Περι screenshots ο λογος..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Preview Special: JVC DLA-HD100

Γιαννη, αν λειτουργουσαν ολοι σαν εσενα, πιστεψε με δεν θα ειχε δημιουργηθει το θεμα με τα screenshots.
Ο σκοπος των screenshots αποσκοπεί ακριβως στο να κανει "Συμμέτοχο" τον αναγνωστη σε αυτα που ειδαν οσοι ειδαν τον προβολεα, σε συνδυασμό παντα με τα γραφόμενα απο αυτους..Στο τελος, καθε ενας απο εμας, κανει μια σουμα στο μυαλό του των οσων διαβασε και ειδε, και απορρίπτει ή κρατα κάποιες πληροφορίες...
Πολλες φορες ομως εχω δει να εκτροχιαζεται ενα θεμα και να ασχολουνται οι περισσοτεροι, οχι με τον προβολεα και τις δυνατοτητες του, αλλα με το τι βλεπουν στα screenshots και μονο...

Απάντηση: Preview Special: JVC DLA-HD100

Απολυτα σωστη η αποψη του Χρηστου!!!! :grinning-smiley-043

(Τελικα εμεις οι χοντροι τα λεμε ωραια πολλες φορες :D:D)

:flipout:δεν ειμαστε χοντροι βρε, απλα κοντοι για το βαρος μας :ernaehrung004:

Τακη, συμφωνω μαζι σου, δεν εχεις κανενα αδικο σε αυτα που λες. :2thumb22sup:

Δεν πρεπει να ξεχναμε επισης και το χαρακτηρα του καθενος και την κριση του. Αλλος μπορει να επηρεαζεται απο τα γραφομενα που διαβαζει, αλλος απλα να παιρνει μια γνωμη και να αποφασιζει μονος του (που ειναι και το σωστο κατ'εμε, αφου αυτος θα τον χαιρεται στην τελικη). Κανουμε τοσο λογο για τα screenshots που δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος. Εαν υπαρχουν ατομα που θελουν να εκφερουν αποψη απο τα screenshots (...το εχω κανει κι εγω :blush:, δεν με βγαζω απο εξω :grinning-smiley-043) δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενα προβλημα κι ουτε καποιος σωστα σκεφτομενος νομιζω οτι θα επηρεαστει απο αυτες τις αποψεις. Η πραγματικη εικονα δεν μπορει σε καμια περιπτωση να αποτυπωθει μεσα απο μερικες φωτογραφιες. Για αυτο και λεγεται ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ κι οχι ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ. :ADFADF1:

Ξερετε ποια ειναι η μαγεια του forum μας? Οτι διαφωνουμε πολλες φορες αλλα ειμαστε παντα αγαπημενοι και ενωμενοι με το χομπυ μας!!! :ernaehrung004:

Α ρε AVCLUB!!!!! :worshippy::worshippy::worshippy:
(μας ξετιναξες τα πορτοφολια μας! :D:D)

Απάντηση: Re: Preview Special: JVC DLA-HD100

…καλά και άγια όσα λέμε αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να παρακάμψουμε τη «θεωρία της κολοκυθόπιτας…» η εικόνα όπως και πολλά αλλά πράγματα στη ζωή έχουν την απόλυτη και τη σχετική διάσταση…

...το απόλυτο μπορεί να υποστηριχτεί από τα δεδομένα στη περίπτωση μας ansi contrast, brightness, resolution κλπ τότε όλοι θα αγοράζαμε βάση χαρακτηριστικών και μετρήσεων συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να δούμε κάτι… το είδε ο Μανώλης το μέτρησε είμαστε ΟΚ add το cart…

...το σχετικό όμως το κρίνουμε εμείς και μόνο εμείς…πως παίζει στο χώρο μου καλή η φωτεινότητα μα θέλω και άλλο, τόσο contrast στα μάτια μου είναι άγριο, θέλω κάτι πιο κινηματογραφικό κλπ…

...διαφορετικά μια χαρά είναι η 50’ Plasma κλπ… κάπου εκεί έρχονται και οι φωτογραφίες υπάρχουν για να μας δώσουν τη σχετική διάσταση…καμία σχέση με το τι γράφει κάποιος η τι λέει σε προσωπική άποψη…μην μπερδεύετε τα πράγματα… εκτός αν δεν δικαιούστε προσωπικής άποψης οπότε πάω πάσο και ας μην ανοίγουμε καθόλου thread μια και δεν υπάρχει λόγος…

το μονο σίγουρο είναι ότι αλλιώς βλέπω εγώ και αλλιώς κάποιος άλλος το τι αρέσει σε μένα δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσει σε κάποιο άλλο…

Γιωργο συμφωνω απολυτα στα παραπανω..
Ο τελικος κριτής ειναι ο θεατής και μόνο...
Περι προσωπικής αποψης δεν τιθεται κανένα θεμα, ανοιχτο forum ειμαστε και ο καθενας εκφραζει ελευθερα την αποψη του...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Preview Special: JVC DLA-HD100

Βεβαιως! Οταν κανουμε ενα συγκριτικό ή παρουσίαση προβολέων, καποιος (ο Τασος συνηθως) τραβαει φωτογραφιες/screenshots με την μηχανή του προκειμένου να μεταφερουμε το "κλιμα" του συγκριτικού σε οσους δεν ηταν παροντες.
Οι φωτος ειναι παντα συνοδευτικές των σχολίων των παρευρισκομενων και παντα λεμε να μην τις λαμβανετε σοβαρα υποψην.
Παρ ολα αυτα, υπαρχουν ορισμενα μελη που καθε φορα θα κατσουν και θα βγαλουν συμπεράσματα βασει των screenshots και μόνο, ακομα και αν οι εντυπωσεις μας λενε ακριβως το αντιθετο απο τα συμπερασματα που εξαγουν βασει των φωτο (πχ "εδω βλεπω τρεις εικονες απο την κακη σύγκλιση")
Ισως λοιπον ειναι καλυτερα για να μην δημιουργουμε συγχιση σε οσους μας διαβαζουν, να μην ανεβαζουμε screenshots απο συγκριτικα τα οποια κανουμε, και να περιοριζομαστε στις γραπτες μας εντυπωσεις...

Οι φωτο ...πολυ σωστα ...ειναι συνοδευτικες για την παρουσιαση και καλα κανουν και μπαινουν.....(μπραβο Γιγα....;)ωραιος)
Επισης καλα κανει ο κοσμος και τις σχολιαζει(λογικοτατο)....καλος η κακος....
Το αν βγαζει καποιος συμπερασμα για τον προβολεα απο τις φωτο το εχουμε πει χιλιες φορες οτι δεν ειναι σωστο.....

Το αν υπαρχουν προβληματα στις φωτο τα οποια ισχυουν η δεν ισχυουν και στην live εκδοση ειναι αλλο θεμα το οποιο ας μην το συζητησουμε γιατι θα υπαρξει προβλημα......

Εξαλλου και στην live εκδοση υπαρχουν προβληματα(π.χ.συγκλιση που ειναι απλο προβλημα)που δεν τα βλεπουν οι περισοτεροι στην ταινια......(φυσικα λογο απειριας...μην παρεξηγηθουμε κιολας)

Πιστευω οτι πορει να γραφει ο καθε ενας οτι νομιζει απο την στιγμη που δεν βριζει κανεναν ....και οποιος θελει διαβαζει.....

Σωστα. Και φυσικα δεν υπαρχει κανενας λογος σε ενα φορουμ να υπερισχυσει η μια αποψη η η αλλη. Οποιος θελει διαβαζει τα γραφομενα και κρινει, οποιος θελει κρινει τα screenshots και οι πιο "σοφοι" κανουν και τα δυο με πολυ καλα "φιλτρα" στο τι βλεπουν και στο τι και ποιον διαβαζουν.

Απλα πραγματα, περιποιημενα.

Αν ειναι να θελει "διευθυντη συνταξης" το φορουμ, παει , την κατσαμε τη βαρκα :grinning-smiley-043

Παμε παρακατω???

.........

Το αν υπαρχουν προβληματα στις φωτο τα οποια ισχυουν η δεν ισχυουν και στην live εκδοση ειναι αλλο θεμα το οποιο ας μην το συζητησουμε γιατι θα υπαρξει προβλημα......

............

:flipout::flipout::flipout: Γεια σου ρε Κωστα...:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Preview Special: JVC DLA-HD100

Οι φωτο ...πολυ σωστα ...ειναι συνοδευτικες για την παρουσιαση και καλα κανουν και μπαινουν.....(μπραβο Γιγα....;)ωραιος)
Επισης καλα κανει ο κοσμος και τις σχολιαζει(λογικοτατο)....καλος η κακος....
Το αν βγαζει καποιος συμπερασμα για τον προβολεα απο τις φωτο το εχουμε πει χιλιες φορες οτι δεν ειναι σωστο.....

Εξαλλου και στην live εκδοση υπαρχουν προβληματα(π.χ.συγκλιση που ειναι απλο προβλημα)που δεν τα βλεπουν οι περισοτεροι στην ταινια......(φυσικα λογο απειριας...μην παρεξηγηθουμε κιολας)

Πιστευω οτι πορει να γραφει ο καθε ενας οτι νομιζει απο την στιγμη που δεν βριζει κανεναν ....και οποιος θελει διαβαζει.....

Από τα γραφόμενά σου συμπεραίνω ότι ένα πρόβλημα φανερό σε ένα σκρινσοτ αντιστοιχεί και σε πρόβλημα στον προβολέα και το αντίστροφο.

Ή καταλαβαίνω λάθος;

Και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα... Πες τι εννοείς...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Preview Special: JVC DLA-HD100

:flipout::flipout::flipout: Γεια σου ρε Κωστα...:ernaehrung004:

Εσύ τώρα κατάλαβες τι θέλει να πει;;;
Πες μου και μένα.. Να σαι καλά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Preview Special: JVC DLA-HD100

Δλδ γνωρίζεις την συγκεκριμένη σκηνή / εικόνα / frame του screenshot (και μάλιστα τοοοοοοσο καλά);

Γιατί, αν όχι, αδυνατώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Αν είναι έτσι σε λίγο καιρό θα κρίνουμε τους προβολείς και από το τηλέφωνο. :p

Για να γνωριζεις την σκηνη θα πρεπει να εχεις το απολυτο μηχανημα που θα στην δειξει ως εχει......
Οποτε δεν νομιζω να γνωριζει κανεις καμια σκηνη ......

Ασχολουμε μονο με το περιεχομενο της και κατα ποσο αυτο που δειχνει μπορει να ειναι λαθος η σωστο....
Αρχιζω την +/- των προβληματων και βγαζω ενα ρεζουμε.....
Και μην νομιζεις οτι το ψαχνω........μια ματια ριχνω.....οπως το λεω....!!!!!!

Δεν μπορεις να κρινεις εναν προβολεα απο τις φωτο...
Απλα βλεπεις που πασχει.....

Ναι ρε Τακη, αλλα οπως το περιγραφεις ειναι σαν να σε ενοχλει που καποιος για να βγαλει συμπερασματα (δικα του) δεν διαβαζει αυτα που γραφεις αλλα κοιταει τις φωτο.
Και τι προβλημα υπαρχει δηλαδη ? Δικο του συμπερασμα βγαζει , δεν βγαζει δικο μας !

Οποιος θελει να βγαλει συμπερασμα απο τα screenshot ας το βγαλει. Εσυ αυτο που πρεπει να κανεις το εχεις κανει κι εχετε πει πολλες φορες να μην κρινουν απο τα screenshot που ειναι σωστο. Αλλα κι αν καποιος θελει , τι παει να πει , οτι δεν εχει το δικαιωμα? Μην τα τραβαμε ολα απο τα μαλια...

Τωρα αν η εντυπωσεις οι δικες σου λενε ακριβως το αντιθετο απο τα συμπερασματα που βγαινουν απο τα screenshot, τι εγινε δηλαδη? Εσυ το ειδες live κι οι αλλοι οχι και βλεπουν τα screenshots.

Ο ενδιαφερομενος στην τελικη θα κρινει με τα δικα του δεδομενα και "φιλτρα" και εμεις σαν φορουμ , εφοσον εχουμε αναφερει πολλες φορες τα περι screenshots, τη "δουλεια" μας την εχουμε κανει. Δεν εχουμε καμμια υποχρεωση ουτε να επιβαλουμε την αποψη μας ( που ουτε το θελουμε νομιζω) ουτε και να "προστατεψουμε" τον αγοραστη σε τετοιο βαθμο.

+1000

Το να αποφασίζει μια ομάδα (συντονιστική, ιδρυτική ή οτιδήποτε άλλο) για το σύνολο των συμμετεχόντων θεωρώ ότι είναι λάθος και αντιδημοκρατικό (συγνώμη αν επιλέγω αιχμηρές εκφράσεις).

Σαν συντονιστική όμαδα έχετε κάνει αυτά που έπρεπε, προειδοποιώντας για κάποια πράγματα. Αν κάποιος δεν τα λαμβάνει υπ' όψη είναι δικό του θέμα.
Οπως δικό σας θέμα είναι να βλέπετε αν σε κάποια συζήτηση υπάρχουν μέλη που βγαίνουν εκτός θέματος και δημιουργείται η αίσθηση του "καφενείου" (που και αυτό χρειάζεται κάποιες φορές για να μην είμαστε και αποστειρωμένοι!)

Δηλαδή μην φτάσουμε και σε καταστάσεις "εξουσίας" σε πράγματα που δεν μας βρίσκουν σύμφωνους.

Όπως έλεγε και ο "συγχωρεμένος" θείος του Peter Parker "with great power comes great responsebility" και πρέπει να την διαχειριζόμαστε συνετά και δίκαια προς όλους ακόμη και αν δεν συμφωνούμε μαζί τους!

Κλείνοντας θα ήθελα να προσπαθήσετε να καταλάβετε ότι τα γραφόμενά μου δεν είναι κάποιο είδος μομφής ούτε είναι κακοπροαίρετα (ειναι και δύσκολο να αποτυπώνεις συναισθήματα με το γραπτό λόγο) είναι η άποψή μου προς μία ομάδα που είμαι μέλος της, την σέβομαι και θέλω να λειτουργεί με την αρχή του "κοινού".

(Υ.Γ. είμαι σίγουρα :offtopic: αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να πάρω θέση σε αυτό το θέμα...συγχωρέστε με!)

Εσύ τώρα κατάλαβες τι θέλει να πει;;;
Πες μου και μένα.. Να σαι καλά...

Δε σου λεω γιατι θα μου σβησουν τα μηνυματα σαν εκτος θεματος παλι :p

Από τα γραφόμενά σου συμπεραίνω ότι ένα πρόβλημα φανερό σε ένα σκρινσοτ αντιστοιχεί και σε πρόβλημα στον προβολέα και το αντίστροφο.

Ή καταλαβαίνω λάθος;

Και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα... Πες τι εννοείς...

ΑΚΡΙΒΩΣ......

αλλα επειδη δεν εχω χρονο δεν μπορω να πω κατι αλλο....
Εισαι μεσα παντος....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Preview Special: JVC DLA-HD100

ΑΚΡΙΒΩΣ......

αλλα επειδη δεν εχω χρονο δεν μπορω να πω κατι αλλο....
Εισαι μεσα παντος....

όταν θα χεις, πολύ θα θελα ν' ακούσω τη γνώμη σου όπως και τα επιχειρήματα σου για την ορθότητα της άποψης σου για την αντιστοιχία σκρινσοτ - προβολέα...

+1000

Το να αποφασίζει μια ομάδα (συντονιστική, ιδρυτική ή οτιδήποτε άλλο) για το σύνολο των συμμετεχόντων θεωρώ ότι είναι λάθος και αντιδημοκρατικό (συγνώμη αν επιλέγω αιχμηρές εκφράσεις).

Σαν συντονιστική όμαδα έχετε κάνει αυτά που έπρεπε, προειδοποιώντας για κάποια πράγματα. Αν κάποιος δεν τα λαμβάνει υπ' όψη είναι δικό του θέμα.
Οπως δικό σας θέμα είναι να βλέπετε αν σε κάποια συζήτηση υπάρχουν μέλη που βγαίνουν εκτός θέματος και δημιουργείται η αίσθηση του "καφενείου" (που και αυτό χρειάζεται κάποιες φορές για να μην είμαστε και αποστειρωμένοι!)

Δηλαδή μην φτάσουμε και σε καταστάσεις "εξουσίας" σε πράγματα που δεν μας βρίσκουν σύμφωνους.

Όπως έλεγε και ο "συγχωρεμένος" θείος του Peter Parker "with great power comes great responsebility" και πρέπει να την διαχειριζόμαστε συνετά και δίκαια προς όλους ακόμη και αν δεν συμφωνούμε μαζί τους!

Κλείνοντας θα ήθελα να προσπαθήσετε να καταλάβετε ότι τα γραφόμενά μου δεν είναι κάποιο είδος μομφής ούτε είναι κακοπροαίρετα (ειναι και δύσκολο να αποτυπώνεις συναισθήματα με το γραπτό λόγο) είναι η άποψή μου προς μία ομάδα που είμαι μέλος της, την σέβομαι και θέλω να λειτουργεί με την αρχή του "κοινού".

(Υ.Γ. είμαι σίγουρα :offtopic: αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να πάρω θέση σε αυτό το θέμα...συγχωρέστε με!)

Βαγγελη, ευχαριστω πολύ που μιλας ανοιχτά και εκφραζεις τις επιφυλάξεις σου..Να εισαι σιγουρος οτι τοποθετήσεις σαν την δική σου βοηθούν στην επιλυση των προβλήματων ενος ζωντανου forum οπως το δικο μας..
Επι της ουσιας, δεν αποφασισαμε για κατι, απλα εξεφρασα τον προβληματισμό μας για ενα επαναλαμβανόμενο φαινομενο το οποιο γεννιέται απο δική μας ενεργεια (ήτοι την ανάρτηση screenshots οποτε κανουμε παρουσιαση προβολέα) καθοτι ουτε φωτογραφοι ειμαστε, ουτε θα γινουμε στα γεραματα μας ωστε να μπορεσουμε να αποτυπωσουμε αριστα σε φωτο αυτο που ειδαμε με τα ματια μας...
Ετσι, πολλες φορες τα μετρια screenshots μπορει να προκαλεσουν απο σχολια πειραγματος ("ο φωτογραφος ειναι της σχολης Μανουτι") μεχρι και λανθασμενες εντυπωσεις ανθρωπων που τις βλεπουν και θελουν να αγορασουν ενα προβολεα! Εκει, εγκειται λοιπον ο προβληματισμος μας, μηπως εμεις δεν ανεβαζουμε τα screenshots που τραβηξαμε!
Αυτο ομως δεν απογορευει σε εσενα ή καποιο αλλο μελος να ανεβασεις ή να σχολιασεις οσα screenshots τραβα η ψυχη σου! Δεν αποτελει καποια παραβιαση Δημοκρατικου ή αλλου δικαιωματος σου, ετσι δεν ειναι;
Ισα-ισα θα ηταν ιδανικο για εμας, να δουμε και παρουσιασεις-συγκριτικά και απο αλλα μέλη του Avclub πλην της συντονιστικής ομαδας, διοτι καταλαβαινεις οτι ουτε περιοδικο ειμαστε ουτε επαγγελματιες του χωρου!
Ελπιζω να ήμουν κατανοητός..

Μα ακριβώς αυτό πρέπει να συζητήσουμε Κώστα. Ποια προβλήματα μπορούμε με κάποια ασφάλεια να κρίνουμε από ένα screenshot και ποια όχι. Γιατί είναι δεδομένο πως κάποια προβλήματα της φωτογραφίας πηγάζουν από τη φωτογράφιση και όχι από την εικόνα, ακριβώς όπως κάποια της εικόνας δεν φαίνονται στη φωτογραφία.

Κατά τα άλλα, ο προβληματισμός είναι το αν τελικά τα screenshots βοηθούν την παρουσίαση, όταν συστηματικά γίνεται περισσότερη κουβέντα για αυτά αντί για τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων.

Παιδια ειλικρινά, σκεφτόμαστε σοβαρα το ενδεχόμενο να μην ξαναανεβασουμε screenshots (ακομα και αυτα που ειναι συνοδευτικα ενος συγκριτικού) ................

....................... Εκει, εγκειται λοιπον ο προβληματισμος μας, μηπως εμεις δεν ανεβαζουμε τα screenshots που τραβηξαμε!
.............

Που σημαινει ολα, "ακομα κι αυτα..." κτλ κτλ

Η μπερδευτηκες η μας μπερδεψες φιλος. :operator:

Γιατι δεν παμε παρακατω και πρεπει παλι να αποδειξει ο ενας στον αλλον την αποψη του και να μην μεινει ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΑΠΟΨΗ ?

Υπαρχει καποιος λογος?

Μα ακριβώς αυτό πρέπει να συζητήσουμε Κώστα. Ποια προβλήματα μπορούμε με κάποια ασφάλεια να κρίνουμε από ένα screenshot και ποια όχι. Γιατί είναι δεδομένο πως κάποια προβλήματα της φωτογραφίας πηγάζουν από τη φωτογράφιση και όχι από την εικόνα, ακριβώς όπως κάποια της εικόνας δεν φαίνονται στη φωτογραφία.

Κατά τα άλλα, ο προβληματισμός είναι το αν τελικά τα screenshots βοηθούν την παρουσίαση, όταν συστηματικά γίνεται περισσότερη κουβέντα για αυτά αντί για τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων.

Λεμε και ξαναλεμε αλλα τελικα δεν ξερω αν καποιοι μπερδευονται ευκολα.

Εγινε καμμια παρουσιαση στο συγκεκριμενο μηχανακι και δεν το πηρα χαμπαρι βρε παιδια ?
Σε PREVIEW θεμα δεν ειμαστε ? Τι παρουσιασεις και ιστοριες και σχολια αυτων που ειδαν λεμε ?

Μηπως χαθηκαμε εντελως, η χανομαστε επι τουτου ???:grinning-smiley-043

Στα preview θεματα σχολιαζουμε οτι βρισκουμε και τις περισσοτερες φορες να μην πω ολες κανενας δεν εχει δει live..

Re: Preview Special: JVC DLA-HD100

Είναι γεγονός το ότι έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα που αφορά τα 'screenshot' που ανεβάζουμε και το πόσο άστοχα μπορεί να είναι.

Εν μέρη έχετε δίκιο για την συχνή επανάληψη του θέματος.

Όμως θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι καθημερινά εγγράφονται στο forum μας από 20 - 50 νέα μέλη.

Το πιο πιθανό είναι να ασχοληθούν με κάποια θέματα που τους ενδιαφέρουν και να ανατρέξουν σε τίτλους θεμάτων.

Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, αν κάποιο νέο μέλος διαβάσει αυτά που γράφει ο φίλος Κώστας Κεφάλας, χωρίς να έχει διαβάσει προηγούμενες αναφορές επί του θέματος, τι θα συμπεράνει?

Μα θα αναρωτηθεί και θα πιστέψει ότι ο Κώστας έχει δει τους προβολείς και ότι είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας.

Για το δεύτερο δεν θέλω να αμφιβάλω, ούτε και με απασχολεί, αλλά για το πρώτο είναι σίγουρο ότι δεν ισχύει.

Άρα λοιπόν υπάρχει το ενδεχόμενο να παραπλανηθεί κάποιος.

Τώρα για το τι μπορεί να δει ο καθένας, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση.

Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του σε ένα ελεύθερο forum. Κανείς δεν αμφισβήτησε ή ενήργησε αντίθετα με αυτό.

Άλλο όμως η γνώμη και άλλο η απόλυτη άποψη κάποιου που απλά βλέπει 2 screenshot στην οθόνη του και βγάζει 'ασφαλή' συμπεράσματα...

Re: Απάντηση: Preview Special: JVC DLA-HD100

Βαγγελη, ευχαριστω πολύ που μιλας ανοιχτά και εκφραζεις τις επιφυλάξεις σου..Να εισαι σιγουρος οτι τοποθετήσεις σαν την δική σου βοηθούν στην επιλυση των προβλήματων ενος ζωντανου forum οπως το δικο μας..
Επι της ουσιας, δεν αποφασισαμε για κατι, απλα εξεφρασα τον προβληματισμό μας για ενα επαναλαμβανόμενο φαινομενο το οποιο γεννιέται απο δική μας ενεργεια (ήτοι την ανάρτηση screenshots οποτε κανουμε παρουσιαση προβολέα) καθοτι ουτε φωτογραφοι ειμαστε, ουτε θα γινουμε στα γεραματα μας ωστε να μπορεσουμε να αποτυπωσουμε αριστα σε φωτο αυτο που ειδαμε με τα ματια μας...
Ετσι, πολλες φορες τα μετρια screenshots μπορει να προκαλεσουν απο σχολια πειραγματος ("ο φωτογραφος ειναι της σχολης Μανουτι") μεχρι και λανθασμενες εντυπωσεις ανθρωπων που τις βλεπουν και θελουν να αγορασουν ενα προβολεα! Εκει, εγκειται λοιπον ο προβληματισμος μας, μηπως εμεις δεν ανεβαζουμε τα screenshots που τραβηξαμε!
Αυτο ομως δεν απογορευει σε εσενα ή καποιο αλλο μελος να ανεβασεις ή να σχολιασεις οσα screenshots τραβα η ψυχη σου! Δεν αποτελει καποια παραβιαση Δημοκρατικου ή αλλου δικαιωματος σου, ετσι δεν ειναι;
Ισα-ισα θα ηταν ιδανικο για εμας, να δουμε και παρουσιασεις-συγκριτικά και απο αλλα μέλη του Avclub πλην της συντονιστικής ομαδας, διοτι καταλαβαινεις οτι ουτε περιοδικο ειμαστε ουτε επαγγελματιες του χωρου!
Ελπιζω να ήμουν κατανοητός..

Παρ' όλα αυτά είναι άδικο να λέμε: Μην κρίνετε από τα σκρίνσοτς, εφόσον υπάρχει έστω και ένας (που δείχνει να ξέρει τι λέει) που πιστεύει ότι μπορεί να κρίνει. Συνεπώς, τουλάχιστον γι' αυτόν τον άνθρωπο, το σκρινσοτ κάνει δουλειά. Οπότε και η επαγγελματική-ίσως άποψη μας να του-μας είναι άχρηστη... Δεν ξέρω.. Ίσως να μην πρέπει να βιαζόμαστε με τέτοιες αποφάσεις/σκέψεις.