Περί κλειδωμάτων το ανάγνωσμα

Καλο ειναι παντως οταν κλειδωνεται καποιο θεμα να υπαρχει μια εξηγηση από πλευρας διαχειρησης για την αιτια του κλειδωματος (οχι κουβεντα αν πρεπει η οχι να κλειδωθει αλλα εξηγηση των λογων απο πλευρας διαχειρησης).

Επειδή και εγώ εξέφρασα την απορία μου για το κλείδωμα οφείλω να διευκρινίσω ότι ο Larry πάντα εργάστηκε γιά το καλό τού φόρουμ μέ γνώμονα αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά κριτήρια.
Επίσης είναι προφανές απο τά προηγούμενα πόστς πώς πλέον διευκρινίζεται πλήρως οτι υπάρχουν άνθρωποι πού κάνουν καλοπροαίρετη κριτική και δέχονται τίς ειλικρινείς εξηγήσεις ενώ εμφανίζονται και κάποιοι φαντομάδες judges με υβριστικές υπογραφές πού η μόνη τούς ´προσφορά´εδώ μέσα είναι να συκοφαντούν ανθρώπους σάν τον Λάζαρο υπονοώντας κιόλας εντελώς αναπόδεικτα οτι δεν έχουν προσωπική γνώμη.

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν δεν παίζουν και μια χώρα μάλλον θα οδηγηθεί σητν οικονομική καταστροφή - η Ισλανδία- η οποία είναι σε τέτοια άθλια θέση ώστε ζήτησε βοήθεια ακόμη κι από Κοσσοβάρους κεφαλαιούχους (!!!!!) και επειδή στις τράπεζες επικρατεί πανικός από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν είναι κακό να κλείνει ένα τέτοιο θέμα ή ακόμη και να σβήνονται κάποια επίμαχα κείμενα (πχ η πληροφορία που δίνω τώρα για τους Κοσσοβάρους προκειμένου τα μέλη μας να μην ενεργήσουν σε κατάσταση πανικού και να μην προβούν σε κινήσεις κακές για τα οικονομικά τους συμφέροντα.

για να μην ανοιγονται αλλα θεματα οφειλω μια απαντηση στον διαχειριστη Ακη Ανδρονιδη για το κλειδωμα ενος νηματος της κατηγοριας του.

Tην στιγμή που υπάρχει ΕΝΕΡΓΟΣ συντονιστής οφείλεις εσύ όπως και τα υπόλοιπα μέλη να περιμένετε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Αν θεωρείς ότι άργησα να ενεργήσω 1.30ωρα και έπρεπε αυτόκλητα να επέμβεις, στην κατηγορία που διαχειρίζομαι, προσωπικά ΔΕΝ το επιτρέπω.

Αλίμονο αν για κάποια λεπτά τα μελή επέβαιναν τα ίδια σε όλα τα θέματα.

Δεν εχει να κανει με καμμια αργοπορια σου .........δεν θα τρελλαθουμε τελειως τωρα για να φτασουμε σε τετοιες υποθεσεις, ουτε εχει να κανει με τις ικανοτητες τις δικες σου η καποιου αλλου διαχειριστη....ξεπεραστε το αυτο και χαλαρωστε πια.

Δεν ξυπναμε και να ονειρευομαστε καρεκλες και βιτσα εξουσιας οπως μπορει να υπονοησει κανεις απο αυτα που υποθετεις.....

Ειμαστε μελη ενος φορουμ και ο δημοσιος διαλογος ειναι το αλφα και το ωμεγα.
Εχω το ιδιο δικαιωμα να γραψω κατι που ΔΕΝ παραβαινει κανενα κανονισμο και κυριως αποτελει κανονισμο του φορουμ. (και χωρις κανενα σχολιο απο την μερια μου.)

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν δεν παίζουν και μια χώρα μάλλον θα οδηγηθεί σητν οικονομική καταστροφή - η Ισλανδία- η οποία είναι σε τέτοια άθλια θέση ώστε ζήτησε βοήθεια ακόμη κι από Κοσσοβάρους κεφαλαιούχους (!!!!!) και επειδή στις τράπεζες επικρατεί πανικός από τη διασπορά ψευδών ειδήσεων δεν είναι κακό να κλείνει ένα τέτοιο θέμα ή ακόμη και να σβήνονται κάποια επίμαχα κείμενα (πχ η πληροφορία που δίνω τώρα για τους Κοσσοβάρους προκειμένου τα μέλη μας να μην ενεργήσουν σε κατάσταση πανικού και να μην προβούν σε κινήσεις κακές για τα οικονομικά τους συμφέροντα.

όσο υπάρχουν τα ΜΜΕ και κυρίως η τηλεόραση, ο πανικός είναι άφθονος, ο ρόλος που παίζει το φόρουμ είναι πολύ μικρός έως μηδαμηνός. η πιο ασφαλής επένδυση αυτή τη δύσκολη εποχή είναι τα είδη AV.

για να μην ανοιγονται αλλα θεματα οφειλω μια απαντηση στον διαχειριστη Ακη Ανδρονιδη για το κλειδωμα ενος νηματος της κατηγοριας του.

Δεν εχει να κανει με καμμια αργοπορια σου .........δεν θα τρελλαθουμε τελειως τωρα για να φτασουμε σε τετοιες υποθεσεις, ουτε εχει να κανει με τις ικανοτητες τις δικες σου η καποιου αλλου διαχειριστη....ξεπεραστε το αυτο και χαλαρωστε πια.

Δεν ξυπναμε και να ονειρευομαστε καρεκλες και βιτσα εξουσιας οπως μπορει να υπονοησει κανεις απο αυτα που υποθετεις.....

Ειμαστε μελη ενος φορουμ και ο δημοσιος διαλογος ειναι το αλφα και το ωμεγα.
Εχω το ιδιο δικαιωμα να γραψω κατι που ΔΕΝ παραβαινει κανενα κανονισμο και κυριως αποτελει κανονισμο του φορουμ. (και χωρις κανενα σχολιο απο την μερια μου.)

Για το προσωρινό 2ωρο κλείδωμα, για το οποίο ενημέρωσα δημοσίωςμέχρι να επιστρέψω σπίτι μου και να τοποθετηθώ.

Η απάντηση μου δόθηκε στο συγκεκριμένο thread

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=34615