Περί ρυθμίσεων ATI Catalyst

Z-130

Banned
3 November 2006
403
Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια με το setup των catalyst 8,3. Στην Sapphire 3870 που έχω, έχω συνδέσει ένα μόνιτορ 22αρι με ανάλυση 1680χ1050 και την Sharp 46xl2 με ανάλυση 1920χ1080.

1. Τα HZ της sharp θα τα βάλω στα 24. Σωστά?
2. Την Sharp την έχω ρυθμίσει σαν extended desktop λόγω διαφοράς ανάλυσης.
3. To enable GPU image scaling είναι στο off.
4. To Avivo Video-Basic Quality θα το αφήσω στο weave ή στο vector adaptive?
Το pulldown detection θα το ενεργοποιήσω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλά έστω μονολεκτικά δεν μπορεί να με βοηθήσει κανένας?

Δεν μπορω να σε βοηθησω σε πολλα.
Η tv υποστηριζει 24Hz;To Avivo Video-Basic Quality,απ'οτι εχω ακουσει,εχει καλυτερη ποιοτητα στο vector adaptive.

Καταρχήν σε ευχαριστώ flasher27 για την απάντησή σου.
Ναι η τηλεόρασή μου υποστηρίζει 24ΗΖ και μπορώ να το διαλέξω στους οδηγούς. Να το επιλέξω?

Καταρχήν σε ευχαριστώ flasher27 για την απάντησή σου.
Ναι η τηλεόρασή μου υποστηρίζει 24ΗΖ και μπορώ να το διαλέξω στους οδηγούς. Να το επιλέξω?

Kανε τεστ. Αλλα εργα ειναι με 25 αλλα με 23.976 αλλα αλλοιως. Οτι σε βολευει.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά
Να προσθέσω κι εγώ ένα ερώτημα
Πώς στην ευχή βάζουμε ανάλυση 1080p στα 24? Δεν μου εμφανίζεται πουθενά η επιλογή. Μόνο 1080p στα 30
Η κάρτα μου είναι 1650pro και προβολέας o Panasonic ax100, o οποίος κανονικά δέχεται το σήμα (το είχα δοκιμάσει παλιότερα με nvidia).Η μόνη λύση είναι το powerstrip?

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Δουλεύει σωστά το powerstrip με αυτήν την ΑΤΙ?

Νέα ερώτηση :Είμαι κάτοχος ενός προβολέα Panasonic AX100 με πηγή pc (μέσω DVI-HDMI)
Τι ρυθμίσεις εικόνας (brightness, contrast, gamma) πρέπει να έχω στην κάρτα γραφικών (ΑΤΙ) πριν ρυθμίσω τον προβολέα? Eίχα διαβάσει σε ένα thread στο forum (δε θυμάμαι ποιό) για contrast 25, brightness 88. Ισχύει?

Eίχα διαβάσει σε ένα thread στο forum (δε θυμάμαι ποιό) για contrast 25, brightness 88. Ισχύει?
Αν θυμάμαι καλά:

Αυτό ήταν προ 1 περίπου έτους με παλιές εκδόσεις Catalyst (7.X) και με τις ATI 1ΧΧΧ.

Εξαρτάται επίσης την χρήση (SD, HD).

Θα σου έλεγα πλέον να δοκιμάσει με τα default στην ATI και να δεις από εκεί και πέρα αν περνάς κανονικά Below Black etc και μετά να αρχίσεις τις αλλαγές (από προβολέα->pdvd->ati).