Περί Luminar πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας - Aurora HDR... όλες οι εκδόσεις

Re: Luminar for Windows 2018 final version

Το χειρότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι πρέπει να ανοίγεις / επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες μια-μια. Είχανε πει ότι θα προσθέσουν διαχείριση το 18, αλλά δεν μας είπαν το... πότε.

Το χειρότερο χαρακτηριστικό του είναι ότι πρέπει να ανοίγεις / επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες μια-μια. Είχανε πει ότι θα προσθέσουν διαχείριση το 18, αλλά δεν μας είπαν το... πότε.

Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Προσωπικά φτιάχνω αυτόματα όλες τις φώτος μαζί στο Dxo και ύστερα όποιες μου αρέσουν συνεχίζω την επεξεργασία στο Luminar, και περνάω πολύ χρόνο εκει. Αν θέλω κάτι ποιο εξεζητημένο ή κάτι που δεν έχω στο Luminar απλά μεταπηδάω και στο Photoshop elements. Αν βάλει και επεξεργασία πολλών φώτος μαζί και κάποια ακόμα εργαλεία που λείπουν ίσως γίνει κάποια στιγμή και το μοναδικό πρόγραμμα επεξεργασίας μου.

Απάντηση: Luminar for Windows 2018 final version

Νίκο στο DxO επεξεργάζεσαι το RAW αρχείο και στο luminar το jpeg?

Re: Απάντηση: Luminar for Windows 2018 final version

Νίκο στο DxO επεξεργάζεσαι το RAW αρχείο και στο luminar το jpeg?

Ακριβώς....περνάω τα raw από το DXO, φτιάχνω jpeg διορθωμένα και βελτιωμένα και μετά όσες φώτος μου αρέσουν πάνε τα jpeg στο Luminar Και ίσως και στο Phototoshop elements.
Εντάξει που και που επεξεργάζομαι και κάποια raw στο Luminar άλλα με βολεύει καλύτερα να το δουλεύω με jpeg καθώς είναι πιο γρήγορο έτσι.

Φαντάζομαι ότι στο DxO έχεις τις default ρυθμίσεις για να πάρεις "καθαρό" jpeg και εν συνεχεία παρεμβαίνεις στο Luminar?

μολις εκανα update και δεν ανοιγει η εφαρμογη..βγαζει αυτο το παραθυρο. δεν ξερω τι φταιει

Είσαι τυχερός, εμένα μου κρατάει μούτρα - μούγκα στη στρούγκα... :bigcry::flipout:

μολις εκανα update και δεν ανοιγει η εφαρμογη..βγαζει αυτο το παραθυρο. δεν ξερω τι φταιει

Το ίδιο και σε μένα (windows 7) και βγάζει και άλλα παρόμοια με όλες τις βιβλιοθήκες
ξαναφόρεσα την προηγούμενη και λειτουργεί

Το απεγκατέστησα τελείως, έκανα νεα εγκατάσταση και... πέτυχα αυτό που λέτε! Οπότε το πέταξα και θα περιμένω το fix - βαριέμαι να βάλω την παλιά, έτσι κι αλλιώς το χρησιμοποιώ ως φίλτρο στο PS...

εστειλα εμαιλ στην τεχνικη υπηρεσια και απαντησε αμεσα να τους στειλω αυτο ....

"We would appreciate if you send us the system information of your PC.
To open the System Information, do the following:

1. Open the Start menu.

2. Search for msinfo32 or System Information and press Enter. See the screenshot:

3. Click on File > Export.
4. Browse the location to save the file.
5. Enter a descriptive name and click Save to complete the task.
The report should be saved as a text file that you can open with any text viewer.
Thanks in advance!
Hope to hear from you soon.

Kαι εμένα κάνει conflict, έχουν σοβαρά προβλήματα στον κώδικα.

Απαντησαν οτι γνωριζουν το προβλημα και εργαζονται για να το διορθωσουν..οποτε λογικα αναμενεται νεα εκδοση update

Μου απάντησαν, με οδηγίες για πλήρη απεγκατάσταση της τρέχουσας έκδοσης - με τον κλασικό τρόπο - και με link για κατέβασμα της διορθωμένης έκδοσης. Την εγκατέστησα και λειτουργεί, περισσότερα από αύριο...

Εξακολουθεί να είναι απελπιστικά αργό... Παραμένει η χρήση ως φίλτρο (όταν δεν βαριέμαι να το ανοίξω μέσα από το PS).

Δημήτρη μου προωθείς το link
και τις οδηγίες-αν το κρίνεις απαραίτητο

Την εγκατέστησα και εγώ την νέα έκδοση και όλα μια χαρά, έχει βελτιωθεί η ταχύτητα αισθητά (τουλάχιστον στο δικό μου μηχάνημα) και πλέον τολμώ να πω ότι δεν είναι αργό και κινείσαι στην εφαρμογή σχετικά γρήγορα, θέλει δουλειά ακόμα άλλα είναι σε καλό δρόμο. Σημαντικό για μένα επιτέλους το Batch Processing άλλα και οι αυτόματες διορθώσεις σε raw αρχεία, έχει και διάφορες άλλες βελτιώσεις/προσθήκες εδώ και εκει. Λίγο ακόμα και νομίζω θα αντικαταστήσω τελείως τόσο το Dxo όσο και το Photoshop elements και θα το κάνω το μοναδικό μου πρόγραμμα επεξεργασίας φώτος.
Συνεχίζει να είναι αργό στο άνοιγμα των Raw άλλα από όσο είδα θα έχουμε σε PC νέο update τον Ιούνιο όπου θα πάρουμε τις βελτιώσεις που πήραν τα Mac