Το παραπάνω δηλαδή, είναι πάτος;
Πολύ υψηλά στάνταρ βλέπω! Δυσθεώρητα!
"Δεν πρέπει να μεγαλώνουν με τα ψέματα του Δυτικού καταναλωτισμού.
Ήθελες να είσαι?/είναι? γυναίκα αλλά δεν τα κατάφερες."
Ούτε νόημα δεν βγάζει, πόσο μάλλον αστείο.
Το πρώτο δεν είναι επίσης αστείο, αλλά αντιπροσωπεύει μια πραγματικότητα πετυχημένα.
Αν αυτά δε σου θυμίζουν τίποτα σε ζηλεύω!
Για διαφώτισε με σε παρακαλώ. Και το λέω χωρίς καθόλου ειρωνεία.
Πήγαινε στο σάιτ της Guardian και κάνε μια έρευνα για white privilege, patriarchy, toxic masculinity. Νομίζω ότι μετά δε θα χρειάζεσαι άλλες επεξηγήσεις.
Να, αυτό ας πούμε: https://www.theguardian.com/music/2020/jul/20/k-pop-black-fans-creatives-industry-accountable-race
Αυτό είναι για το πρώτο σκίτσο, το οποίο είπα ότι είναι πετυχημένο αλλά όχι αστείο. Το 2ο σκίτσο που δεν βγάζει νόημα, τι σχέση έχει με οτιδήποτε από αυτά?
Κουραστικός μάλλον γίνεσαι εσύ φίλε μου. Για τον Ρίζο ή την Αυγή, δεν έχω κανένα λόγο να ασχοληθώ, γιατί είναι αυτό που ήταν πάντα. Μου αρέσει ή όχι.
Επίσης η συζήτηση που κάνουμε αφορά τον "Αρκά" και όχι άλλους σκιτσογράφους. Εάν μου πεις κάποιον γνωστό σκιτσογράφο, που έκανε την ίδια αλλαγή φύλλου με τον "Αρκά" να το συζητήσουμε.
Άλλο ελευθερία λόγου και άλλο πληρωμένη στοχευμένη κριτική. Αυτό κατηγορούμε την ομάδα "Αρκά" ότι κάνει πια και όχι τον Αρκά.
Θα το πω όσο πιο ωμά γίνεται, μπας και το καταλάβεις επιτέλους. Χέστηκα για τον Τσίπρα και τον κάθε πολιτικό. Με ενοχλεί απίστευτα όμως η καινούργια τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα, την οποία φαίνεται ότι υποστηρίζεις και είναι ελεγχόμενα ΜΜΕ, αρθρογράφοι, σκιτσογράφοι, facebook και πάει λέγοντας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.