να μας πουν.

Last edited by a moderator:

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961

Για όποιες αμφιβολίες υπάρχουν καλό θα είναι να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο...δεν χάνετε τίποτα...

netagra

AVClub Enthusiast

Δεν μπορεί κάποιοι να αγοράζουν χοντρική με πάνω από 300 και κάποιοι άλλοι να πουλάνε στα 300 με απόδειξη. Κάτι δεν πάει καλά στα μόνο 300 ευρώ.
Τώρα για όποιον λέει ότι η τιμή είναι υπερβολική για ό,τι κάνει ο δέκτης, να υπενθυμίσω το κόστος του σύγχρονου επεξεργαστή, την μνήμη και όσες τεχνολογίες ενσωματώντονται σε υλικό και λογισμικό οι οποίες πρέπει κάποια στιγμή να κάνουν απόσβεση για την έρευνα που έχουν κάνει οι κατασκευαστές τους. Έτσι γίνεται ακόμα και όταν φτιάχνεις απορρυπαντικό πλυντηρίου. όχι μόνο δέκτες.

kostikos

Supreme Member
14 February 2012
3,960

Δε με νοιάζει τι λέει κάποιος που γράφτηκε στο φόρουμ εξ επί τούτου. Εγώ ρωτάω τα μέλη που αγόρασαν.

Η τιμή 300 ευρώ τελική δεν είναι κάτω του κόστους, αλλά σίγουρα είναι πολύ χαμηλή, η χαμηλότερη που έχω δει σε όλη την Ευρώπη. Ως τώρα η χαμηλότερη τιμή που είχα βρει ήταν από κάποια γερμανικά eshop στα 310, και εκεί έχουν ΦΠΑ 19% και όχι 23%.

Προσωπικά δε θα αγόραζα ποτέ από eshop που το μόνο στοιχείο που έχει είναι ένα κινητό.

Σημερα στην Σουηδία απο κατάστημα κοστίζει 308ευρώ (δεδομένης της τρεχουσας ισοτιμίας). Το 300 αν και χαμηλό δεν ειναι απιθανο.

malakudi

Banned
24 April 2008
7,927

Τι ΦΠΑ έχει η Σουηδία για ηλεκτρονικές συσκευές;