- 14 September 2007
- 35
Καλημέρα. Για όσους θέλουν τον συγκεκριμένο δέκτη αν ψάξουν λίγο βρίσκετε από Ελλάδα 300ευρο.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω τη σελίδα του μαγαζιού ....
Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Ψάνχω αλλά δεν βρίσκω τίποτα.. Μπορείς να βάλεις την σελίδα. Να δούμε ποιο κατάστημα δίνει τον Solo2 me 300 ευρώ.Καλημέρα. Για όσους θέλουν τον συγκεκριμένο δέκτη αν ψάξουν λίγο βρίσκετε από Ελλάδα 300ευρο.
Παιδιά εγώ το ξαναγράφω ότι απο μαγαζί που έχει blogsite και ούτε καν το επώνυμο του ιδιοκτήτη αλλα ένα κινητό και ένα yahoo mail ΔΕ θα αγόραζα!
(και όχι δε με πείθουν αυτά που έγραψε ο ιδιοκτήτης ότι θα αλλάξει το site.)
Μη δίνετε τα λεφτά σας στον κάθε τυχάρπαστο.
Εχω δει το τιμολόγιο αγοράς απο εκεί που αγόρασα εγώ και το αγόραζε απ' την επισημη ελληνική αντιπροσωπεία χοντρικής σε μεγαλύτερη τιμή απ' τα 300euro που λέει ότι κοστίζει ο solo2.
Απο κει και πέρα, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Μονο μην έρχεστε και μουτζοκλαίτε μετά εδώ μέσα.
Παιδιά εγώ το ξαναγράφω ότι απο μαγαζί που έχει blogsite και ούτε καν το επώνυμο του ιδιοκτήτη αλλα ένα κινητό και ένα yahoo mail ΔΕ θα αγόραζα!
(και όχι δε με πείθουν αυτά που έγραψε ο ιδιοκτήτης ότι θα αλλάξει το site.)
Μη δίνετε τα λεφτά σας στον κάθε τυχάρπαστο.
Εχω δει το τιμολόγιο αγοράς απο εκεί που αγόρασα εγώ και το αγόραζε απ' την επισημη ελληνική αντιπροσωπεία χοντρικής σε μεγαλύτερη τιμή απ' τα 300euro που λέει ότι κοστίζει ο solo2.
Απο κει και πέρα, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Μονο μην έρχεστε και μουτζοκλαίτε μετά εδώ μέσα.
Η τιμή των 300 ευρώ είναι με νόμιμη απόδειξη; ΦΠΑ 23% ή μήπως μειωμένο;
Δε με νοιάζει τι λέει κάποιος που γράφτηκε στο φόρουμ εξ επί τούτου. Εγώ ρωτάω τα μέλη που αγόρασαν.
Η τιμή 300 ευρώ τελική δεν είναι κάτω του κόστους, αλλά σίγουρα είναι πολύ χαμηλή, η χαμηλότερη που έχω δει σε όλη την Ευρώπη. Ως τώρα η χαμηλότερη τιμή που είχα βρει ήταν από κάποια γερμανικά eshop στα 310, και εκεί έχουν ΦΠΑ 19% και όχι 23%.
Προσωπικά δε θα αγόραζα ποτέ από eshop που το μόνο στοιχείο που έχει είναι ένα κινητό.