Ναι έτσι είναι. Και καμιά φορά είναι... ψηφιακό.:music-smiley-005:
Μπά
οι σοβαρές δουλειές γίνονατια ακόμα με spiders και jfet προενισχυτες ή λάμπα ή πολύ τεχνοκρατικους διαφορικούς με bipolars
Και πολύ καλά κάνετε.
.........
Συμφωνούμε ως προς την χρήση (η μέθοδος είναι άλλο κεφάλαιο), σαφέστατα όμως διαφωνούμε ως προς το ζητούμενο. Η ψηφιακή ισοστάθμιση μόνο για να έρθει ο ήχος στα μέτρα του ακροατή
δεν γίνεται. Αλλιώς πολύ στραβά αρμενίζουμε...
.....να σάς πώ , εγώ προσωπικά , καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε , αλλά μερικοί κούκοι ΔΕΝ φέρνουν τήν άνοιξη
Μπα? Ποιός τα λέει αυτά βρε παιδιά? Μάλλον όσοι δεν το χρησιμοποιούν σωστά ή όσοι νομίζουν ότι κάνει θαύματα και μπορεί να μετατρέψει τα 601S3 σε watt & puppy. Σε εμένα πάντως δουλεύει
άψογα.:award:
...
δέν έχει καμμιά απολύτως σημασία το ποιοι τα λένε , εκείνο που ξέρω είναι οτι έτσι μου είπαν γενικώς και ειδικώς
Τελικά
πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι στο εξής πολύ απλό, από άποψη ζητούμενου και αποτελέσματος:
Αν πάρουμε άυριο το πρωί τηλέφωνο έναν μηχανικό ήχου,
επαγγελματία του είδους και του ζητήσουμε βοήθεια για τον χώρο μας (είτε έχω σύστημα των 500 ευρώ είτε έχω σύστημα των 500.000 ευρώ, είτε πρόκειται για το hi fi στο σπίτι μου, είτε για ένα μαγαζί που παίζει ο Τερζής, είτε για ένα studio), τι θα κάνει αυτός?
- Αυτός θα έρθει με ένα τέτοιο μαραφέτι στο σπίτι μας (από πολύ φθηνό έως τρομακτικά ακριβό), θα μετρήσει, θα αποφασίσει για τα υλικά που θα βάλει πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά στον χώρο, μετά θα ξαναμετρήσει, θα διορθώσει τα υλικά, θα ξαναμετρήσει... (μπορεί να επαναλάβει την διαδικασία 50 φορές) και θα μας παραδώσει τον χώρο ή μόνο με τα υλικά ή και με το μαραφέτι στο χέρι...:grandpa:
Το παραπάνω βεβαίως, (
λίγο αργά ενδεχομένως), το έχουν πάρει χαμπάρι πολλοί κατασκευαστές ενισχυτικών - ηχείων over the planet και φυσικά άπειροι ντιούηδες μεταξύ των. Υπάρχουν έτοιμα συστήματα ή kit που πουλιούνται με ένα τέτοιο μαραφέτι (και πολλές παραλλαγές του) παρέα. Και δεν μιλάω για τις τελευταίες τρύπες της φλογέρας, για την meridian ή για τους newform research μιλάω. Εμείς ακόμη μιλάμε για ψηφιακίλες ή αλλάζουμε καλώδια ηχείων τρεις φορές την εβδομάδα...:nounder: :tdown: :bang: