Περι screenshots ο λογος..

Re: Απάντηση: Περι screenshots ο λογος..

Είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ............

Εισαι παρα πολυ αυστηρος Γιαννη.

Πιστευω οτι γνωριζεις τον Τασο πολυ καλα για να τον χαρακτηριζεις με αυτον τον τροπο και να τον εκθετεις σε ολο το φορουμ.

Φοβερα ακαταλληλη στιγμη για τετοιους χαρακτηρισμους.

Από μένα φίλοι μου το θέμα έληξε. Αυτά που ήθελα να πω τα είπα έστω και αν δεν το έκανα με τον πιο κομψό τρόπο κάποιες φορές. Ζητώ συγνώμη αν έγινε κάτι τέτοιο.
Από δω και μπρος θα είμαι πολύ προσεχτικός στο τι γράφω και που το γράφω. Θα αφοσιωθώ στην αγαπημένη μου κατηγορία του htpc γατί προβολέα πήρα και δεν σκοπεύω να τον αλλάξω για αρκετά χρόνια. Αφήνω πιο έμπειρα μέλη να παίρνουν μέρος σε τέτοιες συζητήσεις γιατί μπορεί να λεω και μπαρούφες και να μην το καταλαβαίνω.

Τα σέβη μου -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι screenshots ο λογος..

Όργανα είχες Μανώλη? Έχεις πρόχειρες τιποτε μετρησεις για ον/φ κοντραστ των 2 προβολεων στον χωρο του Τασου? Ή εστω από τις ρυθμίσεις που εκανες και στους 2 στον δικο τους χωρο?

Ηλεία είχα δωσει στοιχεια εδω http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=317587&postcount=293

Αν πιστευτέ οτι το συγκεκριμένο thread με την τροπή και το ύφος γραφής που έχει πάρει βοηθά έστω και στο ελάχιστο τους αναγνώστες του …. Τότε τι να πω.

Νεκτάριε δεν είναι θέμα μπαρούφας και κάνει δεν διεκδικεί το αλάθητο. Αλλά πες μου πως είναι δυαντόν τόσα ζευγάρια μάτια να κάνουν λάθος; Δεν βλέπαμε όλοι μαζί; Θα μου πεις πάλι ήταν αρύθμιστος ο Sony. Σωστά. Αλλά σου υπενθυμίζω ότι οι διαφορές φαίνονται μόνο όταν τα βάλεις τα μηχανήματα ταυτόχρονα να παίζουν. Πόσοι δεν έχουν πέσει στην παγίδα να νομίζουν ότι βλέπουν την τέλεια εικόνα και μόλις το μηχάνημα μπει δίπλα στο άλλο να αλλάξουν γνώμη; Είναι έτσι ή δεν είναι;
Συμφωνώ κι εγώ ότι το θέμα παρεκτράπηκε τελείως. Αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να μας προσάψει κατηγορίες, ούτε μετοχές έχουμε σε καμιά εταιρεία ούτε μετοχές σε καταστήματα, ίσα ίσα εμείς είμαστε πάντα τα ζουμερά πελατάκια. Διότι τα διαβάζει και κόσμος που δεν μας γνωρίζει και μπορεί να σκέφτεται διάφορα περίεργα.

Re: Απάντηση: Περι screenshots ο λογος..

Από μένα φίλοι μου το θέμα έληξε. Αυτά που ήθελα να πω τα είπα έστω και αν δεν το έκανα με τον πιο κομψό τρόπο κάποιες φορές. Ζητώ συγνώμη αν έγινε κάτι τέτοιο.
Από δω και μπρος θα είμαι πολύ προσεχτικός στο τι γράφω και που το γράφω. Θα αφοσιωθώ στην αγαπημένη μου κατηγορία του htpc γατί προβολέα πήρα και δεν σκοπεύω να τον αλλάξω για αρκετά χρόνια. Αφήνω πιο έμπειρα μέλη να παίρνουν μέρος σε τέτοιες συζητήσεις γιατί μπορεί να λεω και μπαρούφες και να μην το καταλαβαίνω.

Τα σέβη μου -bye-

Μισο λεπτακι Νεκταριε.

Εγινε ενα φορουμ κωλος, και τωρα λες οτι το θεμα εληξε.

Ενα θεμα - κατα την αποψη μου παντα - ληγει, οχι με το να λεει η μια πλευρα οτι εληξε, αλλα οταν καταληγει σε καποια κοινη λυση.

Διαφορετικα, "σιγοβραζει" και με την πρωτη ευκαιρια θα γινει πολυ μεγαλυτερο μπαχαλο.

Προτεινεις καποια λυση στο θεμα λοιπον εσυ ?
(και αληθεια, ποιο ειναι τελικα αυτο το θεμε που ταλανιζει?)

Με φιλικη διαθεση παντα

Νεκτάριε δεν είναι θέμα μπαρούφας και κάνει δεν διεκδικεί το αλάθητο. Αλλά πες μου πως είναι δυαντόν τόσα ζευγάρια μάτια να κάνουν λάθος; Δεν βλέπαμε όλοι μαζί; Θα μου πεις πάλι ήταν αρύθμιστος ο Sony. Σωστά. Αλλά σου υπενθυμίζω ότι οι διαφορές φαίνονται μόνο όταν τα βάλεις τα μηχανήματα ταυτόχρονα να παίζουν.

Ώπα δεν είχαμε όλοι την ίδιια άποψη εαν δεν κάνω λάθος.

Ντίνο και λοιπά παιδιά: Οι δυνάμεις μας φτάνουν μέχρι εδώ. Εχουμε έναν συγκεκριμένο χώρο, έχουμε κάποιες γνωριμίες με αντιπροσώπους που μπορούμε να βρίσκουμε κάποια μηχανήματα, έχουμε κάποιο συγκεκριμένο εξοπλισμό δικό μας που αντικειμενικά είναι αξιόλογος.
Είναι απλό. Δεν πουλάμε τίποτα και δεν βάλαμε το μαχαίρι στον λαιμό να αγοράσει. Ισα ίσα που λέμε πάντα δείτε με τα μάτια σας πριν αγοράσετε.
Αρα το μόνο που απομένει είναι εμπιστοσύνη στην κρίση μας.

Οποιοι λοιπόν δεν εμπιστεύονται τα λεγόμενά μας, ας μην τα λαμβάνουν υπόψιν τους. Είναι τόσο απλό.

Ώπα δεν είχαμε όλοι την ίδιια άποψη εαν δεν κάνω λάθος.

Ακριβώς. Οπως έγραψα δεν βάλαμε το μαχαίρι στον λαιμό σε κανέναν. Γράψαμε όλοι αυτό που είδαμε. Αλλοι θα συμφωνούν, άλλοι θα διαφωνούν. Αλοίμονο αν συμφωνούσαν όλοι σε όλα.

ρε παιδια ,ο Νεκταριος πιο πανω μου λεει οτι απλα τον ενοχλησε το στυλ του Τακη.....δεν ειναι θεμα λειτουργιας του Φορουμ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι screenshots ο λογος..

Ηλεία είχα δωσει στοιχεια εδω http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=317587&postcount=293

:grinning-smiley-043 Μανώλη, αλλά ήθελα να ρωτήσω και για μετρησεις ανσι κοντραστ αναμεσα στους 2, κατι ειχε ξεκινησει να λεγεται εκει, αλλα εμεινε στο ον/οφ.

Re: Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

λέω ότι πρεπει να συμμετέχουν περισσότερα μέλη με τις εμπειρείες τους, όποιες κι αν είναι αυτές...

:firstprize:

Aυτο ειναι το ζουμι της υποθεσης για μενα.

Διαφορετικες αποψεις ποτε δεν εκαναν κακο κι ας μην ειναι σωστες η αποδεκτες.

Δοξα τον Θεο υπαρχουν πολλα διαφορετικα ματια και σχολες στην παρεα μας.
Τα υπολοιπα δεν χρειαζονται οταν χρειαζεται να ειμαστε κριτικοι απεναντι σε μηχανηματα.
Μπορει στο τσιπουρο να διαλεξουμε την παρεα μας αλλα στην κριτικη ενος μηχανηματος και στην ενημερωση δεν θαπρεπε να χωριζομαστε.

Αποψη μου.

(φυσικα υπαρχουν δυσκολιες χωρου, που ειναι κατανοητες αλλα ολοι καταλαβαινουμε οτι μπορουμε να βαλουμε λιγο νερο στο κρασι μας ωστε να εκτοξευτει η αντικειμενικοτητα μιας παρουσιασης)

Re: Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

Aυτο ειναι το ζουμι της υποθεσης για μενα.

Διαφορετικες αποψεις ποτε δεν εκαναν κακο κι ας μην ειναι σωστες η αποδεκτες.

Δοξα τον Θεο υπαρχουν πολλα διαφορετικα ματια και σχολες στην παρεα μας.
Τα υπολοιπα δεν χρειαζονται οταν χρειαζεται να ειμαστε κριτικοι απεναντι σε μηχανηματα.
Μπορει στο τσιπουρο να διαλεξουμε την παρεα μας αλλα στην κριτικη ενος μηχανηματος και στην ενημερωση δεν θαπρεπε να χωριζομαστε.

Αποψη μου.

(φυσικα υπαρχουν δυσκολιες χωρου, που ειναι κατανοητες αλλα ολοι καταλαβαινουμε οτι μπορουμε να βαλουμε λιγο νερο στο κρασι μας ωστε να εκτοξευτει η αντικειμενικοτητα μιας παρουσιασης)

κστ'αρχην ειναι το μηχανημα.......
τοχουμε συζητησει αυτο.Απ'την στιγμη που δεν ειμαστε καταστημα ναχουμε ποικιλια μηχανηματων,η θαχει καποια γνωριμια κανεις σε αντιπροσωπο κλπ.η πρεπει να περιμενουμε να το αγορασει πρωτα καποιος και να το δουμε ,οπως εγινε με την περιπτωση του Νεκταριου.
Δεν ειναι αναγκη καθε φορα να αγκαρευεται ο Τασος.Μπορουν να μαζευτουν και αλλου ο κοσμος ,ολο και καπου θα βρεθει ενας χωρος.Απ'την στιγμη που αγκαρευεται ο Τασος και η διαχειριστικη ομαδα,εχει τα προφανη καλα του αλλα υπαρχει και κινδυνος ναχουμε μετα γκρινια σαν του Νεκταριου που θεωρει οτι εχει δικαιωμα ειδικων απαιτησεων λογω παιδιων της διαχειρισης.

Νεκτάριε δεν είναι θέμα μπαρούφας και κάνει δεν διεκδικεί το αλάθητο. Αλλά πες μου πως είναι δυαντόν τόσα ζευγάρια μάτια να κάνουν λάθος; Δεν βλέπαμε όλοι μαζί; Θα μου πεις πάλι ήταν αρύθμιστος ο Sony. Σωστά. Αλλά σου υπενθυμίζω ότι οι διαφορές φαίνονται μόνο όταν τα βάλεις τα μηχανήματα ταυτόχρονα να παίζουν. Πόσοι δεν έχουν πέσει στην παγίδα να νομίζουν ότι βλέπουν την τέλεια εικόνα και μόλις το μηχάνημα μπει δίπλα στο άλλο να αλλάξουν γνώμη; Είναι έτσι ή δεν είναι;
Συμφωνώ κι εγώ ότι το θέμα παρεκτράπηκε τελείως. Αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να μας προσάψει κατηγορίες, ούτε μετοχές έχουμε σε καμιά εταιρεία ούτε μετοχές σε καταστήματα, ίσα ίσα εμείς είμαστε πάντα τα ζουμερά πελατάκια. Διότι τα διαβάζει και κόσμος που δεν μας γνωρίζει και μπορεί να σκέφτεται διάφορα περίεργα.

Αν και είπα δεν θέλω να συνεχίσω δεν μπορώ να μην απαντήσω όταν η ερώτηση είναι για μένα.
Δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι τόσα ζευγάρια μάτια έκαναν λάθος. Εσύ μάλιστα ήσουν από αυτούς που έγραψες κατέ εμέ πολύ αντικειμενικά και πολύ κοντά σε αυτό που είδαν τα δικά μου μάτια που δεν έχουν ζήσει με κανέναν προβολέα από τους 2. Είναι σημαντικό αυτό που λεω και το έχω ξαναπεί.
Για μένα το "ατόπημα" σε εισαγωγικά ήταν ότι ο σόνυ ήταν αρίθμηστος ενώ είναι το δυνατό του όπλο. Μπορεί να φτάσει σε ρυθμίσεις εκεί που δεν μπορεί να φτάσει ο Ντίλα. Ναι ή όχι? Έχω άδικο σε αυτό? Και σαν επιχείρημα έχω ότι ένας που δίνει 5000 ευρώ μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μην δώσει κάποια ελάχιστα χρήματα (σε σχέση πάντα με τα 5000) που απαιτούνται για να αποδώσει ο προβολέας τα μέγιστα. Και πρότεινα στο εξής να δίνετε μεγαλύτερη βαρύτητα στην ρύθμιση και ότι δεν χρειάζεται τόσην ώρα σύγκριση. Και μια ώρα φτάνει πιστεύω. Και αυτή η άποψη μου δεν άρεσε και δέχθηκα επίθεση ότι τα έχω με τον ντίλα και τον Τάκη. Μα είναι δυνατόν? Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ειλικρινά.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι screenshots ο λογος..

Μισο λεπτακι Νεκταριε.

Εγινε ενα φορουμ κωλος, και τωρα λες οτι το θεμα εληξε.

Ενα θεμα - κατα την αποψη μου παντα - ληγει, οχι με το να λεει η μια πλευρα οτι εληξε, αλλα οταν καταληγει σε καποια κοινη λυση.

Διαφορετικα, "σιγοβραζει" και με την πρωτη ευκαιρια θα γινει πολυ μεγαλυτερο μπαχαλο.

Προτεινεις καποια λυση στο θεμα λοιπον εσυ ?
(και αληθεια, ποιο ειναι τελικα αυτο το θεμε που ταλανιζει?)

Με φιλικη διαθεση παντα

Τι κοινή λύση να βρεθεί βρε Ντίνο? Τι θες δηλαδή? Να παραδεκτώ ότι στο sticky υπάρχει καταγεγραμμένη μια συγκεκριμένη μεθοδολογία σύγκρισης προβολέων ενώ δεν υπάρχει?
Ή να πάρω πίσω την άποψη μου ότι πρέπει να δίνεται περισσότερος χρόνος στην ρύθμιση των προβολέων πριν το συγκριτικό? Ή ότι πρέπει να υπάρχει καταγεγραμμένη μεθοδολογία για το πως θα γίνει αυτό? Να παραθεχθώ τι για να λήξει το θέμα? Δεν αποφασίζω εγώ πως γίνονται τα συγκριτικά. Είπα μια γνώμη. Δεν περίμενα να δημιουργήσω τόσο πρόβλημα ποια! Γι αυτό και λεω δεν ξαναμιλάω. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι screenshots ο λογος..

κστ'αρχην ειναι το μηχανημα.......
τοχουμε συζητησει αυτο.Απ'την στιγμη που δεν ειμαστε καταστημα ναχουμε ποικιλια μηχανηματων,η θαχει καποια γνωριμια κανεις σε αντιπροσωπο κλπ.η πρεπει να περιμενουμε να το αγορασει πρωτα καποιος και να το δουμε ,οπως εγινε με την περιπτωση του Νεκταριου.
Δεν ειναι αναγκη καθε φορα να αγκαρευεται ο Τασος.Μπορουν να μαζευτουν και αλλου ο κοσμος ,ολο και καπου θα βρεθει ενας χωρος.Απ'την στιγμη που αγκαρευεται ο Τασος και η διαχειριστικη ομαδα,εχει τα προφανη καλα του αλλα υπαρχει και κινδυνος ναχουμε μετα γκρινια σαν του Νεκταριου που θεωρει οτι εχει δικαιωμα ειδικων απαιτησεων λογω παιδιων της διαχειρισης.

Εσύ όλο λάθος με καταλαβαίνεις :grinning-smiley-043

Δεν έχω καμιά απαίτηση και από κανέναν. Είπα, ότι βάσει της εμπειρίας που έζησα από κοντά και αυτής που ζω τώρα στο σπίτι μου, ίσως θα ήταν φρόνιμο και σοφό, όταν πρόκειται για μηχανήματα που στηρίζουν πολλά στα ρυθμιστικά τους, να τους δίνετε περισσότερο προσοχή στα συγκριτικά για να βγαίνουν όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά αποτελέσματα. Έκανα μία πρόταση και ταυτόχρονα ρώτησα αν υπάρχει μια συγκεκριμένη μεθοδολογία. Και επίσης είπα ότι στα συγκριτικά για μένα δεν είναι δίκαιο να είναι το 80% κάτοχοι του ντίλα. Κατά την γνώμη μου πάντα δεν είναι δυνατόν να είναι 100% αντικειμενικοί όχι γιατί το κάνουν επίτηδες αλλά επειδή ζουν με τον προβολέα έχουν συνηθίσει την εικόνα του. Και αυτό πείραξε κάποιους. Ε τι να κάνουμε τώρα? Να μην μιλάμε και καθόλου?

Ο Νικος εχει δικιο αλλα επειδη πιστευω οτι ΑΚΟΜΗ ο Νεκταριος δεν εχει καταλαβει γιατι εγινε φασαρια ,Νεκταριε θα στο εξηγησω.
Δεν ξερω τι νομιζεις οτι ελεγες αλλα ΟΛΟΙ αυτο που καταλαβαν ειναι οτι κατηγορησες τα παιδια οτι ΕΠΙΤΗΔΕΣ εκαναν ετσι το συγκριτικο,για να βγαλουν καλυτερο το Ντιλα.Τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα,που ειναι ακρως προσβλητικο προς τα παιδια.