Περί καταστήματος "Tronix"

Φυσικά και δεν είναι ελληνική η απόδειξη γιατί η εταιρία είναι στη Βουλγαρία !!! Δεν είναι ελληνική εταιρία .Είναι Βουλγάρικη!

Last edited by a moderator:
Να παλιότερα είχα αγοράσει με απόδειξη κανονικά από Ελλάδα! Πουλήθηκε σε άλλους ή μετέφερε την έδρα της; Στα στοιχεία επικοινωνίας έχει Ελληνικό τηλέφωνο και fax!!!

Πήρα κάτι από αυτό το κατάστημα και η απόδειξη ήταν στα Βουλγάρικα...!!!!

Φυσικά και δεν είναι ελληνική η απόδειξη γιατί η εταιρία είναι στη Βουλγαρία !!! Δεν είναι ελληνική εταιρία .Είναι Βουλγάρικη!

Ναι το είχα ξεχάσει αυτόο.... Μην ψωνίσεις από αυτόν

Να παλιότερα είχα αγοράσει με απόδειξη κανονικά από Ελλάδα! Πουλήθηκε σε άλλους ή μετέφερε την έδρα της; Στα στοιχεία επικοινωνίας έχει Ελληνικό τηλέφωνο και fax!!!
Βάση νομοθεσίας όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι υποχρεωμένα να γράφουν την έδρα τους για να ξέρει ο καταναλωτής με ποιον έχει να κάνει .Νομίζω ότι αυτό βάση νόμου σε καλύπτει . Φυσικά εσύ μπορείς να του πεις ρε μεγάλε τι έγινε ? Εγω θέλω αποδειξη ελληνική για να την περάσω στη δήλωση και να δούμε τι θα σου πει....
Οσο για τα τηλέφωνα είναι ελληνικά αλλά η έδρα ?

Το κατάστημα ήταν μέχρι πέρσι στην Κατερίνη , τους είχα επισκευτεί αρκετές φορές , μιας και είναι κοντά στον τόπο μου .
Μεταφέρθηκε η έδρα της εταιρίας στην Βουλγαρία .

Και εγω το ειχα επισκεφτει 2-3 φορες πριν καποια χρονια.
Κατα τυχη προχτες ειχα και μια τηλεφ. επικοινωνια για καποιο προιον.
Δλδ στη Κατερινη δεν υπαρχει τιποτα τωρα?

Βάση νομοθεσίας όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι υποχρεωμένα να γράφουν την έδρα τους για να ξέρει ο καταναλωτής με ποιον έχει να κάνει .Νομίζω ότι αυτό βάση νόμου σε καλύπτει . Φυσικά εσύ μπορείς να του πεις ρε μεγάλε τι έγινε ? Εγω θέλω αποδειξη ελληνική για να την περάσω στη δήλωση και να δούμε τι θα σου πει....
Οσο για τα τηλέφωνα είναι ελληνικά αλλά η έδρα ?

Δεν αναγράφεται η έδρα στο site, μόνο τηλέφωνα και e-mails.

Η εταιρία Tronix σαν νομικό πρόσωπο έχει διαλυθεί εδώ και καιρό. Ο διακριτικός τίτλος Tronix ανήκει πλέον στην εταιρία inet με έδρα την Βουλγαρία. Η εταιρία inet ανήκει στον έναν εκ των δύο πρώην ιδιοκτητών της Tronix. Σαν βουλγαρική εταιρία που είναι όλα τα έγγραφ που κόβει είναι βουλγαρικά. Υπάρχουν πάρα πολλές ακόμη εταιρίες από την Βόρειο Ελλάδα, που διάλεξαν αυτόν τον... νόμιμο δρόμο!

Καλά που το ξεκαθαρίσατε και ήμουνα έτοιμος να αγοράσω έναν xtrend et4000!!

Μακρυα απο το καταστημα!!!Αν εισαστε και ατυχοι και χαλασει το μηχανημα ψαξτε να το βρειτε μεταξυ γερμανιας και πολωνιας(ταχα εκει ειναι το service)Εχω παθει ζημια με ενα γνησιο solo και εκανε την παπια με εστειλε στον ματζαριδη ενω ηταν δικος του ,το ιδιο και με μαιμου σολο εστειλα δυο πισω και ακομη περιμενω εχουν περασει μονο 4 μηνες !!!!

Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι από εμάς ψωνίζουμε και από το ίντερνετ, δεν νομίζω ότι τελικά ενδιαφέρει από που είναι μια εταιρία, αλλά από τα υπόλοιπα που μας παρέχει (τιμή, εγγύηση, service, κτλ).

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα, τί γίνεται με τις εγγυήσεις και το service. Πολλοί προτιμάμαι να αγοράζουμε από Ελλνικά καταστήματα για τη "σιγουριά" του service και της εγγύησης, ειδικά σε ακριβά προϊόντα όπως οι δορυφορικοί δέκτες.

εγω το καλοκαιρι εψαχνα για καρτα φερραρι και στον μονο που βρηκα ηταν αυτος
με ένα τηλεφωνο σε 2 εργασιμες η καρτα ηταν στο σπιτι μου με κουριερ
για δεκτη....όχι δεν θα αγοραζα από εξωτερικο, εκτος αν ειχα ανθρωπο μονιμο κατοικο στην αντιστοιχη χωρα ώστε να εχει επαφη