Περι screenshots ο λογος..

Το βασικότερο που θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε νομίζω είναι αν και ποιές παράμετροι της εικόνας δεν επηρεάζονται από μια λάθος φωτογράφηση... και μπορούν να οδηγήσουν σε καποια συμπεράσματα για την απόδοση του προβολέα.

Πρέπει να είναι ελάχιστες αλλά υπάρχουν... και αυξάνονται αναλόγως την εμπιστοσύνη που θα δείξουμε στον εκάστοτε φωτογράφο... δεν μπορεί συνεχώς να μην γίνεται σωστό νεταρισμα στα screenshots του... DILA :flipout::flipout:

Φανταστείτε τότε στα διάφορα φωτογραφικά sites τι πρέπει να λένε... :ADFAD2:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Εγω που τα εβαλα τα εβαλα για κουβεντουλα με τα παιδια που ενδιαφερονται επι της ουσιας.

Αν δεν θες δεν χρειαζεται να απαντησεις εσυ.

Δεν λεω τι βλεπω για τον απλουστατο λογο οτι δεν θα κανουμε κουβεντα επι της ουσιας αλλα επι αλλων θεματων , οποτε το αφηνω για μετα.

Συγνώμη, τώρα δουλευόμαστε;;;
Δεν τη βλέπετε τη διαφορά;

Ή απλά παίζεται με τα σεις και σας;

Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

Πλακα μου κανεις ρε Γιαννη ? Γιατι πλυθηντικος ? Εγω δεν τις εβαλα τις φωτο ? Στην τυχη τις εβαλα ?
Θελω να μου πειτε κι εσεις τι ειναι αυτη η διαφορα που βλεπω και απο που μπορει να ερχετε.

Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

To θεμα ειναι λοιπον, αν η διαφορα που φαινεται ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα εξου και ο προβληματισμος περι screenshots..
Πχ στην περιπτωση του JVC, ειναι αδυνατο απο την καμερα να αποτυπωθουν οι λεπτομερειες που φαινονται στο πανι στα πολυ χαμηλα IRE..
Στις φωτο βγαινουν κρασαρισμενες...

Re: Απάντηση: Περι screenshots ο λογος..

Μπορεις να μας πεις τι βλεπεις ?
Γιατι δεν μας λες καλυτερα εσύ τι θες να μας δειξεις ;
Μπορεις να το περιγραψεις με λογια αν γινεται;
Δεν λεω τι βλεπω
I see dead people ™ :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι screenshots ο λογος..

I see dead people ™ :p

Επι του θεματος υπαρχει καποιο σχολιο ?

Οχι, απλα στο λεω για να μην σβηστει το μηνυμα σου σαν εκτος .....μαζι με το δικο μου ...:p

Re: Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

To θεμα ειναι λοιπον, αν η διαφορα που φαινεται ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα εξου και ο προβληματισμος περι screenshots..
Πχ στην περιπτωση του JVC, ειναι αδυνατο απο την καμερα να αποτυπωθουν οι λεπτομερειες που φαινονται στο πανι στα πολυ χαμηλα IRE..

Τάκη, τάκη...

Η διαφορά μεταξύ των φωτογραφιών στα σημεία εντός του κύκλου;;;

Δε βλέπεις τίποτα ιδιαίτερο;;

Δε μιλώ για το σύνολο της φωτο..

Έχει απαντηθεί αυτό ρε παιδιά... μπορεί όμως να μη φαινεται σε όλα τα μονιτορς, πρεπει να κανεις μεγενθυση για να το δεις... τουλάχιστον εγώ.

Το θεμα είναι, αν όσοι το βλεπουν οφείλεται στο μονιτορ που έχουν ή στη "λάθος" φωτογράφηση?

Re: Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

Δηλαδή Τάκη, η κάμερα αποτυπώνει τα πολύ χαμηλα IRE του Marantz και όχι του JVC?

Έχει απαντηθεί αυτό ρε παιδιά... μπορεί όμως να μη φαινεται σε όλα τα μονιτορς, πρεπει να κανεις μεγενθυση για να το δεις... τουλάχιστον εγώ.

Το θεμα είναι, αν όσοι το βλεπουν οφείλεται στο μονιτορ που έχουν ή στη "λάθος" φωτογράφηση?

Αυτή η διαφορά που φαίνεται δεν μπορεί να προκληθεί, κατά τη δική μου γνώμη, από λάθος φωτογράφηση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

Τάκη, τάκη...

Η διαφορά μεταξύ των φωτογραφιών στα σημεία εντός του κύκλου;;;

Δε βλέπεις τίποτα ιδιαίτερο;;

Δε μιλώ για το σύνολο της φωτο..

Γιαννη, Γιαννη....

φυσικα και βλεπω διαφορά και προσπαθω να σου εξηγησω οτι η διαφορά που βλεπεις στα screenshots δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα αναφορικά του οτι σε κανενα απο τους 2 προβολεις δεν διαπιστωσαμε να λειπει πληροφορια εναντι του αλλου (εν προκειμενω στο συγκριτικο Marantz-JVC)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

Δηλαδή Τάκη, η κάμερα αποτυπώνει τα πολύ χαμηλα IRE του Marantz και όχι του JVC?

Δεν αποτυπωνει κανενος προβολεα σωστα την συμπεριφορα του στα χαμηλα IRE, οχι μονο του JVC ή του Marantz...

Αυτή η διαφορά που φαίνεται δεν μπορεί να προκληθεί, κατά τη δική μου γνώμη, από λάθος φωτογράφηση...

Συμφωνω κι εγω.... αν και δεν βαζω και το χερι μου στη φωτιά... προφανώς όμως ο Τάκης στο δικό του μονιτορ δεν βλεπει τα ίδια που βλεπουμε εμεις...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

Γιαννη, Γιαννη....

φυσικα και βλεπω διαφορά και προσπαθω να σου εξηγησω οτι η διαφορά που βλεπεις στα screenshots δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα αναφορικά του οτι σε κανενα απο τους 2 προβολεις δεν διαπιστωσαμε να λειπει πληροφορια εναντι του αλλου (εν προκειμενω στο συγκριτικο Marantz-JVC)

ok..

I rest my case...

Σε κάτι άλλο αναφέρομαι αλλά απ' ότι φαίνεται το βλέπω μόνο εγώ... Αφού δεν απαντάει και ο Χρήστος δε λέω τίποτα μη γίνω και ρεζίλι...

Θα το ξαναδώ και από το σπίτι..

Σόου λονγκ φορ νάου μποις..

Ναις, Ναις τσατ!!