Περί πλοήγησης.

Πάντως είναι καταπληκτικό ... :award:

Πολύ ωραίο design (τα εύσημα στον φίλο ΜΗΤΣ) , ελαφρύ και όλα σε ένα ... :Banane0:

Τα βασικά τα έχω μάθει . Δεν τα πάω καλά με τα reviews οπότε όποιος έχει ερωτήσεις και μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως .

Ο βασικός προβληματισμός μου είναι ο εξής : Ποιά προγράμματα είναι "απαραίτητα" ? πχ Το SpbToday Suite ?

Κοίτα το sticky θέμα στην κατηγορία και αποφάσισε μόνος σου τι χρειάζεσε...

Re: Απάντηση: Περί πλοήγησης.

Πάντως είναι καταπληκτικό ... :award:

Πολύ ωραίο design (τα εύσημα στον φίλο ΜΗΤΣ) , ελαφρύ και όλα σε ένα ... :Banane0:

Τα βασικά τα έχω μάθει . Δεν τα πάω καλά με τα reviews οπότε όποιος έχει ερωτήσεις και μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως .

Ο βασικός προβληματισμός μου είναι ο εξής : Ποιά προγράμματα είναι "απαραίτητα" ? πχ Το SpbToday Suite ?

Ένας PIM όπως το Spb Today Suite και το TextMaker της SoftMaker (αν θέλεις να επεξεργάζεσαι αρχεία word) και κάποια themes για αρχή. Μετά όρεξη να έχεις να παίζεις και να ψάχνεις - άρχισε με το sticky που λέει ο Γιώργος. Μόνο σα συμβολή μη το "φορτώσεις" πολύ με προγράμματα που τρέχουν στο background και στην Today Screen ή με κάποιο πολύ βαρύ theme...

Λοιπόν , οι πρώτες 3 ερωτήσεις -bye- :

1) Τα προγράμματα να τα κάνω setup στην μνήμη της συσκευής ή στην storage card ? Υπάρχει κάποια λογική που πρέπει να ακολουθώ ? πχ Το Destinator PN το έκανα εγκατάσταση στην SD card. Αν το έκανα στην μνήμη της συσκευής θα <<έτρεχε>> πιο γρήγορα ? Απο την άλλη, η μνήμη της συσκευής είναι μικρή και φυσικά μη επεκτάσιμη ... :chinscratch:

2) Αν κάνω hardware reset στην συσκευή, ότι παραπάνω έχει εγκαταστασθεί στην μνήμη της συσκευής θα διαγραφεί και θα επανέλθει στην εργοστασιακή της μορφή ?

3) Το Backup πρόγραμμα που είναι μαζί με το P3300 κάνει backup και τις επαφές ?

Έκανα setup το Spb Today Suite καθώς και το Resco explorer . Θα μπορούσε κάποιος με pm να με βοηθήσει σχετικά με την <<αγορά>> των προϊόντων ? :ernaehrung004:

Βασικά ένας κανόνας που ακολουθούν αρκετοί που έχουν μεγάλη κάρτα μνήμης είναι ότι βαζουμε στο κινητο όλα τα plugin της today screen και στην κάρτα όλα τα υπόλοιπα προγράμματα...

Όπως σου τα λέει ο Γιώργος. Αυτό που γίνεται είναι ότι όταν "ξυπνάς" το κινητό σου ή όταν "ξυπνάει μόνο του σε περίπτωση κλήσης αν πρέπει να "διαβάσει" κάτι από τη storage card (όπως πληροφορίες της today screen ή κάποιο πρόγραμμα που τρέχει στο background μπορεί να κολήσει... Σαν παράδειγμα τώρα τώρα τα προγράμματα της Spb θα τα έβαζα στο main memory ενώ το destinator ή το textmaker στην storage card...

Aυτό εδώ από το expansys που λέει ότι η συσκευή είναι english φαντάζομαι δεν μας κάνει ε? Kαι λέω για τα αγγλικά γιατί το πρόγραμμα gps θα είναι ελληνικό, να μην πάθουμε καμιά νείλα... Tο λιγουρεύομαι και μόνο του ακόμη γιατί δεν κρατιέμαι και εύκολα για να περιμένω το destinator package...

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=140821

Λοιπόν μόλις μίλησα με Dynax. Aπό την επόμενη Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση στην αγορά. Θα έχει τρία διαφορετικά πακέτα (δεν γνωρίζουν ακόμη να μου πουν προγράμματα αλλά σίγουρα δεν θα έχει το Navimate της ACE) και επίσης θα μπορεί κάποιος να πάρει σκέτη και τη συσκευή. E PE MANA EPXETAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tρελές γιορτές θα κάνουμε...

Δεν το έχω ξεχάσει. Eίναι αποφασισμένο ότι θα καταλήξει στα χέρια μου αλλά η Dynax που θα του βάλει Destinator μας πάει από βδομάδα σε βδομάδα. Eλπίζω την επόμενη να το έχω στα χέρια μου... Δεν αντέχω πλέον...

άσε ρε ΜΗΤΣ, εγώ το έχω από χτες.-bye-

εύκολο στο σετάρισμα και στην επικοινωνία με υπολογιστή, με όλους τους δυνατούς τρόπους (bt, usb, wi fi). στο tom tom κατέβασα δωρεάν το χάρτη της Αθήνας - με αγγλικούς χαρακτήρες, αλλά no problem - και δοκίμασα και το ενσωματωμένο navimate. μια χαρά όλα. κουκλί και πανάλαφρο.

άσε ρε ΜΗΤΣ, εγώ το έχω από χτες.-bye-

εύκολο στο σετάρισμα και στην επικοινωνία με υπολογιστή, με όλους τους δυνατούς τρόπους (bt, usb, wi fi). στο tom tom κατέβασα δωρεάν το χάρτη της Αθήνας - με αγγλικούς χαρακτήρες, αλλά no problem - και δοκίμασα και το ενσωματωμένο navimate. μια χαρά όλα. κουκλί και πανάλαφρο.

Πουλάκι μου...δεν μου είχες πεί ότι θα το έπαιρνες και εσύ. Xαιρετισμούς να δώσεις...-bye- (ξέρεις εσύ)...

Welcome to the club Βαγγέλη !!! :firstprize:

Είναι όντως εξαιρετική συσκευή .

ΜΗΤΣ στο Πλαίσιο το έχει με Destinator PN .

ΥΓ. Θα μπορούσαμε να πάμε για ένα καφέ να ανταλλάξουμε απόψεις , αναμένω προτάσεις !!!

σου άρεσε το δώρο,ε;:ernaehrung004:

Yep! Eνδιαφέρον! Πολύ καλά περάσαμε. Xάρηκα που σας είδα και από κοντά.

Σπύρο το ξέρω, το έχω δεί. Aπλά είναι ακριβότερο κατά 50 έουρα και το φοβάμαι και από άποψη installation κλπ γιατί έχει και το TOM TOM επάνω. Δεν θέλω να γίνει κανα μπέρδεμα. Άλλωστε από τον Γερμανό θα το πάρω 570 έουρα... Kαμία σχέση δηλαδή...

Εγω προσφατα αγορασα ενα bt gps για ενα qtek s100, το οποιο χρησιμοποει τον NMEA πρωτοκολλο και το destinator PN, και μεχρι στιγμης δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο στην Πατρα. Βεβαια η τοποθετηση της κεραιας ειναι ολα τα λεφτα (την εχω βαλει στην ηλιοροφη) αλλα γενικως δεν εχει υπαρξει ποτε προβλημα

Το destinator 6 χρησιμοποιει τους ιδιους χαρτες με το ΡΝ? Και ποιες οι διαφορες τους?

Οι χάρτες του destinator PN της NGI που είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι συμβατοί με το Destinator 6. Επίσημα δεν έχει κυκλοφορίσει το 6 στα ελληνικά με τους ελληνικούς χάρτες.

Οι χάρτες του destinator PN της NGI που είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι συμβατοί με το Destinator 6. Επίσημα δεν έχει κυκλοφορίσει το 6 στα ελληνικά με τους ελληνικούς χάρτες.

Γιώργο νομίζω ότι κάνεις λάθος. Μάλιστα είναι μια κοπελίτσα που σου λέει που να πας.