Περί spiderbox

Status
Not open for further replies.
Σήμερα ενημερώθηκα ότι και άλλο μέλος του Avclub, έφαγε bann για δύο μηνύματα που έγραψε στο Avclub.

Αν μου δώσει το o.k. θα γράψω περισσότερα.

Re: Απάντηση: Περί spiderbox

Σήμερα ενημερώθηκα ότι και άλλο μέλος του Avclub, έφαγε bann για δύο μηνύματα που έγραψε στο Avclub.

Αν μου δώσει το o.k. θα γράψω περισσότερα.

Να σαι ρωτησω κατι φιλε Αλεξανδρε εσυ εισαι γραμμενος εκει ? πως και σε απασχολει και τοσο το τι γινετε εκει?εδω δεν με απασχολει εμενα τι γινετε εκει όταν γραφω εδω
Μπορει αυτος που σου εστειλε το μυνημα κατι να εκανε εγω πειρα θεση μονο για το ΣΕΡΑΦΙΜ γιατι ειμουν παρον το άλλο το παιδι ας βγει και να πει τι εγινε

@επισις δεν απαντησες σε αυτό που σε ρωτησα ποιος είναι ο λογος του τελευτεου μου αποκλεισμου
Θελω να πεις την αποψη σου δημοσια εδώ στα μελη γιατι με απεκλεισες για ένα τετραημερο και μου εκοψες τον γραπτο λογο

Ρε παιδιά, συγνώμη για το off topic, αλλά όλα αυτά τα συντακτικά, γραμματικά και ορθογραφικά λάθη δεν σας ενοχλούν; Μερικά post δεν διαβάζονται...Απορώ πως βγάζετε νόημα μερικές φορές....

Ρε παιδιά, συγνώμη για το off topic, αλλά όλα αυτά τα συντακτικά, γραμματικά και ορθογραφικά λάθη δεν σας ενοχλούν; Μερικά post δεν διαβάζονται...Απορώ πως βγάζετε νόημα μερικές φορές....

δεν προχωρησα στο σχολειο φιλε εχεις δικιο με συνχωρεις

Ζητώ συγνώμη αν έθιξα κάποιους, αλλά νομίζω πως θα ήταν καλό να αφιερώνουμε λίγο παραπάνω χρόνο για το ποστάρισμα μας...Αν το ποστ μου είναι προσβλητικό, να διαγραφεί....

Ευχαριστώ,

Κωνσταντίνος

Αααααααχχχχχχ .....

Πάλι στα ίδια γυρίζουμε ...
Λυπούμαι που το λέω, αλλά για τα προσωπικά όλων μας, υπάρχουν και τα PM ...

Φίλε teomad, δεν είναι καλύτερα να σταματήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να το ψειρίζουμε το θέμα ? Αυτό το βιολί με τους "απο κει" και τους "απο δώ" έχει αρχίσει και κουράζει ...

Ο,τι έγινε εκεί είναι θέμα που θα πρέπει να λυθεί απο εκεί. Οσο για τα καθ' ημάς, απο ότι είδες, και τα threads ξανάνοιξαν και εσύ επέστρεψες και γράφεις εδώ. Συγγνώμη κιόλας που παρεμβαίνω αλλά σκέφτηκες ποτέ σου οτι ίσως να μην μας ενδιαφέρει εμάς τους υπολοίπους το γιατί σε έναναν ban εδώ ?

Είμαστε εδώ και έχουμε εμπιστοσύνη στους διαχειριστές των κατηγοριών που γράφουμε, συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες του forum και η ζωη κυλά ήρεμα. Στο βαθμό που όλοι μας κινούμαστε μέσα στα πλαίσια που συμφωνήσαμε όταν γίναμε μέλη στο forum, δεν υπάρχει και αιτία για άλλα μέτρα απο πλευράς διαχείρισης.

Απο την άλλη, αν θέλεις να θέσεις ευθέως ζήτημα διαχείρισης της κατηγορίας έχεις κάθε δικαίωμα να το θέσεις. Αλλά μην ανακατεύεις εμάς τους υπολοίπους, υπάρχουν αρμόδια όργανα στο forum να επιληφθούν του ζητήματος.

Δεν είναι κρίμα να χαλάμε τη διάθεσή μας έτσι ?
Υποτίθεται οτι εδώ είμαστε γιατι τό κάνουμε κέφι, όχι επειδή μπορούμε να βρούμε έδαφος να σκοτωθούμε μεταξύ μας !

Φιλικά,

Φίλιππος

:flipout::flipout:
Ζητώ συγνώμη αν έθιξα κάποιους, αλλά νομίζω πως θα ήταν καλό να αφιερώνουμε λίγο παραπάνω χρόνο για το ποστάρισμα μας...Αν το ποστ μου είναι προσβλητικό, να διαγραφεί....

Ευχαριστώ,

Κωνσταντίνος

Αν τα ορθογραφικά μου λάθη σε ξεσήκωσαν για να κάνεις ένα Post ανούσιο αλλά ορθογραφικά γραμμένο (κύριε κόκορα από το 2006 εγγεγραμμένο μέλος εδώ στο forum) άσε με εμένα που καλα εκανα και τα φόρτωσα στον κόκορα:flipout:

Re: Απάντηση: Περί spiderbox

@επισις δεν απαντησες σε αυτό που σε ρωτησα ποιος είναι ο λογος του τελευτεου μου αποκλεισμου
Θελω να πεις την αποψη σου δημοσια εδώ στα μελη γιατι με απεκλεισες για ένα τετραημερο και μου εκοψες τον γραπτο λογο

Καθότι ο AlexT_ δεν είναι on line αυτή τη στιγμή, θα φροντίσω εγώ να σου υπενθυμίσω την παράγραφο 2.6.γ των Κανονισμών μας που αποδέχθηκες με την εγγραφή σου:

2.6. Περιεχόμενο, κοσμιότητα, και ύφος των δημοσιεύσεων και επικοινωνία με την ΔΟ:
γ) Συζητήσεις που παραβαίνουν τους κανόνες που ορίζονται στο κείμενο αυτό, πρέπει να μη συνεχίζονται από τους χρήστες. Για την αποφυγή αυτού του φαινομένου, πιθανώς κάποια Θέματα Συζήτησης να κλειδώνονται από τους Διαχειριστές. Ενστάσεις, και υποδείξεις για ύπαρξη τέτοιων συζητήσεων δεν επιτρέπεται να γίνονται σε νέα δημοσίευση, αλλά με αποστολή προσωπικού μηνύματος στους Διαχειριστές. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται με ταυτόχρονο περιορισμό πρόσβασης του μέλους για ένα χρονικό διάστημα.

Όπως βλέπεις, για τέτοιου είδους διαμαρτυρίες υπάρχουν τα PMs, και μόνο τα PMs.

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί αυτή η κουβέντα δημόσια.

Last edited:
Οι διαχειριστές έχουν κάθε δικαίωμα να κλείνουν threads και να αποβάλλουν χρήστες. Το δικαίωμά τους αυτό πηγάζει από τους κανονισμούς. Αλλά σε ένα φόρουμ που σέβεται τα μέλη του, οι διαχειριστές πρέπει να εξηγούν τους λόγους των πράξεών τους, ενώ οφείλουν τουλάχιστο να αποδέχονται την κριτική στάση και τη διαφορετικότητα στις απόψεις τους, στο βαθμό που αυτές δε προκαλούν. Ευτυχώς ο AlexT_ έδειξε πως δεν λειτουργεί έτσι. Και σέβεται και ακούει τα μέλη.

Αν ένα φόρουμ λειτουργεί με τη λογική του "αποφασίσω και διατάσσω", δε σέβεται τα μέλη του. Και μία τέτοια πρακτική μπορεί να οδηγήσει το φόρουμ να μετατραπεί σε χώρο επικοινωνίας των διαχειριστών και των φίλων τους, χωρίς άλλα μέλη.

Αυτός ο κανόνας για moderation complain μόνο μέσω pm υπάρχει σε αρκετά φόρα, και θα έλεγα πως είναι το λιγότερο αυταρχικός. Προσωπικά τον αγνοώ, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Κανείς δεν είναι υπεράνω σχολιασμού, όταν ο σχολιασμός αυτός είναι ευπρεπής, σωστά διατυπωμένος, με επιχειρήματα.

@malakudi
Εξηγήσεις έχουν δοθεί επαρκώς. Δεν θα ξαναγυρίσουμε πίσω την κουβέντα σε ζητήματα που κρίθηκαν.

Status
Not open for further replies.