Τόσο απλά είναι τα πράγματα!!!!!!!!!!!
Όπως τα λέει ο Δημήτρης.........

Ακριβώς τα ίδια έγραψα στο πρώτο πόστ. Επειδή, όμως, γράφτηκαν πολλές ανακρίβειες, πολλές αντιφάσεις και πολλές βιαστικές κουβέντες, επιτρέψτε μου να καταθέσω την άποψή μου......
Δεν είναι δουλειά του φόρουμ η
ηθική διαπαιδαγώγηση των υποψήφιων αγοραστών προβολικών ή ηχητικών συστημάτων. Σ' ένα θέμα τόσο υποκειμενικό όπως η εικόνα και ο ήχος, φαντάζομαι δεν αντιλέγει κανείς περί τούτου, οι μόνες σταθερές παράμετροι παραμένουν οι μετρήσεις των ειδικών ως προς τα standards εικόνας και ήχου. Μέχρι εκεί, όμως. Από 'κει και πέρα μπαίνει ο υποκειμενικός παράγοντας. Αν το DVE βάζει το brightness στο 3 και μένα μου αρέσει να βλέπω την ταινία με το brightness στο 13 είναι επιλογή
μου διότι έτσι την ευχαριστιέμαι καλύτερα. Το πιο πιθανό, βέβαια, είναι να γίνει το αντίθετο και να πω: ''ουαου τι στα τσακίδια έβλεπα όλο αυτό το καιρό??'', αλλά και αυτό, πάλι, είναι μόνο μια πιθανότητα. Όταν, αποδεδειγμένα, το κάθε ανθρώπινο μάτι αντιλαμβάνεται διαφορετικά εικόνες, χρώματα, ερεθίσματα, δεν νομίζετε ότι όποιος προσπαθεί να δημιουργήσει απολυτότητες κάνει μία τρύπα στο νερό????
Πάμε στο παρασύνθημα......
Υπάρχουν τίποτα guru στο φόρουμ και δεν το γνωρίζω????? Υπάρχει κανείς που διεκδικεί αλάθητα???? Υπάρχει κανείς που το αισθητήριό του όργανο αποτελεί γνώμονα διαμόρφωσης αντίληψης και προοπτική τυφλής εμπιστοσύνης για την αγορά οπτικοακουστικών συστημάτων???? Φαντάζομαι πως όχι.....
Εδώ, από όσο γνωρίζω, υπάρχουν άνθρωποι επαγγελματίες-ειδικοί της εικόνας και του ήχου που απλώς καταθέτουν τις απόψεις τους βάσει της ενασχόλησής τους με το αντικείμενο και πολλοί χομπίστες που κάνουν ακριβώς το ίδιο, σε ερασιτεχνικό επίπεδο, βάσει των γνώσεών τους και της αντίληψης που απεκόμισαν. Τώρα, σε ποιές κρίσεις και απόψεις ρίχνει το βάρος ο καθένας που τους διαβάζει, είναι προσωπικό του θέμα.
Για ποιά σύγχυση μιλάς, φίλε Τάκη????
Υπάρχει κανείς που θα πληρώσει 2 και 3 εκατομμύρια επειδή βλέποντας ένα screenshot ο Γιάννης, ο Τάκης, ο Κώστας, ο Χρήστος του είπαν ότι πρόκειται για μια άριστη αγορά?????
Αν γίνει κάτι τέτοιο, 2 τινά συμβαίνουν. Ή απλώς του περισσεύουν ορισμένα μύρια και δεν τρέχει και τίποτα αν δεν μείνει πολυευχαριστημένος από το αποτέλεσμα ή θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο διότι δεν εξασφάλισε ιδίοις όμμασι και ιδίοις ωτίοις την οπτικοακουστική του απόλαυση. Και στις 2 περιπτώσεις.............ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!!!!!
Εκτός και αν θεωρείς ότι το forum βαρύνεται με ηθική αυτουργία........
Εν πάση περιπτώσει στο θέμα των screenshots συμφωνώ με το Χρήστο ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που φαίνονται και άλλα που δεν φαίνονται. Τώρα, αν κάποιος αγοράσει τόσο ακριβά μηχανήματα από τα screenshots.......τα είπα παραπάνω.......