Περί πυκνωτών διέλευσης σήματος

Re: Απάντηση: Re: Περί πυκνωτών διέλευσης σήματος

polystyrene!...

Σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση γιατί είχα μια σειρά από δαύτους από τα 33pF-180pF και τους είχα στην άκρη ως glass! Και βλέπω από το αρθράκι ότι έχουν και πολύ καλή γραμμικότητα.
Έχουμε κάποια πληροφόρηση σε τι θερμοκρασίες αντέχουν; Σκέφτομαι για το εσωτερικό ενός ενισχυτή σε τάξη Α...

Πολύ ωραία...thx, είναι επίσης εύκολο κάποιος να αναγνωρίσει από ποια εταιρία προέρχονται; Αυτό στη μέση που μου φαίνονται ως ρώσικα σχετίζεται με την εταιρία;

attachment.php

gfle μου αποκωδικοποίησες αυτό που γύρευα, εδώ και καιρό!

Από ότι είδα πράγματι έχουν καταργηθεί και δεν μπορώ να βρω κανένα datasheet τους. Χοντρικά από ότι είδα στο διαδίκτυο, οι πολυστερίνης παίζουν σε θερμοκρασίες μέχρι 70, άντε μερικοί μέχρι 85°C - πράγμα που με βάζει σε σκέψεις για χρήση στον ενισχυτή μου επειδή λειτουργεί σε ένα βαθμό σε τάξη Α και οι εσωτερικές θερμοκρασίες της τάξης των 70-75°C είναι πραγματικές.

Να´σαι καλά γιατί ενημέρωσα το αρχείο μου, σωστά πλέον περί αυτών των πυκνωτών που είχα στην άκρη!

Επίσης βρήκα αυτή τη συζήτηση στο diyaudio - αρκετά καλή για σύγκριση και χρήση μεταξύ πολυστερίνης και silvered mica.
http://www.diyaudio.com/forums/parts/20205-silver-mica-caps-vs-polystyrene-caps.html