ΠΕΡΙ....KURO..

Chrisostomos

New member
18 March 2008
24
ΚΥΠΡΟΣ/KIBRIS/CYPRUS
KURO στα Ιαπωνικά σημαίνει μαύρο. KARAστα Τούρκικα σημαίνει μαύρο επίσης... Όποτε το ερώτημα που τίθεται είναι… Ο Kurosavvaείναι ο Καρρασαβιδης ?? J:grandpa:

KURO στα Ιαπωνικά σημαίνει μαύρο. KARAστα Τούρκικα σημαίνει μαύρο επίσης... Όποτε το ερώτημα που τίθεται είναι… Ο Kurosavvaείναι ο Καρρασαβιδης ?? J:grandpa:

Φίλε μου την απορία σου θα μπορούσε να στη λύσει μόνο η μητέρα του Kurosavva, αλλά με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο λεξικό του Μπαμπινιώτη στο KURO, αναφέρονται επίσης και τα:

ΜπάγKURO (αυτός που ξηλώθηκε για την αγορά της εν λόγω τηλεόρασης με αποτέλεσμα να τον παρατήσει η γκόμενα).

ΞυλάγKURO (ένας αδύνατος ψηλός που περιφερόταν προ διμήνου στα καταστήματα και τάχα μου ήθελε να αγοράσει KURO)

ΚαγKURO (ζώο της Αυστραλίας, συγγενές του γνωστού Καγκουρό, αλλά σε μαύρο χρώμα)

Σειρά σου smooth......

Επίσης σε κάποια παλιά δημοσιεύματα των paparazzi που βρήκα στο διαδίκτυο, φημολογείται ότι η μητέρα του γνωστού επιθετικού τη Λίβερπουλ KURO Τόρρες, μετά από μία έντονη σκηνή ζηλοτυπίας θέλησε να εκδικηθεί τον άντρα της, απατώντας τον με τον Νέγρο κηπουρό τους. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν το αναμενόμενο και έτσι το μόνο που κατάφερε ήταν να ονομάσει το μικρό ξαθό αγορί KURO.

Αυτά εγώ όμως δεν τα πιστεύω, γιατί τα γράφουν για να πουλάνε φύλλα ορισμένες ελεεινές εφημερίδες.

KURO Σιβο .........ρευμα που ξεκιναει απο τον Ησημερινο περναει Japan και τελειωνει στη Δυτικη Καλιφορνια .( Τεραστιο το ρευμα των θαυμαστων της πιονερ)

KUROs Ιωαννης .........Ελλην υπερμαραθονοδρομος που εχει τερματισει ολα τα κοντερ , εχει κερδισει αγωνα ......ξεκινωντας την επομενη μερα:flipout:( Οτι και να βγαλουν οι αλλοι παντα ξερουν ποια θα ειναι πρωτη )

Δεν προλαβαινω αλλο πανω να βαλω μια ............φιλιπς σ ενα φιλο