Περί σκιτσογράφων, συμπάθειες, αντιπάθειες, και σχολιασμός

Και μόνο το ότι υπάρχει τόσο ισχυρή αμφισβήτηση δείχνει ότι υπάρχει σοβαρό θέμα. Όταν ο άλλος βγει ξεβράκωτος και ανέβει στην κολώνα ψηλά, όσο και να μη θέλει φαίνεται ο πισινός του.

Και μόνο το ότι υπάρχει τόσο ισχυρή αμφισβήτηση δείχνει ότι υπάρχει σοβαρό θέμα. Όταν ο άλλος βγει ξεβράκωτος και ανέβει στην κολώνα ψηλά, όσο και να μη θέλει φαίνεται ο πισινός του.

Βασικά το μόνο που δείχνει είναι ότι το σκίτσο του προκαλεί και ενοχλεί το σύστημα. Και βέβαια, αυτό είναι χαρακτηριστική ένδειξη σημαντικού σκιτσογράφου.

Re: Απάντηση: Περί σκιτσογράφων, συμπάθειες, αντιπάθειες, και σχολιασμός

Για διαφώτισε με σε παρακαλώ. Και το λέω χωρίς καθόλου ειρωνεία.

Τι δηλαδή, εσείς στο λύκειο δεν είχατε κατήχηση από απόσπασμα της ΚΝΕ που μοίραζε οδηγητές και έκανε κηρύγματα (αντίστοιχα ηλίθια με τον καπιταλιστικό άγιο βασίλη) στην αυλή ή στις τάξεις; Τα καλύτερα χάσατε!

Μήπως απλά τώρα ξύπνησες?? Θα αναφερθώ μόνο στην εποχή που μεγαλώναμε για να μην το κουράσω.

Η Εποχή ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίστηκε απο τον έλεγχο του "μετριοπαθούς" και "μη πολιτικού" τύπου. Ο ΠΑΣπίτης κολλητός του Λαλιώτη, Π. Κωστόπουλος "ξεβλάχεψε" την χώρα και δίδαξε glamour και ότι "με το ΠΑΣΟΚ περνάμε καλά" Ακόμα το λέει ο κόσμος!!

Ολα αυτά βέβαια πάντα σε συνεταιρισμό με τον ιδιοκτήτη της Ελευθεροτυπίας Τεγόπουλο..

Απο το άλλο άκρο της επίθεσης ο Θέμος, παιδί της ΙΜΑΚΟ των Κωστόπουλου/Τεγόπουλου, που κέρδισε την εμπιστοσύνη του θείου και μεγάλου μέρους του κόματος... Λίγο πιο λαικός για να πιάσει τα αντίστοιχα στρώματα..!!

Απο εκεί έγιναν φίρμες και οι Πανουτσοκαρπετόπουλοι στα αθλητικά, με τον αέρα της μαγκιάς του "επενδυτή που προστατεύει την επένδυση του"

Τέλος ο ΔΟΛ που "λογικεύτηκε" απ' το μαστίγιο του Ανδρέα και το καρότο του Βαρδή και έβαζε πλάτη σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, ενώ σε μη εκλογικές χρονιές περνούσε ένα προφίλ προοδευτικό αλλά όχι κομματικό..

Ηταν τέτοια η κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ στον τύπο, που η ΝΔ αναγκάστηκε να βγάλει καινούργια εφημερίδα η οποία μάλιστα μέχρι να σταθεί στα πόδια της απο τον πόλεμο της δικαιοσύνης και του παρασκηνίου, πέρασαν 2 χρόνια!!

Αυτά μόνο στα 80ς!!!

Άμα εγώ ξύπνησα τώρα όπως λες (αν και άμα καταλάβαινα κάτι παραπάνω από το πουλί μου στα 80ς, θα ήμουν παιδί θαύμα), ο Αρκάς τι έκανε σε αυτές τις περιόδους? Ακριβώς αυτό λέω και τίποτα διαφορετικό.

Παρασύρθηκα κι εγώ για να μην αφήσω τον pontio χωρίς απάντηση σ'αυτό που ρώτησε, και συμπαθάτε με, αλλά ναι, νομίζω πως μπορούμε να μιλήσουμε για σκιτσογράφους χωρίς να πρέπει ντε και καλά να αναλύσουμε ποια κυβέρνηση ήταν καλύτερη.

Φυσικα και ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ υπαρχουν γελοιογραφοι ισαξιοι (η και ανωτεροι) του Αρκα ....

Απλα, συμπαθατε με, δεν ειμαι τοσο ενημερος και διαβασμενος ..... (οπως σε πολλα αλλα)

Μερικοί Αμερικανοί γελιογράφοι είναι πιό ειρωνικοί από τους δικούς μας στην προσωπική σάτιρα..
David Horsey:
90