Γεια σας.
Εχει ασχοληθει κανεις με μαχαιρια;
Εχω μια ερωτηση σχετικη με ενα πολυ καλο μαχαιρι που αγορσα προσφατα.
Εχει ενα σκρατς στη λαμα αναμεσα σε δυο στρωματα μεταλου.
Αν καποιος ξερει κατι, θα βαλω φωτο να δει και να μου πει.
Θοδωρος.
Η σχισμη αυτη, η ρωγμη, η οπως αλλοιως πειτε τη, βρισκεται αναμεσα σε δυο γειτονικα στρωματα μεταλλων, μιας και τα μαχαιρια αυτα, κατασκευαζονται απο διαφορετικα μεταλλα, που συγκολλουνται μεταξυ τους για να εξασφαλιζεται και σκληροτης αλλα και ελαστικοτης.
Το ερωτημα ειναι, ειναι κανονικο να γινονται τετοια σκασιματα η ειναι λαθος και πρεπει να το γυρισω πισω;
Τωρα για φωτο, εχω βαλει δυο σε ενα φορουμ μαχαιριων, με το ονομα Τheodore και βαζω ενα link, μιας και δεν μπορω μονος μου να κανω upload.
Αν δεν μπορεις να σχηματισεις αποψη, μπορω να σου στειλω στην ηλεκτρονικη σου διευθυνση, αν υπαρχει στο AVClub,η αν δεν υπαρχει, μπορεις να μου τη στειλεις με πμ, οποτε θα σου στειλω αρκετες φωτο που ισως ειναι καλυτερες.
Ευχαριστω,
Θοδωρος.
Και τελος, απ ο,τι βλεπω, δεν εχεις μια απλη ηλεκτρον. διευθυνση, αλλα MSN,που εγω δεν εχω ιδεα πως γινεται να στειλω εκει.
Αν εχεις καμμια αλλη, η αν ελθει ο ανηψιος μου, που ειναι γατα μ αυτα, τοτε θα σου στειλω και φωτο απο το "σκισιμο" αυτο.
ΥΓ. Απ ο,τι βλεπω, εχεις κανει "καταθεση", η μαλλον, "επενδυση" σε στερεοφωνικα;
Αν ναι, εισαι "συναδελφος εν οπλοις", γιατι "κατι εχω κανει κι εγω".
Δε βαριεσαι ομως. Τα εχω βαρεθει, οσο και αν ακουγεται περιεργο και σε μενα ακομα. Το μονο που βαζω τωρα πια, ειναι μουσικη απο ραδιοφωνα στο Ιντερνετ ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.