Θέλει λίγη προσοχή: Πρόκειται για το cloud based LightRoom - όχι το classic, και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει το Photoshop. Με δυό λόγια δεν είναι το πακέτο Adobe Photo...Για οποιον ενδιαφερεται, το Amazon εβγαλε την ετησια Black Friday προσφορα για συνδρομη ενός ετους στο Lightoom με 62 Ευρω!
Το Redemption code λειτουργει και σε υπαρχουσες συνδρομες (προσθετει ενα εξτρα χρονο).
Θέλει λίγη προσοχή: Πρόκειται για το cloud based LightRoom - όχι το classic, και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνει το Photoshop. Με δυό λόγια δεν είναι το πακέτο Adobe Photo...
εχεις ολοι την σουιτα μονο για της φωτο?Αυτή είναι η καλή έκδοση LR, όχι το classic. Κατεβάζεις και την αντίστοιχη εφαρμογή κάθε λειτουργικού και συγχρονίζεται αυτόματα.
εχεις ολοι την σουιτα μονο για της φωτο?
Δεν χρησιμοποιείς photoshop?
Ε οχι και η "καλή" έκδοση. Της λείπουν ένα κάρο features (στο δικό μου workflow απαραίτητα), όπως πχ η δυνατότητα χρήσης 3rd party plugins.Αυτή είναι η καλή έκδοση LR, όχι το classic. Κατεβάζεις και την αντίστοιχη εφαρμογή κάθε λειτουργικού και συγχρονίζεται αυτόματα.
Το βασικό πλεονέκτημα της classic έκδοσης είναι ότι εισαγωγή και η οργάνωση των αρχείων γίνεται τοπικά με τη μορφή καταλόγου, στο "άλλο" lightroom αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο στο cloud της adobe, και για όποιον τραβάει raw το 1tb δεν αρκεί.Αυτή είναι η καλή έκδοση LR, όχι το classic. Κατεβάζεις και την αντίστοιχη εφαρμογή κάθε λειτουργικού και συγχρονίζεται αυτόματα.
Ε οχι και η "καλή" έκδοση. Της λείπουν ένα κάρο features (στο δικό μου workflow απαραίτητα), όπως πχ η δυνατότητα χρήσης 3rd party plugins.
Το βασικό πλεονέκτημα της classic έκδοσης είναι ότι εισαγωγή και η οργάνωση των αρχείων γίνεται τοπικά με τη μορφή καταλόγου, στο "άλλο" lightroom αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο στο cloud της adobe, και για όποιον τραβάει raw το 1tb δεν αρκεί.
Το ξέρω έτσι είναι αλλά μπορείς να κάνεις import και η ταξινόμηση να γίνει αυτόματα με τη μορφή δενδροεδούς καταλόγου;Δεν ισχύει αυτό. Εχει δυο tab, local και cloud. Εγώ το δουλεύω local.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το ξέρω έτσι είναι αλλά μπορείς να κάνεις import και η ταξινόμηση να γίνει αυτόματα με τη μορφή δενδροεδούς καταλόγου;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.