Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Χμμμμ....αρκει να εχω το δικαιωμα. Το εχω σε αυτη τη περιπτωση ?

Γιατι κομμα μπορει να θελω να αλλαξω , μπορει ομως χωρα να μην επιθυμω τελικα να αλλαξω...

Δεν έχεις άδικο αλλά προσωπικά -και off topic-αν μου δινόταν η ευκαιρία να την κάνω ένα διάστημα μακρυά απ την Χώρα θα το έκανα μετά χαράς.Είναι πολλά αυτά που με έχουν κουράσει πλέον.

Χαιρομαι που σου άρεσε η ευθυτητα μου (ασχετως αν διαφωνω με τον τροπο που πας να την ''εκμεταλλευτείς'' - aka ειναι παντελως ατοπο και στερειται καλης διαθεσης, να καλεις καποιον να τοποθετηθει επι μιας ερωτησης καποιου αλλου προς καποιον τριτο - εκτος αν δεν θεωρεις προφανες δικαιωμα σου να αποχωρησεις απο καπου αν αυτο δεν σου αρεσει και μεριμενεις την προσκληση αλλου)

Διαφώνησα με τα λεγόμενά σου και συνεχάρην την ευθύτητά σου. Δεν σε ειρωνεύτηκα ούτε σε κατηγόρησα για τίποτα. Είναι δικαίωμά σου να διατυπώνεις όποια άποψη νομίζεις. Το να κατηγορείς ως ''εκμεταλλευτή'' και εμπαθή κάποιον, που δεν γνωρίζεις, και να απαντάς σε ερωτήσεις που δεν απευθύνονται προς εσένα, είναι ''εντελώς άτοπο και στερείται καλής διάθεσης'', επίσης.

Το γεγονός όμως ότι αυτη ειναι η αποψη κάποιου που απλως διαβαζει το forum και δεν εχει εμπλακει σε καμια ''διαμαχη'' θα επρεπε μαλλον να σε προβληματιζει.

Μήπως, ο πρότερος έντιμος βίος κάποιου του παρέχει ακαταλόγιστο??????????? Αυτό είναι που με προβληματίζει..........

Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Sorry για το OT

Εμένα πάλι γιατί δεν με νοιάζει να γραφτώ σε σωματεία, προεδρεία, να συμμετέχω σε φασαρίες κλπ κλπ και με νοιάζει μόνο να ασχολούμαι με το forum, να μαθαίνω από αυτό, να προσφέρω (όπου, όπως και εάν μπορώ), να μοιράζομαι κοινά ενδιαφέροντα και να περνάω καλά με φίλους που έχω γνωρίσει;

Sorry παίδες και χωρίς καμία διάθεση προσβολής προς κανέναν, αλλά τις περισσότερες φορές όλες αυτές οι συζητήσεις / φασαρίες (ανεξαρτήτως του δικαίου ή αδίκου της μία ή της άλλη ʽπλευράςʼ) μου φέρνουν στο μυαλό μία φράση:

ʽʼGet a lifeʼʼ

ΥΓ Ξέρω ότι αυτά θα ενοχλήσουν πολλούς αλλά απλώς προσπαθήστε να τα δείτε ως την απλούστερη μορφή φυσικής αντίδρασης σε όλες αυτές τις ‛φασαρίες’

Η δικη μου παλι φυσικη αντιδραση λεει get back to your life then......

ετσι, χωρις πολλα πολλα "στρογγυλεματα".

Χαιρομαι που σου άρεσε η ευθυτητα μου (ασχετως αν διαφωνω με τον τροπο που πας να την ''εκμεταλλευτείς'' - aka ειναι παντελως ατοπο και στερειται καλης διαθεσης, να καλεις καποιον να τοποθετηθει επι μιας ερωτησης καποιου αλλου προς καποιον τριτο - εκτος αν δεν θεωρεις προφανες δικαιωμα σου να αποχωρησεις απο καπου αν αυτο δεν σου αρεσει και μεριμενεις την προσκληση αλλου)

Το γεγονός όμως ότι αυτη ειναι η αποψη κάποιου που απλως διαβαζει το forum και δεν εχει εμπλακει σε καμια ''διαμαχη'' θα επρεπε μαλλον να σε προβληματιζει.

Η αποψη τοσων που τοσο καιρο μιλανε για εντελως αντιδημοκρατικη συμπεριφορα ΔΕΝ σε προβληματιζει εσενα?

Ημαρτον...

Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα....

Αρχιζω και τρελαινομαι με αυτα που διαβαζω. Ουσιαστικα μας λες οτι οποιος διαφωνει να σηκωθει να φυγει...

Καποιος να ψαξει την εννοια της Δημοκρατιας στο λεξικο παρακαλω, και να την βαλει εδω μεσα. Σε ενα δημοκρατικο περιβαλλον, ΔΕΝ υπαρχουν μονον Συμφωνουντες, αλλα και Διαφωνουντες και ουδετεροι. Αλλιως ΔΕΝ δυναμεθα να μιλουμε περι δημοκρατιας.

Εκτος και αν απατωμαι για το τι περιβαλλον θελουμε εδω μεσα...

Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Η δικη μου παλι φυσικη αντιδραση λεει get back to your life then......

ετσι, χωρις πολλα πολλα "στρογγυλεματα".
Επειδη δεν θα ηθελα να σε φανταζομαι να καταπιεζεσαι προσπαθωντας να ''στρογγυλεψεις'' τα πραγματα, θα πω οτι χαιρομαι που συμφωνουμε.

Εδώ που τά λέμε Χρήστο(Βrowser) αυτή ειναι η σωστότερη απάντηση πού δινεις εσυ.
Αλλά βλέπεις η επίδειξη ανωτερότητας εκλαμβάνεται απο μερικούς σάν ´δειλία´.
Η επειδή ορισμένοι περιμένουν με το ντουφέκι για να μιλήσουν για ´εχθρους´...ή και να μάς υποδείξουν τι να κάνουμε(εάν δεν σας αρεσει φύγετε και λοιπές παρλάτες,που έχουν χιλιοειπωθεί).

Λοιπόν εάν δεν σού αρέσει να μάς βλέπεις κύριε Συντάκτα ή Υποδιαχειριστά ,μπορείς να μην μάς βλέπεις,ποικιλοτρόπως...........
Αλλά ´συναισθηματικού τύπου ´συμβουλές προσωπικά τίς διαβάζω στά Αρλεκιν...
Υ.Γ
Αλήθεια οι προαγωγές πώς δίνονται ???

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Η αποψη τοσων που τοσο καιρο μιλανε για εντελως αντιδημοκρατικη συμπεριφορα ΔΕΝ σε προβληματιζει εσενα?
Ναι (προφανως βεβαια σε διαφορετικο βαθμο απο άλλους - οχι βεβαια για κανεναν αλλον λογο αλλα μονο και μονο γιατι εχω διαφορετικη αντιληψη της πραγματικοτητας).

Αλλα αυτο δεν εχει να κανει με αυτο που ειπα / σχολιασα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Περί "συμμετοχικής δημοκρατίας" στο avclub

Εδώ που τά λέμε Χρήστο(Βrowser) αυτή ειναι η σωστότερη απάντηση πού δινεις εσυ.
Αλλά βλέπεις η επίδειξη ανωτερότητας εκλαμβάνεται απο μερικούς σάν ´δειλία´.
Η επειδή ορισμένοι περιμένουν με το ντουφέκι για να μιλήσουν για ´εχθρους´...ή και να μάς υποδείξουν τι να κάνουμε(εάν δεν σας αρεσει φύγετε και λοιπές παρλάτες,που έχουν χιλιοειπωθεί).

Λοιπόν εάν δεν σού αρέσει να μάς βλέπεις κύριε Συντάκτα ή Υποδιαχειριστά ,μπορείς να μην μάς βλέπεις,ποικιλοτρόπως...........
Αλλά ´συναισθηματικού τύπου ´συμβουλές προσωπικά τίς διαβάζω στά Αρλεκιν...
Υ.Γ
Αλήθεια οι προαγωγές πώς δίνονται ???

smiley_58.gif

grimace.png

Τι συμπτωση βεβαια, η διαφορετικοτητα τοσων μελων εδω να βρισκει κοινο εδαφος...

Αλλα τοτε, αυτο ονομαζεται γκρινια (για οσους εθεωρουντο "φιλοι") και εχθρικη συμπεριφορα (για οσους δεν ειχαν την τιμη να θεωρηθουν "φιλοι" της διαχειρησης)

Προσπαθουμε εδω το πιο απλο και προφανες να το ξεχασουμε... και δεν γινεται. Οχι αυτη τη φορα

Φίλε Σύριε,αν μη τι άλλο,θα έπρεπε να σε προβληματίζει το γεγονός ότι μέλη που στο παρελθόν έχουν "σκοτωθεί" μεταξύ τους,στο παρόν θέμα έχουν κοινές απόψεις.
Το να σηκωθούμε να φύγουμε είναι μια φράση πολύ κλισέ στα forums και όσοι την χρησιμοποιούν το κάνουν γιατί δεν έχουν άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουν τα γραπτά των μελών.
Τούτο εδώ όμως είναι διαφορετικό.
Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο,θες γιατί είναι πάρα πολλοί αυτοί που γράφουν επώνυμα,θες γιατί το επίπεδο είναι εμφανώς άνω του μετρίου και τέλος γιατί μέχρι και πριν λίγο καιρό πιστεύαμε ότι είναι όλων μας.
Το να μας προτείνεις να "σηκωθούμε να φύγουμε" ίσως σε κάποιο άλλο site να έπιανε.
Όχι όμως εδώ.
Έχουν γραφτεί χιλιάδες posts από τους "επαναστάτες" για να τα αφήσουν και να φύγουν.

Εδώ και 3 ημέρες,έχουν γραφτεί πάρα πολλά με μοναδικό σκοπό το να γίνουν γνωστοί οι όροι του καταστατικού,το οποίο ναι μεν έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο,δεν μπορεί όμως να αναρτηθεί στο forum γιατί
α)είναι δουλειά του ΔΣ το πότε θα το αναρτήσει,
β)δεν έχει τελειώσει ακόμα γιατί λείπουν κάτι Βόρειες υπογραφές και
γ)ετοιμάζονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Φίλε Σύριε,αν μη τι άλλο,θα έπρεπε να σε προβληματίζει το γεγονός ότι μέλη που στο παρελθόν έχουν "σκοτωθεί" μεταξύ τους,στο παρόν θέμα έχουν κοινές απόψεις.
Το να σηκωθούμε να φύγουμε είναι μια φράση πολύ κλισέ στα forums και όσοι την χρησιμοποιούν το κάνουν γιατί δεν έχουν άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουν τα γραπτά των μελών.
Τούτο εδώ όμως είναι διαφορετικό.
Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο,θες γιατί είναι πάρα πολλοί αυτοί που γράφουν επώνυμα,θες γιατί το επίπεδο είναι εμφανώς άνω του μετρίου και τέλος γιατί μέχρι και πριν λίγο καιρό πιστεύαμε ότι είναι όλων μας.
Το να μας προτείνεις να "σηκωθούμε να φύγουμε" ίσως σε κάποιο άλλο site να έπιανε.
Όχι όμως εδώ.
Έχουν γραφτεί χιλιάδες posts από τους "επαναστάτες" για να τα αφήσουν και να φύγουν.

Εδώ και 3 ημέρες,έχουν γραφτεί πάρα πολλά με μοναδικό σκοπό το να γίνουν γνωστοί οι όροι του καταστατικού,το οποίο ναι μεν έχει κατατεθεί στο Πρωτοδικείο,δεν μπορεί όμως να αναρτηθεί στο forum γιατί
α)είναι δουλειά του ΔΣ το πότε θα το αναρτήσει,
β)δεν έχει τελειώσει ακόμα γιατί λείπουν κάτι Βόρειες υπογραφές και
γ)ετοιμάζονται ευχάριστες εκπλήξεις.
:worshippy::worshippy:

Τα περί Δημοκρατίας να δείτε πώς τα χλευάζουν στο "δίπλα" site και με τί γλώσσα οχετού και ειρωνείας, ειδικά του Ν.Τσαρουχά και του Κ.
Κόγια.

Μέχρι και οτι ζηλεύουμε τονίζουν!!:SFGSFGSF:

ε όχι να ζηλέψω τέτοια "αποχέτευση"..:afro:

Τα περί Δημοκρατίας να δείτε πώς τα χλευάζουν στο "δίπλα" site και με τί γλώσσα οχετού και ειρωνείας, ειδικά του Ν.Τσαρουχά και του Κ.
Κόγια.

Σε λίγο θα χρειαστούν το γνωστό βυτιοφόρο ο "Φαταούλας" !!!!!!!!

Eμένα ρε παιδιά γιατι το "get a life" μου φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο σ'αυτούς που θεωρούν ότι η θέση διαχειριστή είναι η υπέρτατη προαγωγη και θέση ευθύνης στην κοινωνία??????

Μου φαίνεται αστείο όλο αυτό που συμβαίνει. Χαρακτηριστίκαμε επαναστατες, αναρχικοι, και δεν ξέρω τι αλλο επειδη τι καναμε? ρωτησαμε κατι αυτονόητο..

Δύσκολοι καιροι, και ενα φοβερό site, για 2η φορά στην ιστορία του δείχνει να διαλύεται. Γιατί πολλοί απ'τους "κακούς" είναι υπερπολύτιμα μέλη του φόρουμ. Και αν τελικά αποφασίσουν να απέχουν αυτό θα είναι μεγάλο πλήγμα.
Όχι, το Σωματείο δε θα πάθει τιποτα, ούτε οι καρέκλες, ούτε τα banners, τα events Και οι εκπλήξεις..
Το μονο που θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη είναι η ουσία.

Κόγια.

Δεν πειραζει Μητσο μου.
Εκει ειναι ιδιωτικο το μαγαζι.
Οτι θελουν λενε και οτι φτανουν αρπανε.

Εχει δικιο ομως ο Σπυρος σε αυτο.

Πρωτα τα δικα μας.

Ναι εκει είναι ιδιωτικό το μαγαζί. Εδω όμως θα μου εξηγήσει κάποιος τελικά τι είναι????

Γιατί προσωπικά εγω ΕΚΕΙ έχω κολλήσει. Δεν είναι οτι διεγραφησαν δικα μου μηνύματα. Εγω κόλλησα σ'αυτη την περίεργη αίσθηση ιδιοκτησίας των πάντων από κάποιους.. Κολλησα στο "αν δε σ'αρεσει σηκω φυγε" . Και αυτό ρωτάω τοσες μερες. Τελικά όλοι εμείς καθόμαστε και εμπλουτίζουμε το forum ΚΑΠΟΙΟΥ????

Last edited:
Κόγια.

Δημήτρη τι σχέση έχει αυτό??
Θα αλλοιθωρίζω στο διαδίκτυο διαρκώς για να μην μιλάω εδώ??
Αυτα ελεγαν καποτε οι Κουκουέδες...
Μην μιλάς γιατι παραμονευει η ´δεξια´.
Ας λεει και ας γραφει ο καθενας οτι θελει...
Εμένα με ενδιαφέρει η κατάσταση εδώ.
Και δεν μου αρέσει καθολου..
Και το επίπεδο το κρατανε τα μελη εδώ,κυρίως,μα πολύ κυρίως..

Last edited:
Δημήτρη τι σχέση έχει αυτό??
Θα αλλοιθωρίζω στο διαδίκτυο διαρκώς για να μην μιλάω εδώ??
Αυτα ελεγαν καποτε οι Κουκουέδες...
Μην μιλάς γιατι παραμονευει η ´δεξια´.
Ας λεει και ας γραφει ο καθενας οτι θελει...
Εμένα με ενδιαφέρει η κατάσταση εδώ.
Και δεν μου αρέσει καθολου..
Και το επίπεδο το κρατανε τα μελη εδώ,κυρίως,μα πολύ κυρίως..

:worshippy:

Κόγια.

Δες ποστ # 29

Εδω ο κοσμος καιγεται... και ........... χτενιζεται...

Εχω να δανεισω κατι χτενες αμα θελει να κανει και περμαναντ

Δεν ασχολουμαστε

Last edited: