Περί ορίων ταχύτητας (διάσπαση από θέμα Εισιτηρίων)

η δικιά μου εμπειρία από κάτι "κάφρους" είναι η παρακατω.
σε βροχερή μέρα και ενώ οδηγούσα την μηχανή μου για να πάω στην δουλειά
μου, έπεσα σε μπλόκο. Σταμάτησα, μου ζήτησαν τα χαρτιά μου και τους τα έδωσα.
αφού είδαν ότι είμαι ΟΚ.....έβγαλαν το μπλοκάκι και άρχισαν να γράφουν !
εγώ των ρώτησα για ποιο λόγο με γράφει και αυτός μου απάντησε
"για δυσδιάκριτο αριθμό κυκλοφορίας κύριε"
(σημειωτέον ο αριθμός είναι κανονικός και στην θέση που προβλέπετε)
εγώ του εξήγησα ότι σε βρεγμένο δρόμο λογικό είναι να λερώνετε
η πινακίδα! (σημειώστε ότι στην μηχανή υπάρχει το πίσω φτερό )
του είπα ακομα ότι και η δικιά του πινακίδα είναι λερωμένη ( ήταν με μηχανή
και αυτός )!
και μου απήντησε "κύριε εάν κάνετε κάτι παράνομο εγώ δεν θα μπορώ να πάρω τον αριθμό κυκλοφορίας σας"
και μου έδωσε το "μπιλιετάκι"
το περιστατικό αυτο έγινε πολλά χρόνια πριν αλλα το θυμάμαι σαν
να ήταν χθες!

"κύριε εάν κάνετε κάτι παράνομο εγώ δεν θα μπορώ να πάρω τον αριθμό κυκλοφορίας σας"

Σωστοτατος!Καθαριζε εσυ τις πινακιδες σου καθημερινα γιατι ποτέ δεν μπορεις να ξερεις....!Αχαχαχαχαχχαχαχχαχα!!!!-bye-

μα αυτί ήταν η ένσταση μου βρε Χριστίνα.
ο δρόμος ήταν βρεγμένος και θα έπρεπε να καθαρίζω την πινακίδα μου
σε κάθε φανάρι !
άλλωστε αν ήθελα να κάνω κάτι παράνομο με την δικιά μου πινακίδα
θα το έκανα η με καμιά πλαστή ???
αλλά αυτό το σαΐνι ούτε καν το σκέφτηκε !
αν θέλετε την γνώμη μου το "όργανο" μάλλον τα είχε πάρει στο κρανίο
που τον "έβγαλαν" βροχερή μέρα να μαζέψει "ticket" και έγραφε
ότι έβρισκε !

Last edited:
Εμπειρία απο "ελληνάρες" οδηγους

7χμ απο το ηρακλειο προς αγ. νικόλαο βρισκονται τα κρατικά ΚΤΕΟ. Ειναι ακριβώς επανω στην εθνική και καθως ειναι το μονο σημείο επι της εθνικής οδου που θεωρειται κόμβος και δεν ειναι ανισόπεδος, η σημανση ξεκινά απο πολύ νωρίς και απο τις 2 κατευθύνσεις. η σημανση αναγράφει τα 50 χαω σαν οριο ταχύτητας, ειναι δρόμος μίας λωρίδας με διπλή διαχωριστική στην μέση, η λ. ασφαλείας θεωρειται λωρίδα επιβράδυνσης για την εισοδο στα ΚΤΕΟ και ως εκ τουτου απαγορευεται η εισοδος σε αυτή αν δεν εχεις σκοπο την εισοδο στο ΚΤΕΟ. (αφου η προέκτασή της μετά το ΚΤΕΟ ειναι λωρίδα επιτάχυνσης)

Αν κάνεις το μοιραίο "λάθος" να υπακουσεις στην διαγράμιση και στην σήμανση (λάθος που απολαμβάνω να κάνω) οι απο πισω ξεκινάνε τα εξής:

>φωτα (αν ειναι νύχτα)
>κόρνες (αν ειναι ημέρα) αλλά και φωτα.
αντικανονικό προσπέρασμα απο αριστερά αλλά και απο....δεξιά!!!!
>μουντζες κατα την διάρκεια των επικίνδυνων ελιγμών
περασμα μπροστα απο το ΚΤΕΟ (κόμβο) με 100χαω

και συνήθως, την εχει στημένη μια οκτάβια στο ΚΤΕΟ με το ρανταράκι, και , τους στολίζει ενα περιπολικό στο 500μ. πιο κάτω παρκινγκ με τα αντίστοιχα πλημμελήματα....

Η συμπεριφορά των Κρητικών στην οδήγηση χρήζει ψυχιατρική μελέτη !!
( μην βαράτε σύντεκνοι , κάθε χωρίο στη Κρήτη έχει τουλάχιστον 10 νεκρούς από τροχαια . μεταξύ αυτών και η 18αχρονη πρώτη ξαδερφούλα μου :bigcry: ... τον αλήτη που την έστειλε γαμω :rifle: )

Απάντηση: Re: Περί ορίων ταχύτητας (διάσπαση από θέμα Εισιτηρίων)

Η συμπεριφορά των Κρητικών στην οδήγηση χρήζει ψυχιατρική μελέτη !!
( μην βαράτε σύντεκνοι , κάθε χωρίο στη Κρήτη έχει τουλάχιστον 10 νεκρούς από τροχαια . μεταξύ αυτών και η 18αχρονη πρώτη ξαδερφούλα μου :bigcry: ... τον αλήτη που την έστειλε γαμω :rifle: )

και όχι μόνον η οδηγική συμπεριφορά
Τα περισσότερα ανασφάλιστα αυτοκίνητα στην Ελλάδα είναι κατανεμημένα μεταξύ Θράκης και Κρήτης . Στην μεν Θράκη λόγω σύνθεσης πληθυσμού που συνεπάγεται αμορφωσιά , στην δε Κρήτη λόγω "ιδεολογίας" : -Και ποιός είσαι συ ρε που θα μου πείς να ασφαλίσω το αυτοκίνητο μου ; "

Ας είν' καλά το Επικουρικό Κεφάλαιο...

Ξέχασες και τους τσιγγάνους. Αλλά ας μην ανοίξουμε θέμα. Και γιατί να ανοίξουμε? Εδώ περνάνε ορισμένα ημιφορτηγά τους δίχως καν πινακίδες, μπροστά από περιπολικά και ούτε που τους σταματούν. Οπότε καλά να πληρώνει το Επικουρικό.

Πλάκα πλάκα, αν γινόταν μια "σκούπα" κι έβγαιναν εκτός κυκλοφορίας όλα τα παράνομα οχήματα, θα είχαμε λύσει το κυκλοφοριακό...

πρέπει να κουβαλάς πολλά κιλά @ρ....δια για να κανείς κάτι τέτοιο !
και από ότι έχει δείξει η ιστορία μέχρι τώρα....ΔΕΝ
είναι πολλοί οι ψηφοφόροι βρε.

Απάντηση: Re: Περί ορίων ταχύτητας (διάσπαση από θέμα Εισιτηρίων)

Ας είν' καλά το Επικουρικό Κεφάλαιο...

Ξέχασες και τους τσιγγάνους. Αλλά ας μην ανοίξουμε θέμα. Και γιατί να ανοίξουμε? Εδώ περνάνε ορισμένα ημιφορτηγά τους δίχως καν πινακίδες, μπροστά από περιπολικά και ούτε που τους σταματούν. Οπότε καλά να πληρώνει το Επικουρικό.

Ε όχι μην το ανοίγετε, θα σας πουν κακούς ρατσιστές.

Attachments

• Graphic12.jpg
    Graphic12.jpg
    68.8 KB · Views: 43
το φορτηγάκι αυτό έχει πινακίδα......κριμένη.
τώρα αν τηρεί τους κανόνες ασφαλείας......είναι άλλο θέμα !

το φορτηγάκι αυτό έχει πινακίδα......κριμένη.
τώρα αν τηρεί τους κανόνες ασφαλείας......είναι άλλο θέμα !

Αυτό θα πει μάτι!

Άρα αφού έχει πινακίδα, περνάει, ε! :Banane0:
Κτεο-ασφαλεια-φαναρια-καυσαέρια-όρια θορύβου-φόρτωση υλικών (μην το γελάτε το τελευταίο ειδικά) και φυσικά άδεια-δίπλωμα δεν μετράνε?
(που μπορεί να τα έχει, από τη φωτογραφία φαίνονται καθαρά από πρώτη ματιά μόνο δύο παραβάσεις -πινακίδα και φανάρια- τα λοιπά εκτιμήσεις είναι)

Να ρωτήσω, σε εσάς κάτω τέτοια τα σταματάνε?
Γιατί σε εμάς εδώ ...δεεεν. Λέω μην είναι οι δικοί μας απλώς τεμπέληδες.

αφού τα καραγκιοζακια έχουν πάρει γραμμή βρε, τι να σταματήσουν ?
κανένα "παπάκι" όμως .....το σκίζουν στο φτερό!

γραμμή ή φοβούνται? Ή ακόμη χειρότερα, απαξιούν να ασχοληθούν?

Κάποια στιγμή, είναι στατιστικώς βέβαιο, θα φύγει κάτι από τα κακοφορτωμένα ερείπια που αφήνουν να κυκλοφορούν, και θα πάρει κόσμο. Όπως συνέβη καλή ώρα (κακή μάλλον) στα Τέμπη. Τότε να δούμε τι ανάκριση θα περάσει από τα παράθυρα των τηλεοράσεών μας.

Last edited:
Για ασφάλεια, δεν αθωώνονται. Για δίπλωμα μόνο, υπάρχει αυτή η πρακτική, εάν βγάλει εκ των υστέρων. Το θέμα είναι ότι δεν ελέγχονται, δεν με νοιάζει εάν τιμωρούνται.

ΌΧΙ. Δεν ελέγχονται.
Κυκλοφορούν πολλές τέτοιες καρμανιόλες και αλοίμονο σε όποιον έχει την ατυχία να εμπλακεί σε ατύχημα με κάποιον τέτοιον.
Μαύρο φίδι τον έφαγε.

δηλαδή πρέπει να έχουμε θανατηφόρα ατυχήματα για να σταματήσουν να κυκλοφορούν αυτά τα φέρετρα στον δρόμο ?
μπράβο μας, 2 μέτρα και 2 σταθμά !

Εαν είδατε τις σκηνές έξω από το δικαστήριο στη Κοζάνη , οι γύφτοι είναι 100 φορές περισσότεροι , οπλισμένοι εαν χρειαστεί , και 1000 φορές πιο κακοί ...