Περί σκιτσογράφων, συμπάθειες, αντιπάθειες, και σχολιασμός

Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδήμων, για να καταλάβεις ότι δεν είναι ο Αρκάς. Μια ομάδα είναι ποια, που δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση με το καυστικό χιούμορ που μεγαλώσαμε. Μου είναι αδιάφορο το σε ποιον κάνουν κριτική, εάν είναι πετυχημένο και όχι μονόπλευρα στοχοποιημένο. Ακόμα και ο Κυρ, έκανε σάτιρα σε όλους.
Ο "Αρκάς" τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο φαγώθηκε με τον Τσίπρα και μόνο, αλλά και τα άλλα που έβγαλε, μόνο τραγικά μπορείς να τα πεις. Ειδικά με τους χοντρούς, μιλάμε για αίσχος.

Α ρε Ισοβίτη, τι ωραία που περνάγαμε μαζί.
Να συμπληρώσω και την κατηγορία με τον μπόμπιρα μου μιλά με το θήτα.
Ρεκορ φαιδροτητας

Απάντηση: Αστείες Εικόνες

Το εαν η κριτικη στον Αρκα εχει εαν οχι πολιτικη βαση, τουλαχιστον πολιτικα εφαλτηρια, φαινεται απο το ποτε και ιδιως ποσο ξαφνικα ξεκινησε.
Φαινεται ξημερωσε μια μερα που ο ανθρωπος επαψε να ειναι αστειος, οπως χανουν μερικοι τη γευση τους με τον κορωνοϊό. Λεμε τωρα.

arkas2_0.jpg

Παντως εγω μπορω θαρρω να το εντοπισω ισως και με ποιο σκιτσο ξεκινησαν ολα. (οχι με το παραπανω προφανως)

Τωρα για το εαν φτανουν επιπεδο ισοβιτη ή σοου μπιζνες ή κοκκορα; Οχι δεν φτανουν αλλα τα καιρος να αποσυρθει που ακούγονται ειναι πρωτοφανη!

My 2 cents.

Re: Αστείες Εικόνες

Παιδιά μήπως να μετονομασουμε το θρεντ σε «μη αστείες εικόνες»; Αν όχι, ας επανέλθουμε στο θέμα.

Ο Αρκάς είναι σε μια κατηγορία μαζί με τον Ψαριανό.

Όταν τα έλεγαν στους άπέναντι ήταν θεοί, τιτάνες, ήρωες...

Τώρα που κράζουν αυτό το μαγαζί είναι @ρχiδi@ και πουλημένα τομάρια :flipout:

Απάντηση: Αστείες Εικόνες

Τα καλυτερα του Αρκα ηταν (η ειναι) αυτα που Γ@Μ@ΝΕ στο γονατο, τον νεοπλουτισμο και κομπασμο του ελληνα ...

Arkas-23.jpg

Κανεις δεν γελαει ΕΔΩ .... αλλα μερικοι απο μας ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ... αγρια και μοχθηρη ικανοποιηση.
Ανεκτιμητη η συνεισφορα του Αρκα ... γιατι βρισκουμε στεγη, ανακουφιση και αναπαμο της ψυχουλας μας (ελαχιστοι απο μας).
Μηδενικο το πολιτκο μυνημα ... αλλα ποσο ΒΑΘΥ και ΙΣΧΥΡΟ !

Επισης η Ροζα ....
ειναι τρελλο αγκαθι στον καθωσπρεπισμο καποιων αλλων εποχων (που δεν εχουν εκλειψει πληρως)
και η ιδια θυμα ξενοφερτων αντιληψεων και κοσμοθεωρησεων (οχι στην παρουσα γελοιογραφια, σε αλλες).

APR-012b-480x480.jpg

O Aρκας πηρε ατακες που τις λεμε μεταξυ μας ... και τις φανερωσε εκει που δεν ακουγονταν !!!
Να μην πω τις καρφωσε με μπετονοκαρφο ! Οποιος θιγεται μονο απο τις πολιτικες γελοιογραφιες
του Αρκα ... απλα εχει κλεισει την πορτα στις πραγματικα αιχμηρες και ουσιαστικες που δεν
εχουν καμια σχεση με πολιτικη.

arkas-roza-gkrinia-sjw-maxites-koinwnikis-dikaiosynis.jpg

Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

Το εαν η κριτικη στον Αρκα εχει εαν οχι πολιτικη βαση, τουλαχιστον πολιτικα εφαλτηρια, φαινεται απο το ποτε και ιδιως ποσο ξαφνικα ξεκινησε.
Φαινεται ξημερωσε μια μερα που ο ανθρωπος επαψε να ειναι αστειος, οπως χανουν μερικοι τη γευση τους με τον κορωνοϊό. Λεμε τωρα.

arkas2_0.jpg

Παντως εγω μπορω θαρρω να το εντοπισω ισως και με ποιο σκιτσο ξεκινησαν ολα. (οχι με το παραπανω προφανως)

Τωρα για το εαν φτανουν επιπεδο ισοβιτη ή σοου μπιζνες ή κοκκορα; Οχι δεν φτανουν αλλα τα καιρος να αποσυρθει που ακούγονται ειναι πρωτοφανη!

My 2 cents.

Κατά τη γνώμη μου, ο Αρκάς ήταν σε τρελή φόρμα μέχρι και πριν πολύ λίγο καιρό, μάλιστα σχετικά πρόσφατα έχει βγάλει και μερικά (λίγα) σκίτσα που'ναι αριστουργήματα, ισάξια, αν όχι καλύτερα του Ισοβίτη. Δεν τα βάζω εδώ λόγω πολιτικού περιεχομένου.

Σήμερα βγάζει βέβαια και σειρές βέβαια που δε μου λένε τίποτα (πχ ο Θαναθάκηθ), αν και ορισμένες φορές έχω την εντύπωση ότι η σειρά δημιουργήθηκε απλά για να τρολλάρει όσους άρχισαν να τον κράζουν επειδή τόλμησε να μιλήσει πολιτικά. Μπορεί και να ξεμωράθηκε, μπορεί και απλά να μας γλεντάει κανονικά. :BDGBGDB55:

Πολιτικο ξεπολιτικο θα το γραψω κι ας σβηστει....

Τζαμπα καιει η λαμπα....

Ολα αυτα συμβαινουν γιατι ο μικροαστισμος της ταχα προοδευτικης πλευρας γιγαντωθηκε και ξεπερασε τον μικροαστισμο

της ταχα συντηρητικης πλευρας.-bye-

Η ομάδα με το όνομα Αρκάς, προσλήφθηκε για να κάνει πολιτική σάτιρα, όχι ο Αρκάς. Ας είμαστε ξεκάθαροι. Και αυτή η σάτιρα, ήταν και είναι τόσο μονόπλευρη, όσο το από που ανατέλλει ο ήλιος. Εάν ήταν γενική πολιτική σάτιρα, μπορεί και να ήταν αποδεκτό. Από εκεί και πέρα, για εκείνους που πιστεύουν ότι ο Τσίπρας και ο Σύριζα φταίνε για όλα, μπορεί να τους αρέσει και να τους εκφράζει, μέσα στον πόνο της καθημερινότητας.
Για εκείνους όμως που βλέπουν την ολοκληρωμένη εικόνα, η στοχευμένη και μονόπλευρη σάτιρα παραείναι εμφανής.
Ο Αρκάς, ήταν πάντα καυστικός και σατίριζε την κοινωνία, όχι πολιτικούς αρχηγούς και κόμματα. Πόσο μάλλον με δημιουργία, ενός χαρακτήρα ειδικά για έναν πολιτικό. Και εάν δεν ένιωσε την ανάγκη να το κάνει με πολιτικούς που κάνανε πολύ χειρότερα (Γιωργάκης, Καραμανλής, κτλ...) τι ακριβώς του προκάλεσε ο Τσίπρας και μόνο αυτός? Και από την στιγμή που άλλαξε η κυβέρνηση, που είναι η σάτιρα στην καινούργια?
Μεμονωμένα πετυχημένα σκίτσα, δεν λένε τίποτα. Και εγώ άμα κάτσω να σκεφτώ, στα 100, ένα θα πετύχω.

Αυτό λέμε λοιπόν, αυτοί που μεγαλώσαμε με τον πραγματικό Αρκά. Δεν είναι δική του δουλειά τα πολιτικά σκίτσα, όπως δεν ήταν ποτέ.

Η ομάδα με το όνομα Αρκάς, προσλήφθηκε για να κάνει πολιτική σάτιρα, όχι ο Αρκάς. Ας είμαστε ξεκάθαροι. Και αυτή η σάτιρα, ήταν και είναι τόσο μονόπλευρη, όσο το από που ανατέλλει ο ήλιος. Εάν ήταν γενική πολιτική σάτιρα, μπορεί και να ήταν αποδεκτό. Από εκεί και πέρα, για εκείνους που πιστεύουν ότι ο Τσίπρας και ο Σύριζα φταίνε για όλα, μπορεί να τους αρέσει και να τους εκφράζει, μέσα στον πόνο της καθημερινότητας.
Για εκείνους όμως που βλέπουν την ολοκληρωμένη εικόνα, η στοχευμένη και μονόπλευρη σάτιρα παραείναι εμφανής.
Ο Αρκάς, ήταν πάντα καυστικός και σατίριζε την κοινωνία, όχι πολιτικούς αρχηγούς και κόμματα. Πόσο μάλλον με δημιουργία, ενός χαρακτήρα ειδικά για έναν πολιτικό. Και εάν δεν ένιωσε την ανάγκη να το κάνει με πολιτικούς που κάνανε πολύ χειρότερα (Γιωργάκης, Καραμανλής, κτλ...) τι ακριβώς του προκάλεσε ο Τσίπρας και μόνο αυτός? Και από την στιγμή που άλλαξε η κυβέρνηση, που είναι η σάτιρα στην καινούργια?
Μεμονωμένα πετυχημένα σκίτσα, δεν λένε τίποτα. Και εγώ άμα κάτσω να σκεφτώ, στα 100, ένα θα πετύχω.

Αυτό λέμε λοιπόν, αυτοί που μεγαλώσαμε με τον πραγματικό Αρκά. Δεν είναι δική του δουλειά τα πολιτικά σκίτσα, όπως δεν ήταν ποτέ.

Πιστεύω του προκάλεσε ό,τι και σε μένα. Εκνευρισμό. Ποιος μπορεί να θυμώσει με τον Γιωργάκη; Ή τον Κωστάκη;

Η στιγμη που παυει να προκαλει γελιο το σκιτσο αλλα προκαλει γελιο ο σκιτσογραφος :)

To oτι ενα νημα που ονομαζεται "περι σκιτσιγραφων" εχει γινει εξαρχης "περι Αρκα", αυτο και μονο τα λεει ολα για το γιγαντιο μεγεθος του σκιτσογραφου.
Ποναει καποιους αλλα δεν πειραζει, ειναι ακριβως επειδη ειναι τεραστειος στα μηνυματα και τις ατακες του και πολυ φιλοσοφημενος.
Αν δεν ηταν θα τον προσπερνουσαν οπως πολλους αλλους.

Τελικα μονο εγω βλεπω οτι το νημα μετατραπηκε σε πολιτικο ;

Kακως ομως μερικοι ενοχλουνται.Να μαθουν να μην εχουν σκιτσογραφικα, καλλιτεχνικα, ποδοσφαιρικα, πολιτικα τοτεμ , που διαμορφωνουν ντε και καλα την κοινη γνωμη, και να χωνεψουν οτι η.. κοινη γνωμη παει και ψηφιζει αναλογα τα συμφεροντα της , τις προσδοκιες της , τις κρυφες ελπιδες της...... και τα γλυκα της ονειρα :)

Ενα είναι σίγουρο για όσους διάβαζαν σκίτσα του Αρκά τη μαλλιαρή εποχή (εγώ ευτυχώς έχω ακόμη μαλλιά): δεν έχουν καμία σχέση τα σκίτσα του τότε με του σήμερα. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι.

Ενα είναι σίγουρο για όσους διάβαζαν σκίτσα του Αρκά τη μαλλιαρή εποχή (εγώ ευτυχώς έχω ακόμη μαλλιά): δεν έχουν καμία σχέση τα σκίτσα του τότε με του σήμερα. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι.

Την "μαλιαρη εποχη" και αυτα που εκανα εγω δεν εχουν καμμια σχεση με αυτα που κανω τωρα ουτε σε κανενα απο τα ατομα που γνωριζω γυρω μου.
Σιγουρα αυτο κατι λεει, και θα επρεπε να λεει σε ολους μας πιστευω.